+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Pacojet - System 2: Aparatul + 11 Accesorii
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Pacojet - System 2: Aparatul + 11 Accesorii

PACOJET 18402

 

Pret: 28.500,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Pacojet - System 2: Aparatul + 11 Accesorii

Nou! Pacojet 2

Singurul robot de bucatarie care pacotizeaza!

Noul Pacojet2 ridica gatitul obisnuit la nivel de excelenta culinara.

Pacotizarea ajuta bucatarii sa “microalifieze” produse proaspete sau congelate pe care le transforma in mousse-uri diafane, inghetate si sorbeturi naturale si proaspete, sosuri sau umpluturi, fara a fi nevoie de dezghetare. Aromele intense, culorile naturale si nutrientii esentiali raman incorporati in portii individuale gata de servit.

Pacojet este deja folosit in peste 20000 de restaurante din toata lumea.

Pacojet se potriveste in orice bucatarie. Pecojet este compact, dar foarte puternic. Nu este nevoie de nicio instalatie speciala. Se conecteaza la priza standard.

Datorita imbunatatirilor si noilor functii, acest Pacojet din noua generatie va intrece asteptarile bucatarilor experimentati si va fi o sursa de inspiratie pentru noii utilizatori:

  • MOTOR NOU - mai rapid, mai silentios si mai puternic. Cu 5 ani garantie!;
  • TOUCH SCREEN COLOR cu iconite intuitive;
  • MOD OPTIONAL PENTRU PRESIUNEA AERULUI cu depresurizare automata (nu mai trebuie tinut apasat butonul albastru, in timpul functionarii, pentru a obtine mixuri mai ferme);
  • FUNCTIE DE RECUPERARE A PREAPLINULUI - simte si recupereaza automat continutul bolurilor umplute prea mult, fara a fi nevoie de dezghetare;
  • PORTII INTREGI SAU ZECIMALE - perfect pentru cantitati exacte, in special cand se folosesc ingrediente scumpe; 
  • PROGRAME NOI SPECIALE PENTRU PROCESAREA ALIMENTELOR PROASPETE, NEINGHETATE (carne cruda/gatita, peste, verdeturi, fructe, oua, smantana, etc.), CU PACOJET COUPE SET (un ciclu de procesare dureaza 1 minut si nu genereaza caldura!):

- taiere/maruntire (pentru tartar, farse, ierburi aromatice, etc);

- Mixare/Batere (pentru preparate lichide);

 Fiecare sistem Pacojet cuprinde:

  • 1 aparat Pacojet2;
  • 1 cutit standard de pacotizare;
  • 1 garnitura anti-stropire;
  • 2 boluri inox cu capace din plastic alimentar;
  • 1 cana port-boluri;
  • 1 spatula din inox; 
  • 1 manual de instructiuni,
  • 1 carte noua cu retete prezentate de bucatari din toata lumea;
  • 1 kit de curatare:
  • 1 freza albastra de spalare
  • 1 garnitura albastra de etansare
  • 1 inel albastru de clatire

Toate accesoriile Pacojet1 sunt compatibile cu Pacojet2.

Cu siguranta ca nu mai este nevoie de prezentare pentru Pacojet, robotul de bucatarie cel mai polivalent de pe piata: paseaza, macina, texturizeaza, produce mousse si, desigur, permite obtinerea de inghetate cremoase si sorbeturi à la carte, din aproape orice ingrediente, atat sarate cat si dulci. Datorita vitezei de functionare, se obtine intotdeauna textura delicioasa si inconfundabila a inghetatei proaspat preparate. Deasemenea, este ideal pentru realizarea bauturilor alcoolice semi-inghetate si a cocktail-urilor ingenioase.  

Cu Pacojet se pot prelucra alimente in cantitati de pana la 10 portii deodata, iar bolurile cu care este dotat sunt ideale pentru a pastra in congelator cremele obtinute. In plus, ca sorbetiera/masina de inghetata/robot unic in categoria lui, este si un procesator de alimente ce transforma in piure sau crema preparatele congelate fara a fi nevoie de decongelare.

Pacojet se bazeaza deja pe sustinerea acordata de utilizarea lui cu mare success in toate restaurantele renumite din lume. Daca il cunoasteti deja, stiti despre ce este vorba. Daca nu, veti face una dintre cele mai bune investitii posibile pentru afacerea dumneavoastra.

