+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Patisserie! L’Ultime Reference - Christophe Felder
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Patisserie! L’Ultime Reference - Christophe Felder

Matfer 813065

 

Pret: 245,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Patisserie! L’Ultime Reference - Christophe Felder

In limba franceza.

MACARONS, CIOCOLATA, TORTURI, CREME, ALUATURI & TARTE, DECORURI, BRIOSE, PRODUSE DE PATISERIE, PRAJITURELE, BISCUITI.

Toate cursurile de patiserie  ale lui Christophe Felder, sef patiser la Hôtel de Crillon, reunite intr-un singur volum cu peste 200 de retete ilustrate pas cu pas si 3200 de fotografii.

Tot talentul si pedagogia lui Christophe Felder sunt puse la dispozitia patiserilor/cofetarilor debutanti sau profesionisti!

Cartea este o referinta in materie de patiserie/cofetarie.

Peste 180 000 de exemplare vandute!

Detalii:

  • Legata: 860 pagini
  • Format: 185 x 250 mm
  • Editura : Editions de la Martinière, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2010

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115