+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 24 de Luni, ca. 1 Kg - Latteria S. Stefano, Italia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 24 de Luni, ca. 1 Kg - Latteria S. Stefano, Italia

BOS 11314

 

Pret: 176 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 24 de Luni, ca. 1 Kg - Latteria S. Stefano, Italia

 

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 176 Lei/Kg

Il Re dei Formaggi.

Branza italiana D.O.P dura, din lapte de vaca crud. Parmigiano Reggiano nu se fabrica, se face!

Adevaratul Parmigiano Reggiano poate fi produs numai in provinciile italiane Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (la vest de fluviul Reno) si Mantova (la est de fluviul Po). Tot din aceste regiuni trebuie sa provina si laptele. Vacile se hranesc numai cu iarba si cu furaje netratate.

Pentru a produce un kilogram de Parmigiano Reggiano este nevoie de aproximativ 16 litri de lapte. Greutatea unei roti intregi de parmezan este de aproximativ 33 - 40 Kg.

Dupa inghegare, se formeza calupurile de parmezan care se introduc in saramura timp de 20 de zile, apoi se matureaza cel putin 12 luni. Sunt trei perioade de maturare de referinta: peste 18 luni, peste 22 luni si peste 30 de luni.

Culoare galben pai.

Parmezanul are gust foarte puternic si devine picant cu varsta. Are structura granulara, este solubil și sfaramicios.

In functie de gradul de maturare si de continutul de lipide polinesaturate, pasta este delicata si poate contine mici granule albe care se formeaza in mod natural prin concentrarea amino-acizilor (care dau gustul de umami!).

Sigiliul pentru Denumirea de Origine se obtine de la Consorzio del Parmigiano-Reggiano, numai daca indeplineste conditiile organoleptice.

Crusta este integra, are o culoare auriu-ruginie naturala si o grosime de aproximativ 5 mm. O adevarata caseta naturala de bijuterii, comestibila!

Pentru Parmigiano Reggiano matur este caracteristica solubilitatea pastei care se topeste in gura.

Pachet: ca. 1 Kg

Atat greutatea cat si pretul fluctueaza in jurul celor estimate de noi.

A se pastra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).  Se expediaza in ambalaje izolate.

Ingrediente: lapte de vaca crud, cheag natural, sare.

Cel putin 32% M.G.

Producator: Latteria Santo Stefano, Italia

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid.

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 245 Lei

  Pret: 59 Lei

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115