Aruncati o privire la unele dintre aplicatii si caracteristici ale acestui aparat incredibil si descarcati zecile de retete disponibile pe site-ul producatorului pentru a profita la maximum de avantajele Pacojet.

Lama Pacojet poate sa zdrobeasca carapacele de homar, carcasele de porumbel, semintele de zmeura, etc…

Temperatura de congelare: -22oC.

Avantaje:

• Pacotizarea imbunatateste aroma naturala si ajuta la obtinerea unui produs final de calitate superioara, cu  un gust si o consistenta exceptionale.

• Prin procesul de congelare se prezerva prospetimea si aroma. Nu este nevoie de conservanti si nici de adititivi.

• Permite reducerea cantitatii de zahar si grasimi fara a afecta calitatea sau gustul.

• Economiseste timp, mana de lucru, materii prime. Elimina pasarea prin sita. Este foarte rapid! Proceseaza 1 bol intreg de preparat in mai putin de 4 minute, iar o portie in aproximativ 20 de secunde.

• Foarte versatil. Are multe aplicatii: marunteste, mixeaza, toaca si paseaza fara decongelare prealabila.

  • Este ideal pentru a prepara inghetata si sorbet.
  • Conserva perfect vitaminele si mineralele.

Comod: preparatele se pot pregati oricand, apoi se congeleaza si se pastreaza cat este nevoie.

  • In sezon, se pot umple bolurile cu legume si fructe proaspete, se acopera cu lichidul sau crema preferate, se congeleaza si se pot pastra pentru folosire pe timpul iernii!

• Procesare fara a rupe lantul frigului. Bolul inceput poate fi pus din nou in congelator fara a afecta siguranta alimentara. Se elimina pierderile!

• Cristalizarea nu mai reprezinta o problema deoarece preparatele din bolurile incepute pot fi “repacotizate” chiar si de cateva ori fara a pierde din calitate.

• Ciclul de curatare dureaza numai 1 minut.

Utilizarea Pacojet in 3 Etape:

  1. Preparatele sunt introduse in bolul Pacojet si se congeleaza (la -22°C in centrul termic), in blast-chiller (4 h) sau in congelator (24 h).
  2. Un bol Pacojet contine 10 portii (1 portie = doua bule de inghetata), o portie se obtine in 20 de secunde, fara decongelare. Restul preparatului se repune in congelator, fara riscul ruperii lantului de frig.
  3. Serviti…!
 
Pentru Pacojet nicio cantitate nu este prea mare sau prea mica!

O portie se obtine in numai 20 de secunde, iar intregul recipient (1 litru) se proceseaza in mai putin de 4 minute.

Intr-o singura ora, Pacojet poate produce:

•15 litri de sorbet sau inghetata cu 15 arome diferite

•15 kg de farsa fina pentru pateuri, terine, mousse-uri pufoase

•15 kg concentrat de verdeturi sau condimente pentru sosuri, uleiuri aromatizate etc.

•150 portii de supa in 15 variante.

...si mult mai multe!

Argumente:

  • Recuperarea investitiei prin economie de ingrediente: ingredientele sunt utilizate 100% (de exemplu: 150 g de coaja de mere si un sirop (glucoza) sunt suficiente pentru obtinerea unui sorbet pentru 10 persoane, deasemena, in cazul ananasului se foloseste inclusiv miezul!).
  • Fructele si legumele se folosesc intregi conservandu-si astfel proprietatile originale.
  • Prepararea in avans permite gestionarea optima a bucatariei.
  • Creativitate fara limite: servire la minut, intensificarea aromelor, fixarea culorilor, texturi cremoase…

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Inaltime: 50 cm.
  • Latime: 19 cm.
  • Adancime: 36 cm
  • Greutate neta: 16 Kg
  • Tensiune electrica: 230 - 240 V, 50 - 60 Hz
  • Putere: 950 W
  • Capacitate bol: 1 litru
  • Capacitate maxima de umplere: 0,8 litri
  • Diametru: 13 cm
  • Inaltime: 13,5 cm
  • Viteza de rotatie a lamei: 2000 rpm
  • Viteza de rotatie a motorului: 6000 rpm
  • Suprapresiune: 1,2 bari
  • Temperatura ideala de pacotizare: - 22oC (in centrul termic)

Ambalaj:

  • Inaltime: 60 cm,
  • Latime: 30 cm,
  • Adancime: 46 cm = 0,08 m3

Greutate bruta: 24 Kg.

Descarcati brosura Pacojet.

Producator: Pacojet, Elvetia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115