Pectina din Fructe NH, 250 g - Home Chef

ÎN STOC
HC-02180014

125 Lei cu TVA

Pectina din Fructe NH, 250 g - Home Chef Dozaj Utilizare Proprietati 20 g/Kg Se amesteca 20 g de pectina cu 1 Kg de fructe (dupa dorinta) si cu zahar. Se adauga aproximativ 5 g de acid citric. Se incalzeste la 105...
+

Pectina din Fructe NH, 250 g - Home Chef

Dozaj

Utilizare

Proprietati

20 g/Kg

Se amesteca 20 g de pectina cu 1 Kg de fructe (dupa dorinta) si cu zahar.

Se adauga aproximativ 5 g de acid citric.

Se incalzeste la 105oC si se lasa sa se raceasca.

 

Textura consistenta: 20 g

Textura de gem: 10 g

Dozare: 10 g/kg  gem

Dozare: 25-30 g/kg  textura de marmelada

Proprietati: Gelifiant si ingrosator.

Mod de folosire: Se amesteca cu zahar si se adauga acid citric. Se incinge la 105ºC.

Aplicatii: Pulpa si suc de fructe pentru care incorporarea de acid nu reprezinta un inconvenient.

Observatii: Se activeaza numai prin incorporarea unui acid.

Preparate: pasta/marmelada de fructe, gemuri, inghetata.

Ingrediente: ingrosator: pectina amidata (E440ii), sare: difosfat disodic (E450i), dextroza, antioxidant: fosfat tricalcic (E341iii).

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Borcan: 250 g

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania 

Napaj neutru

  • 1 l apa
  • 400 g zahar
  • 40 g Pectina din Fructe
  • 15 g acid citric
  • 100 g aroma (pasta concentrata sau piure de fructe)

 Se incalzeste apa la 45oC. Se amesteca pectina cu zaharul si se adauga in apa. Se fierb trei minute. Se inlatura de pe foc si se adauga acidul citric.

Se lasa sa se racoreasca. Se foloseste la 35oC.

Dulceata de zmeura

  • 1 Kg zmeura
  • 750 g zahar
  • 200 g zahar
  • 12 g Pectina din Fructe
  • Sucul de la o lamaie

 Se combina 100 g de zahar cu pectina.

Se amesteca restul de zahar cu zmeura si se dau in fiert. Se adauga pectina cu zaharul si se fierb in continuare pana la 103oC.

Se inlatura de pe foc si se adauga sucul de lamaie.

Se lasa sa se racesca.

 Marmelada de zmeura

  • 1 Kg piure de zmeura
  • 1 Kg zahar
  • 30 g Pectina din Fructe
  • 300 g glucoza lichida
  • 5 g acid citric

 Se da in fiert piureul de zmeura.

Se amesteca 100 g zahar cu pectin si se incorporeaza in piureul de zmeura amestecand constant.

Se aduce din nou la fierbere si se adauga jumatate din zahar. Se da din nou in fiert si se adauga si zaharul ramas.

Se aduce iar la fierbere si se adauga glucoza lichida. Se incalzeste la foc mic pana la 106oC.

Se adauga acidul citric si se inlatura de pe foc.

Se toarna in cadre sau forme.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

AVANTAJE

Profita de Reduceri