+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Pectina din fructe NH (500 g) - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Pectina din fructe NH (500 g) - SOSA

SOSA 58030000

 

Pret: 179,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Pectina din fructe NH (500 g) - SOSA

Dozaj

Utilizare

Proprietati

20 g/Kg

Se amesteca 20 g de pectina cu 1 Kg de fructe (dupa dorinta) si cu zahar.

Se adauga aproximativ 5 g de acid citric.

Se incalzeste la 105oC si se lasa sa se raceasca.

 

Textura consistenta: 20 g

Textura de gem: 10 g

Dozare: 10 g/kg  gem

Dozare: 25-30 g/kg  textura de marmelada

Proprietati: Gelifiant si ingrosator.

Mod de folosire: Se amesteca cu zahar si se adauga acid citric. Se incinge la 105ºC.

Aplicatii: Pulpa si suc de fructe pentru care incorporarea de acid nu reprezinta un inconvenient.

Observatii: Se activeaza numai prin incorporarea unui acid.

 Preparate: pasta/marmelada de fructe, gemuri, inghetata

A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente: pectina amidata (E440ii), sare: difosfat disodic (E450i), dextroza, antioxidant: fosfat tricalcic (E341iii).

Cutie: 500 g

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Napaj neutru

  • 1 l apa
  • 400 g zahar
  • 40 g Pectina din Fructe
  • 15 g acid citric
  • 100 g aroma (pasta concentrata sau piure de fructe)

Se incalzeste apa la 45oC. Se amesteca pectina cu zaharul si se adauga in apa. Se fierb trei minute. Se inlatura de pe foc si se adauga acidul citric.

Se lasa sa se racoreasca. Se foloseste la 35oC.

Dulceata de zmeura

  • 1 Kg zmeura
  • 750 g zahar
  • 200 g zahar
  • 12 g Pectina din Fructe
  • Sucul de la o lamaie

Se combina 100 g de zahar cu pectina.

Se amesteca restul de zahar cu zmeura si se dau in fiert. Se adauga pectina cu zaharul si se fierb in continuare pana la 103oC.

Se inlatura de pe foc si se adauga sucul de lamaie.

Se lasa sa se racesca.

Marmelada de zmeura

  • 1 Kg piure de zmeura
  • 1 Kg zahar
  • 30 g Pectina din Fructe
  • 300 g glucoza lichida
  • 5 g acid citric

Se da in fiert piureul de zmeura.

Se amesteca 100 g zahar cu pectin si se incorporeaza in piureul de zmeura amestecand constant.

Se aduce din nou la fierbere si se adauga jumatate din zahar. Se da din nou in fiert si se adauga si zaharul ramas.

Se aduce iar la fierbere si se adauga glucoza lichida. Se incalzeste la foc mic pana la 106oC.

Se adauga acidul citric si se inlatura de pe foc.

Se toarna in cadre sau forme.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 210,00 Lei

  Pret: 55,00 Lei

  Pret: 85,00 Lei

  Pret: 169,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115