Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 30.65Lei
  • 2348.4Lei

Lei  –  Lei

B65129

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Muguri de Pin, Italia, 500g - Pariani Muguri de pin din regiunile Toscana si Lazio, usor prajiti si macinati fin (sub 20 de microni) pentru a obtine o textura omogena si impalpabila. Aroma unica si intensa de muguri de pin, cu note balsamice persistente. Pariani este o intreprindere familiala care selectioneaza, proceseaza si transforma cinci fructe cu coaja lemnoasa de origine italiana, de cea mai buna calitate (alune de padure, nuci, fistic, muguri de pin, migdale), obtinand ingrediente si semifabricate: ulei, barot, faina, creme tartinabile, paste pentru gelaterie si patiserie/cofetarie. Ingrediente : 100%...
Origine: IT

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

47600 Lei
+
SOS44132B65083

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Fistic, 1Kg - SOSA Pasta de fistic este foarte apreciata in patiserie, cofetarie si gelaterie. Este ideala pentru mousse, inghetata, sorbet, umpluturi si crème, ciocolata si prajituri. Ingrediente : 98% FISTIC, emulgator: lecitina de SOIA, concentrat de spirulina, aroma naturala (FISTIC). Alergeni : contine fructe cu coaja lemnoasa (fistic), soia. Cutie: 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros,  ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider (+2°C / +6°C) si se consuma in decurs de 3 luni. Producator: SOSA Ingredients, Spania Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)...
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

82000 Lei
+
B63312

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Fistic de Sicilia, 500g - Pariani   Pasta obtinuta din cel mai bun fistic Sicilian, recunoscut la nivel mondial pentru caracteristicile sale gustative. Fisticul este bogat in fier, vitamina E si potasiu. Este considerat un adevarat “aur verde”. Este ideala pentru inghetata artizanala autentica, pentru glazura, creme si diferite deserturi. Pariani este o intreprindere familiala care selectioneaza, proceseaza si transforma cinci fructe cu coaja lemnoasa de origine italiana, de cea mai buna calitate (alune de padure, nuci, fistic, muguri de pin, migdale), obtinand ingrediente si semifabricate: ulei, barot, faina,...
Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

39600 Lei
+
B63310

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Migdale de Sicilia, blansate si prajite, 500g - Pariani   Pasta obtinuta din cele mai bune migdale de Sicilia, recunoscute la nivel mondial pentru caracteristicile lor gustative. Migdalele sunt bogate in minerale ca fier, calciu, fosfor, in vitamine si Omega 3 care ajuta la tinerea sub control a colesterolului. Migdalele sunt un adevarat aliat pentru sanatate. Este ideala pentru inghetata artizanala autentica, pentru glazura, creme si diferite deserturi. Pariani este o intreprindere familiala care selectioneaza, eleboreaza si transforma cinci fructe cu coaja lemnoasa de origine italiana, de cea mai buna...
Origine: IT

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

12600 Lei
+
B63309

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Alune de Padure de Piemonte IGP, 500g - Pariani   Alunele de padure de Piemonte IGP sunt caracterizate de coaja foarte dura si compacta. Pariani a selectionat cele mai bune alune de padure din regiunea Langhe pentru a realiza aceasta pasta. Este ideala pentru inghetata artizanala, glazuri, creme si diferite deserturi (cu ciocolata). Pariani este o intreprindere familiala care selectioneaza, proceseaza si transforma cinci fructe cu coaja lemnoasa de origine italiana, de cea mai buna calitate (alune de padure, nuci, fistic, muguri de pin, migdale), obtinand ingrediente si semifabricate: ulei, barot, faina, creme...
Origine: IT

Producator: Pariani

Info STOC: STOC FURNIZOR

15510 Lei
+
B63002

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné de Fistic (42%), 5Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri. Aceasta pasta de pralin contine 42% fistic. Se distinge prin culoarea intensa, textura fina si gustul delicios de fistic. Este ideal pentru umpluturi de ciocolata, bomboane si produse de...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.85490 Lei
+
B56389

Producator: Kondima Engelhardt, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Martipan Crud (Raw) , MO 0, 52% Migdale Mediteraneene, 1Kg - Kondima Martipan de cea mai buna calitate, din migdale mediteraneene dulci si aromate care-i confera o aroma deosebita. Perfect pentru modelat sau prelucrat, in combinatie cu zahar pudra (1 parte zahar la 1 parte martipan). Se poate adauga si pana la 3,5% sirop de porumb si 5% sorbitol lichid, dar trebuie redusa cantitatea de zahar in consecinta. Pentru un produs de calitate se recomanda folosirea a maximum 0,5Kg de zahar pudra la 1Kg de martipan crud (AMM - martipan de modelare). Ingrediente : 52% migdale , zahar, zahar invertit, apa....
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

13156 Lei
+
B59431

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Concentrat din Suc de Fructe de Cacao, 72°Brix, Oabika, 5Kg - VALRHONA   Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Suc concentrat din pulpa fructelor arborilor de cacao (Theobroma cacao L.). Concentratul de culoare aurie deschide noi posibilitati de utilizare: glazuri, umpluturi lichide, jeleuri, praline de ciocolata, bauturi, inghetata etc. Ajuta la obtinerea de noi combinatii de gust pentru preparate dulci sau sarate. Gustul este complex, nuantat si subtil, cu accente fructate si acrisoare, cum ar fi fructe de padure sau fructul pasiunii, cu note...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

2.34840 Lei
+
B10419

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Gianduja - Ciocolata Couverture cu Lapte si Alune de Padure, bloc, 26% Cacao, 5Kg - Callebaut Gianduja are gust excelent de alune de padure. Are un continut 26,6%. Ideala pentru decorat si glazurat o gama larga de preparate de cofetarie si patiserie. Excelenta si ca umplutura pentru bomboane de ciocolata.   Ingrediente : zahar, alune de padure , und de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulgator: lecitina de soia . Continut de cacao : min. 26,6%. Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Alergeni : contine lapte, soia, fructe cu coaja lemnoasa (alune de padure).  Pachet: 5Kg  A se...
Origine: BE

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

99628 Lei
+
B38364

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Espresso, No. 267, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de espresso, pentru aromatizat creme, frisca, branza de vaci, praline, deserturi, ciocolata, inghetata, prajituri etc. Se foloseste in cofetarie/patiserie si gelaterie. Este obtinuta din extracte, aroma naturala, cacao, brandy, extract de cafea, glucoza si zahar invertit. Nu se recomanda consumul ca atare, ci in stare diluata.  Dozaj : 50g/Kg   Ingrediente : extracte aromatizante, arome, arome naturale, caramel, sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, pudra de cacao cu continut redus de grasime, brandy, pudra de extract de cafea, concentrat (dovleac,...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

28538 Lei
+
B52782

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Ciocolata, Chocolette | Pasta concentrata din Ciocolata Pasta concentrata de ciocolata, pentru aromatizat creme, frisca, branza de vaci, deserturi, ciocolata, inghetata, etc. Se foloseste in cofetarie/patiserie si gelaterie. Este obtinuta din extracte, aroma naturala, glucoza si zahar invertit. Nu se recomanda consumul ca atare, ci in stare diluata. Dozaj : 80g/Kg Ingrediente : sirop de fructoza, 24% cacao degresata,  umectant (sorbitol), lapte condensat, alcool etilic, aroma. Caracteristici : contine alcool. Alergeni : contine lapte. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa si soia. Cutie :...
Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

43100 Lei
+
B51068

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné Alune de Padure/Migdale, 2Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Aceasta pasta de pralin contine 25% migdale si 25% alune de padure, in total 50% fruct. Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera un gust elegant, cu note subtile...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

43088 Lei
+
SOS37611

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pralin din Arahide 50%, 6 Kg - SOSA Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele nucilor. Dozaj recomandat: Quantum Satis. Ingrediente: arahide prajite, zahar, ulei de floarea soarelui rafinat, emulgator: lecitina de soia (E322), ceara de albine (E901). Alergeni: contine arahide, soia. Poate contine urme de oua, fructe cu coaja lemnoasa, lapte, susan. Dupa...
Info STOC: STOC FURNIZOR

42834 Lei
+
SOS37616

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pralin din Migdale Prajite 50/50, 20Kg - SOSA Pralin 50/50 din migdale prajite, cu 50% migdale si 50% zahar. Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele nucilor. Cutie : 20 Kg A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator: SOSA Ingredients, Spania
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.71215 Lei
+
SOS37211

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Crema Catalana, 1.5 Kg - SOSA Pasta concentrata de crema catalana, ideala pentru patisserie/cofetarie, sosuri, inghetata. Usor de folosit. Ingrediente : glucoza, zahar, apa, coloranti: tartrazina (E102*), galben portocaliu (E110*), ponceau 4R (E124*), aroma, acidifiant: acid citric (E330), conservant: sorbat de potasiu (E202). *E102, E110 si E124 pot afecta activitatea si atentia copiilor.   Alergeni : poate contine urme de lapte. Dozaj : 30-50 g /Kg  A se pastra la loc uscat si racoros.  Cutie : 1,5 Kg  Producator: SOSA Ingredients, Spania
Info STOC: STOC FURNIZOR

20812 Lei
+
B14720

Producator: Kondima

Info STOC: STOC FURNIZOR

Martipan Modelabil,  6,25Kg - Kondima Martipan de cea mai buna calitate, din migdale mediteraneene dulci si aromate care-i confera o aroma deosebita. Perfect pentru modelat sau prelucrat. Migdalele albe decojite sunt macinate, impreuna cu zahar si apa, cu ajutorul unor valturi din granit. Astfel martipanul isi pastreaza structura usor fibroasa si consistenta perfecta. Masa rezulatata este, apoi, “tostata” in vase din cupru in care apare reactia Maillard datorita efectului catalitic al cuprului. Martipanul capata aroma tostata tipica si gustul clasic inconfundabil. Racirea rapida a masei ajuta la conservarea valoroaselor arome...
Origine: DE

Producator: Kondima

Info STOC: STOC FURNIZOR

69914 Lei
+
B30293

Producator: Lubeca

Info STOC: STOC FURNIZOR

Martipan IGP, 52% Migdale Mediteraneene, 1Kg - Lubeca Martipan de cea mai buna calitate, din migdale mediteraneene dulci si aromate care-I confera o aroma deosebita. Perfect pentru modelat sau prelucrat. Migdalele albe decojite sunt macinate, impreuna cu zahar si apa, cu ajutorul unor valturi din granit. Astfel martipanul isi pastreaza structura usor fibroasa si consistenta perfecta. Masa rezulatata este, apoi, “tostata” in vase din cupru in care apare reactia Maillard datorita efectului catalitic al cuprului. Martipanul capata aroma tostata tipica si gustul clasic inconfundabil. Racirea rapida a masei ajuta la conservarea...
Origine: DE

Producator: Lubeca

Info STOC: STOC FURNIZOR

13383 Lei
+
B30297

Producator: Lubeca

Info STOC: STOC FURNIZOR

Martipan cu Fistic, 43% Migdale Mediteraneene si 9% Fistic, 1Kg - Lubeca Martipan de cea mai buna calitate, din migdale mediteraneene dulci si aromate, cu fistic , care-i confera o aroma deosebita. Perfect pentru modelat sau prelucrat. Migdalele albe decojite sunt macinate, impreuna cu zahar si apa, cu ajutorul unor valturi din granit. Astfel martipanul isi pastreaza structura usor fibroasa si consistenta perfecta. Masa rezulatata este, apoi, “tostata” in vase din cupru in care apare reactia Maillard datorita efectului catalitic al cuprului. Martipanul capata aroma tostata tipica si gustul clasic inconfundabil. Racirea...
Origine: DE

Producator: Lubeca

Info STOC: STOC FURNIZOR

15502 Lei
+
B19053

Info STOC: STOC FURNIZOR

Nougat Montélimar, Brun Deschis, Maruntit, 2 - 4mm, 1Kg Nougat maruntit obtinut din migdale prajite, zahar, unt de cacao si aroma naturala de vanilie. Este ideal pentru a conferi un efect crocant in inghetata, ciocolata si diferite creme. Ingrediente : 30% migdale prajite, zahar, sirop de glucoza, miere, unt de cacao, foi de vafe (amidon de cartofi, apa), albus de ou, aroma naturala de vanilie.   Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Alergeni : contine fructe cu coaja lemnoasa (migdale), oua. Poate contine urme de gluten, lupin, lapte, soia. Produs in Franta. Pachet :...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

16000 Lei
+
B16164

Producator: Nougat Chabert et Guillot

Info STOC: STOC FURNIZOR

Nougat Montélimar, Brun Deschis, Tablete, 3Kg - NCG Couverture din nougat de Montelimar , sub forma de tablete, pe baza de zahar, unt de cacao, lapte praf, migdale, miere, aroma de vanilie, albus de ou. Ideal pentru inghetata si diferite creme. Ingrediente : zahar, unt de cacao, lapte praf integral, 13,3% migdale prajite, sirop de glucoza, miere, emulgator: lecitina de soia (E322), aroma naturala de vanilie, albus de ou, foi de vafe (amidon de cartofi, apa), vanilina.   Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Alergeni : contine fructe cu coaja lemnoasa (migdale), oua, lapte, soia. Pachet : 3Kg A se...
Info STOC: STOC FURNIZOR

53800 Lei
+
B37855

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Marc de Champagne, No. 292, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de marc de champagne pentru aromatizat creme, frisca, branza de vaci, deserturi, ciocolata, inghetata, etc. Este obtinuta din distilat marc de champagne, aroma naturala, glucoza si zahar invertit. Nu se recomanda consumul ca atare, ci in stare diluata. Dozaj : 40g - 60g/Kg Ingrediente : sirop de glucoza, 30% distilat marc de champagne, sirop de zahar invertit, apa, aroma naturala (contine sulfiti), ingrosator: xantan. Caracteristici : contine alcool. Alergeni : contine sulfiti (SO2). Cutie : 1000g A se pastra la...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

47476 Lei
+
B30292

Producator: Lubeca

Info STOC: STOC FURNIZOR

Martipan, 52% Migdale Mediteraneene, 200g - Lubeca Martipan de cea mai buna calitate, din migdale mediteraneene dulci si aromate care-i confera o aroma deosebita. Perfect pentru modelat sau prelucrat. Migdalele albe decojite sunt macinate, impreuna cu zahar si apa, cu ajutorul unor valturi din granit. Astfel martipanul isi pastreaza structura usor fibroasa si consistenta perfecta. Masa rezulatata este, apoi, “tostata” in vase din cupru in care apare reactia Maillard datorita efectului catalitic al cuprului. Martipanul capata aroma tostata tipica si gustul clasic inconfundabil. Racirea rapida a masei ajuta la conservarea...
Origine: DE

Producator: Lubeca

Info STOC: STOC FURNIZOR

3065 Lei
+
B11567

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Martipan de Provence, cu 50% Migdale, 43% Zahar, 4 Kg - VALRHONA Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.  Martipan de foarte buna calitate, cu un gust deosebit datorita migdalelor de Provence rare si foarte apreciate. Contine : 50% migdale si 43% zahar. Are un continut de grasime de 27%.   Recomandari de folosire : Este ideal pentru umpluturi de bomboane de ciocolata, produse de cofetarie, inghetata, dar si pentru modelat.  Ingrediente : 50% migdale, zahar, apa, pasta de fistic (fistic, conservant: E202, emulgator: lecitina de soia, sare),...
Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

98340 Lei
+
B38041

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Nuci, No. 425, 1kg - Dreidoppel  Perfecta pentru aromat creme, inghetata, frisca, prajituri, bomboane de ciocolata, checuri, budinci si produse de patiserie.  Dozaj : aprox. 20g / 1 Kg compozitie.  Ingrediente :  ingrediente de aromatizare: extracte aromatice, arome naturale, alte ingrediente: sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, pasta de nuci, caramel, 2% propilen glicol, ingrosator: amidon modificat. Alergeni : contine fructe cu coaja lemnoasa (nuci). Pentru uz alimentar profesional.  Cutie : 1Kg  A se pastra in loc racoros si ferit de razele soarelui.  Producator: Dreidoppel, Germania...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

33396 Lei
+
B37805

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Trufe de Ciocolata, No. 212, 1Kg - Dreidoppel   Pasta concentrata de trufe din ciocolata pentru aromatizat creme, frisca, branza de vaci, deserturi, ciocolata, inghetata, etc. Este obtinuta din extracte aromatice si arome naturale, zahar invertit, glucoza si pasta de alune de padure. Nu se recomanda consumul ca atare, ci in stare diluata.  Dozaj : 50g/Kg   Ingrediente : sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, pasta din alune de padure, cacao degresata, rom Jamaica, lapte praf degresat, aroma naturala, alcool etilic. Caracteristici : contine alcool si proteine din lapte de origine animala....
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

31238 Lei
+
B38219

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Rom Jamaica, No. 219, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de rom Jamaica pentru aromatizat creme, frisca, branza de vaci, deserturi, ciocolata, inghetata, etc. Este obtinuta din rom Jamaica original, extract de aroma, glucoza si zahar invertit. Nu se recomanda consumul ca atare, ci in stare diluata.  Dozaj: 5 - 15g/Kg Ingrediente: sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, 20% rom Jamaica original, ingrosator: amidon modificat, caramel, aroma naturala. Caracteristici : contine alcool.  Cutie: 1000g  A se pastra la loc uscat, racoros, fara mirosuri si ferit de lumina.  Producator: Dreidoppel,...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

34276 Lei
+
B11706

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné Migdale/Alune de Padure, 5Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Aceasta pasta de pralin contine 25% migdale si 25% alune de padure, in total 50% fruct. Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera un gust elegant, cu note subtile...
Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.07000 Lei
+
B15915

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné 60% Migdale, Gust Intens, 5Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Aceasta pasta de pralin contine 60% migdale. Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera un gust intens, cu note subtile de caramel. Este ideal pentru umpluturi de...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.32299 Lei
+
B16144

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné 60% Alune de Padure, Gust Intens, 5Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Aceasta pasta de pralin contine 60% alune de padure. Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera un gust intens, cu note subtile de caramel. Este ideal...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.25907 Lei
+
B16733

Producator: Barry Callebaut

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné 50% Alune de Padure, 5Kg - Callebaut Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Este ideal pentru umpluturi de ciocolata, bomboane si produse de cofetarie/patiserie, precum si pentru inghetata.  Ingrediente : 50% alune de padure, zahar, emulgator: lecitina de soia. Alergeni: contine fructe cu coaja lemnoasa (alune de padure) si soia. Poate contine urme de lapte.  Cutie : 5Kg  A se pastra...
Origine: BE

Producator: Barry Callebaut

Info STOC: STOC FURNIZOR

93583 Lei
+
B18551

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné Migdale/Alune de Padure, Gust Intens, 5Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Aceasta pasta de pralin contine 25% migdale si 25% alune de padure, in total 50% fruct. Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera un gust intens, cu...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.06831 Lei
+
B22575

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praliné Migdale/Alune de Padure, Crocant, 3 Kg - Valrhona Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie ( a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline ). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane , sau ca decor pentru prajituri.  Aceasta pasta de pralin contine 25% migdale si 25% alune de padure, in total 50% fruct. Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera textura crocanta, gust...
Origine: FR

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.11757 Lei
+
B20769

Producator: ETABLISSEMENTS CORVÉE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Concentrat de Cafea, 1litru - Trablit Inca din 1845, Trablit selecteaza cele mai bune soiuri de cafea din lume. Boabele de cafea se asambleaza, se prajesc si apoi urmeaza un proces de extragere a savorilor pentru a obtine concentrate natural de o calitate deosebita. Pasta de cafea cu gust intens, de culoare neagra. Are consistenta siropoasa.  Ingrediente : cafea, apa, zahar. Caracteristici : contine cofeina.  Pachet : 1000ml A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: ETABLISSEMENTS CORVÉE, Franta Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 633...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

35282 Lei
+
B37807

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Prosecco, Nr. 230, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de prosecco, ideala pentru pentru inghetata, creme, frisca, umpluturi, deserturi, produse de patiserie. Gustul delicios de Prosecco IGT imbunatateste savoarea preparatelor si le confeta o nota speciala! Nu se recomanda consumul ca atare.  Dozaj: 50g/Kg.  Ingrediente : sirop de glucoza, zahar invertit, 20% Prosecco IGT (contine sulfiti), aroma, alcool etilic, ingrosator: amidon modificat, xantan, regulator de aciditate: acid citric, caramel. Caracteristici: contine alcool. Alergeni: contine sulfiti (SO2).   Borcan: 1000g  A se...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

33400 Lei
+
SOS37603

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pralin de Migdale á l'Ancienne, 1,2Kg - SOSA Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane de ciocolata, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele migdalelor. Pralin á l'Ancienne 50/50 din migdale caramelizate. Gustul dulce si textura granulata surprinzatoare se obtin prin caramelizarea migdalelor in adevaratul stil traditional, la foc mic.  Ingrediente : migdale caramelizate, zahar, ulei de floarea...
Info STOC: STOC FURNIZOR

20812 Lei
+
SOS37216

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Umplutura de Alune de Padure, 2,5Kg - SOSA Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane de ciocolata, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele alunelor de padure. Umplutura de alune de padure este un pralin stabil, special pentru umpluturi de patiserie/cofetarie.  Ingrediente : alune de padure, uleiuri si grasimi vegetale (palmier, floarea soarelui, soia), zahar, ingrosator: ceara de albine (E901),...
Info STOC: STOC FURNIZOR

23232 Lei
+
SOS54250300

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Umplutura de Migdale Crude, 2,5Kg - SOSA Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane de ciocolata, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele migdalelor. Umplutura de migdale crude este un pralin stabil, special pentru umpluturi de patiserie/cofetarie.  Ingrediente : migdale, uleiuri si grasimi vegetale (palmier, floarea soarelui, soia), zahar, ingrosator: ceara de albine (E901), emulgator: lecitina de soia...
Info STOC: STOC FURNIZOR

35600 Lei
+
SOS45350100

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pralin din Migdale Crude 60/40, 4,9Kg - SOSA Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane de ciocolata, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele migdalelor. Pralin Premium 60/40 din migdale crude, cu 60% migdale si 40% zahar.  Ingrediente : migdale crude, zahar, ulei de floarea soarelui, emulgator: lecitina de soia (E322), ceara de albine (E901).  Cutie: 4,9Kg  A se pastra la loc uscat si racoros,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

72300 Lei
+
B38103

Producator: Dreidoppel

Info STOC: IN STOC

Pasta Concentrata de Amaretto, Nr. 262, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de Amaretto, ideala pentru pentru inghetata, creme, frisca, umpluturi, praline si deserturi. Gustul delicios de Amaretto  imbunatateste savoarea preparatelor si le confeta o nota speciala! Nu se recomanda consumul ca atare!  Dozaj: cca. 50g/Kg.  Ingrediente : sirop de glucoza, zahar invertit, 22% lichior Amaretto, caramel, amidon, aroma naturala. Caracteristici: contine alcool.  Borcan: 1000g  A se pastra la racoare si la adapost de lumina. Producator: Dreidoppel, Germania Valori Nutritionale (Per...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: IN STOC

23716 Lei
+
B37827

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Migdale Vieneze (Migdale Caramelizate), Nr. 242, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de migdale caramelizate, ideala pentru pentru inghetata, creme, frisca, umpluturi, praline si deserturi. Gustul delicios de migdale caramelizate imbunatateste savoarea preparatelor si le confeta o nota speciala! Nu se recomanda consumul ca atare!  Dozaj: cca. 50 - 80g/Kg.  Ingrediente : sirop de glucoza, zahar invertit, 10% pasta de migdale, concentrat de dovleac si de morcov, aroma, ingrosator: amidon modificat, caramel, extract de curcuma.   Alergeni: contine fructe cu coaja lemnoasa (migdale).   Borcan:...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

28116 Lei
+
B12122

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta Concentrata de Cafea Mocca, Nr. 239, 1Kg - Dreidoppel Pasta concentrata de cafea mocca , ideala pentru pentru inghetata, creme, frisca, umpluturi, praline si deserturi. Gustul delicios de cafea mocca  imbunatateste savoarea preparatelor si le confeta o nota speciala! Nu se recomanda consumul ca atare! Dozaj: cca. 10g/Kg. Ingrediente : ulei vegetal (soia, palmier), 39% pudra de cafea prajita, uleiuri vegetale partial hidrogenate (palmier). Alergeni: contine soia. Poate contine urme de oua, fructe cu coaja lemnoasa, lapte.  Borcan : 1000g  A se pastra la racoare si la adapost de lumina.  Producator: Dreidoppel,...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

31310 Lei
+
SOS37605

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pralin de Alune de Padure á l'Ancienne, 1,2Kg - SOSA Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane de ciocolata, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele migdalelor. Pralin á l'Ancienne 50/50 din alune de padure caramelizate . Gustul dulce si textura granulata surprinzatoare se obtin prin caramelizarea alunelor de padure in adevaratul stil traditional, la foc mic.  Ingrediente: alune de padure, zahar....
Info STOC: STOC FURNIZOR

19602 Lei
+
SOS37609B45314

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pralin de Alune de Padure de Piemont (Italia), 1,2Kg Pralin : Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a nu se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane de ciocolata, sau ca decor pentru prajituri. Zaharul potenteaza si complementeaza aromele alunelor.  Ingrediente : alune de padure, zahar, ulei de floarea soarelui. Alergeni: contine fructe cu coaja lemnoasa (alune de padure). Poate contine urme de oua, arahide, lapte, susan, soia.  Cutie: 1,2Kg  A se pastra la loc uscat si racoros, ferit...
Info STOC: STOC FURNIZOR

38227 Lei
+
B11102

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Alune de Padure, No. 222, 3kg - Dreidoppel Pasta fina de alune de padure , ideala ca umplutura pentru praline. Are gust intens de alune de padure.  Dozaj : 40g / 1 Kg compozitie.  Ingrediente:  88% pasta de alune de padure, grasimi vegetale hidrogenate. Alergeni: contine fructe cu coaja lemnoasa (alune de padure).  Cutie: 3000 g  A se pastra in loc racoros si ferit de razele soarelui.  Producator: Dreidoppel, Germania  Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 3071kJ/731kcal Grasimi: 70 g din care, acizi grasi saturati: 10 g Carbohidrati: 16 g din care, zahar: 4 g...
Origine: DE

Producator: Dreidoppel

Info STOC: STOC FURNIZOR

96087 Lei
+