Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, ca. 300g - Ambrosi, Italia

Pret aproximativ: 69 Lei
DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
B53069
|  Producator: Ambrosi

69 Lei TVA inclus

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni | Branzeturi, Unt, Lactate ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 230 Lei/Kg Il Re dei Formaggi. Branza italiana...
+

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni | Branzeturi, Unt, Lactate

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 230 Lei/Kg

Il Re dei Formaggi.

Branza italiana D.O.P dura, din lapte de vaca crud. Parmigiano Reggiano nu se fabrica, se face!

Adevaratul Parmigiano Reggiano poate fi produs numai in provinciile italiane Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (la vest de fluviul Reno) si Mantova (la est de fluviul Po). Tot din aceste regiuni trebuie sa provina si laptele. Vacile se hranesc numai cu iarba si cu furaje netratate.

Pentru a produce un kilogram de Parmigiano Reggiano este nevoie de aproximativ 16 litri de lapte. Greutatea unei roti de parmezan intregi este de aproximativ 33 - 40 Kg.

Dupa inchegare, se formeza calupurile de parmezan care se introduc in saramura timp de 20 de zile, apoi se matureaza cel putin 12 luni. Sunt trei perioade de maturare de referinta: peste 18 luni, peste 22 luni si peste 30 de luni.

Culoare galben pai.

Parmezanul are gust foarte puternic si devine picant cu varsta. Are structura granulara, este solubil și sfaramicios.

In functie de gradul de maturare si de continutul de lipide polinesaturate, pasta este delicata si poate contine mici granule albe care se formeaza in mod natural prin concentrarea amino-acizilor (care dau gustul de umami!).

Sigiliul pentru Denumirea de Origine se obtine de la Consorzio del Parmigiano-Reggiano, numai daca indeplineste conditiile organoleptice.

Crusta este integra, are o culoare auriu-ruginie naturala si o grosime de aproximativ 5 mm. O adevarata caseta naturala de bijuterii, comestibila!

Pentru Parmigiano Reggiano matur este caracteristica solubilitatea pastei care se topeste in gura.

Ingrediente: lapte de vaca, cheag, sare.

Minim 32% M.G.

Alergeni: contine lapte.

Pachet: ca. 300 g

Ambalat in atmosfera protectoare.

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,3Kg.

A se pastra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).

Producator: Ambrosi, Italia

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1671 kJ/4024kcal
  • Grasimi: 30 g
  • din care, acizi grasi saturati: 20 g
  • Carbohidrati: 0 g
  • din care, zahar: 0 g
  • Proteine: 32 g
  • Sare: 1,6 g
Pret aproximativ:
69 Lei
Tara de provenienta:
  • Italia
Producator:
Ambrosi

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri