Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Pastrami de Vita Wagyu Morgan Ranch, Congelata, cca. 1,3Kg - SUA

Pret aproximativ: 780 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1056

780 Lei (TVA inclus)

Pastrami de Vita Wagyu Morgan Ranch, Congelata, cca. 1,3K g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 600 Lei/Kg Ramstec de vita wagyu, marinat si afumat. Pentru un pastrami...
+

Pastrami de Vita Wagyu Morgan Ranch, Congelata, cca. 1,3Kg - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 600 Lei/Kg

Ramstec de vita wagyu, marinat si afumat.

  • Pentru un pastrami sandwich perfect
  • Bine condimentata
  • Textura unica

Este ingredientul de baza in sandwich-ul simbol al orasului New York inca din anula 1887: New York Pastrami Sandwich (dar si in Reuben Sandwich care foloseste aceeasi pastrama). 

  1. Ingrediente: 96% carne de vita, sare de marinare (sare, antiaglomerant: E535, stabilizator: E500), mirodenii (mustar), zahar brun de trestie.
  2. Alergeni: contine mustar. 
  3. Pachet: cca. 1,3Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1,3Kg. 

Congelata ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: Morgan Ranch
  • Origine: SUA
  • Regiune: Nebraska
  • Rasa: Certified American Wagyu
  • Alimentatie: min. 210 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Transa: ramstec
  • Structura: fara os
  • Preparare: se consuma incalzita 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 834 kJ/194kcal
  • Grasimi: 8,9 g
  • din care, acizi grasi saturati: 3,6 g
  • Carbohidrati: 2,6 g
  • din care, zahar: 2,6 g
  • Proteine: 25,9 g
  • Sare: 4,29 g 

Ce este pastrami?

Pastrami se obtine printr-un proces specific de sarare, condimentare si afumare. Cuvantul provine din turcescul pastirma, alternativ din neogrecul pastramás (pastóno = a sara). Pastrami este un preparat evreiesc-american clasic, adus in SUA de catre evreii romani emigrati din Bucovina si Basarabia la finalul secolului XIX si inceputul secolului XX. Este foarte folosita in sandwich-uri si a inceput sa fie apreciata si in Romania, desi difera de pastrama noastra clasica (este mai frageda, mai putin sarata si mai suculenta). Exista doua tipuri principale de pastrami: una mai condimentata New York style si cealalta mai delicata American style.     

Aceasta este o pastrama American style din carne de vita wagyu marinata si afumata. Carnea este pregatita in cateva etape. Sararea, condimentarea si afumarea ii confera gustul specific si ajuta la conservare. Feliata subtiere merge perfect pentru sandwich-uri reci sau calde. 

Ce gust are American pastrami?

American pastrami este o tansa din carne de vita usor condimentata, similara la gust cu jambonul sau cu sunca afumata. Carnea este foarte frageda si are consistenta uniforma, specifica.  

Cum se prepara sandwich-ul cu pastrami perfect?

Reuben sandwich este un clasic, cel mai bun loc in care se poate savura fiind Diner Katz‘s Delicatessen din New York. Pastami suculenta, branza Emmental, varza acra si Russian Dressing, intre doua felii de paine de secara prajita pe gratar.  

Ne lasa gura apa! 

Certified American Wagyu Beef

Certified American Wagyu Beef nu este o rasa separata, ci o incrucisare intre American Blanck Angus si vita japoneza, fiind deasemenea de culoare neagra. Dan Morgan a fost primul crescator din Statele Unite care a inregistrat denumirea de "Certified American Wagyu Beef". Wagyu inseamna vita japoneza: Wa = Japonia si Gyu = vita. 

Vitele Wagyu si carnea lor au inceput sa fie cunoscute datorita marinarilor olandezi care ancorau in portul Kobe acum circa 150 de ani. Exportul de vite si de genetica Wagyu au foat interzise prin lege pana recent, iar carnea de vita Wagyu metisata se poate comercializa numai ca Wagyu Kobe Style Beef.  

Certified American Wagyu Beef se caracterizeaza prin marmorarea mai intensa cu grasime fata de rasele conventionale, care-i confera carnii un gust excelent si o face extrem de suculenta si frageda. Datorita punctului de topire scazut, grasimea intramusculara se topeste pe limba lasand un gust pregnant, dulceag si onctuos, cu note de alune de padure, cunoscut ca umami (al cincilea gust). 

Pret aproximativ:
780 Lei

Morgan Ranch - first class meat

Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.

Morgan Ranch Beef

Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.  

Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.

Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile. 

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. Dan Morgan din Nebraska este un expert absolut in acest domeniu. Pe langa carnea de vita Wagyu in Kobe Style, el livreaza si US Beef de cea mai buna calitate.

Prin ce se remarca US Beef?

Familia Morgan, cu pasiune si experienta indelungata, se bizuie si pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu un mod crestere specific fiecarei rase in parte si cu cea mai buna alimentatie se obtine o carne perfecta pentru cunoscatori. 

Unde si cum traiesc vitele pentru US Beef?

Vitele Black Angus si Hereford, uneori si metisate, pentru US Beef traiesc pe o pasune de 50Km2 (mai mult decat 7000 de terenuri de fotbal!) la Morgan Ranch.

Aici, animalele nu numai ca se pot misca tot timpul anului in libertate in jurul fermei din regiunea Sandhills dar tot aici isi gasesc si hrana sub forma de iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase.

Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.

Morgan Ranch a fost onorata cu premiul “Environmental Stewardship Award 2013” ​​pentru o zootehnie sustenabila.

Ce gust are US Beef?

Oricine a incercat US Beef de la Morgan Ranch stie: This is how an American steak must taste! 

Culoarea rosie placuta si distribuirea uniforma a grasimii fac din aceasta carne o adevarata atractie pentru ochi.

  • Gustul robust, intens, cu note de alune de padure, convinge orice cunoscator.
  • Grasimea care se topeste perfect si textura placuta a carnii sunt un plus semnificativ la savurarea US Beef.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri