Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Pachet Original Beefer® - German Angus Rumpsteak (Vrabioara cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 500g + 200g Pink Salt Flakes

Pret aproximativ: 240 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1635

240 Lei (TVA inclus)

Pachet Original Beefer® - German Angus Rumpsteak (Vrabioara cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 5 00g + 200g Pink Salt Flakes German Angus Striploin cu os, maturat + 200g Pink Salt Flakes. Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os...
+

Pachet Original Beefer® - German Angus Rumpsteak (Vrabioara cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 500g + 200g Pink Salt Flakes

German Angus Striploin cu os, maturat + 200g Pink Salt Flakes.

Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 35 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.

Suculent, gustos, fraged.

  • Steak-ul perfect pentru Beefer®
  • Maturata 35 de zile
  • Frageda si savuroasa

In opinia noastra, dry-aged rumpsteak cu os (denumire SUA: Strip Loin bone in), din German Angus Beef, este steak-ul perfect pentru Beefer®: transat special pentru Beefer® si rafinat prin dry-aging. Dimensiunile acestui steak sunt perfecte pentru Beefer®, iar marginea cu grasime proeminenta, care NU trebuie indepartata, este raspunzatoare in mare parte pentru suculenta carnii. 

  • Pachet (carne ambalata in vid): cca. 500g

    Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,50Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme din Germania
  • Origine: Germania
  • Regiune: diferite regiuni
  • Rasa: Deutsches Angus
  • Alimentatie: iarba, porumb dupa varsta de 8 luni
  • Maturare: 5 saptamani Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara
  • Mod de preparare: Beefer®, gratar. 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de minimum 14 de zile astfel incat enzimele din carne sa aiba timpul necesar pentru a marunti proteinele din muschi.

Aceasta piesa este maturata 35 de zile. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK.

Stratul uscat de la exteriorul carnii, rezultat in urma procesului de dry-aging, nu este indeparat la portionare. 

Strip Loin Steak bone in

Vrabioara provine din zona lombara si mai este cunoscuta ca Rumpsteak, Strip Loin sau Strip Steak. In Franta este cunoscuta ca Faux-Fillet sau Contre-Fillet. Aceasta contine si osul. Indiferent de denumire, piesa se poate recunoaste dupa marginea cu grasime foarte bine conturata. Aceasta NU se indeparteaza la frigere, contribuind foarte mult la suculenta fripturii. Dupa muschiul file, vrabioara este una dintre cele mai apreciate piese de carne de vita si este favorita doamnelor.

Are un continut ridicat de grasime, ceea ce inseamna ca vrabioara are savoare intensa si specifica. Tot datorita continutului ridicat de grasime, vrabioara poate fi innobilata prin dry-aging. Se recomanda savurarea vrabioarei rare (in sange) sau medium-rare (mediu spre in sange) pentru a savura gustul total al carnii. 

Pret aproximativ:
240 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri