Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Cu pesmetul japonez panko se obtin rezulte spectaculoase atat cand este folosit la acoperirea bucatilor de carne cat si a legumelor.
Datorita fulgilor mari, se formeaza o crusta comparabila cu cea din fulgi de porumb.
Pesmetul panko este obtinut din faina de grau, drojdie, grasime, sare si glucoza.
Din punct de vedere al consistentei, este similar cu Mie de Pain frantuzesc din miez de paine fara crusta, transformat in pesmet.
Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta si mai usoara.
In afara Japoniei, este folosit din ce in ce mai mult atat pentru preparate asiatice cat si occidentale: se foloseste foarte mult pentru peste si fructe de mare.
Fulgii de panko sunt ideali pentru pregatit cruste crocante, pentru a gratina sosul bechamel de pe caneloni sau lasagna, dar si pentru alte tipuri de paste, amestecat cu branza si unt, confera o suprafata crocanta si gustoasa.
Pachet: 1 Kg
A se pastra la loc uscat si racoros.
Ingrediente: faina de grau, drojdie, grasime, sare, glucoza.
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: