- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Pernod Absinthe, 68% vol. alc., 700ml - Franta
Produs pe baza de alcool din vin, 14 plante aromatice si mirodenii. Continutul redus de lemn dulce si mai ridicat de alcool il diferentiaza de Pastis.
Un favorit al barmanilor, Pernod Absinthe este un ingredient pentru cocktail-uri extrem de versatil.
RITUAL A LA FRANÇAISE
- 1½ parti Pernod Absinthe
- 6 parti de apa plata foarte rece
- 1 cub de zahar
Se toarna Pernod Absinthe intr-un pahar. Se aseaza cubul de zahar pe o lingurita perforata pentru absint, pusa transversal pe gura paharului. Se picura usor apa rece pe cubul de zahar astfel incat sa se dizole gradual si sa cada in absintul din pahar.
Stiati ca?
Puristii folosesc o fantana pentru absint care asigura picurarea apei picatura cu picatura astfel incat sa se poata admira transformarea opalescenta a absintului.
- ASPECT: Verde-pal, limpede.
- AROMA: Vegetala si florala, cu note de fenicul, coriandru si anason stelat.
- GUST: sec si usor amarui, cu accente vegetale si lemnoase de pelin, improspatat de coriandru si anason.
- POSTGUST: Lung, amarui, lemnos si vegetal.
- Ingrediente: apa, alcool etilic de origine agricola, zahar, extracte de plante aromatice (pelin, anason, fenicul, isop), coloranti: E102, E129, E133.
- Concentratie alcoolica: 68% vol. alc.
- Caracteristici: contine alcool, coloranti si sulfiti (SO2). Continut de tujona: 1,7mg/Kg (maximum admis este de 10mg/Kg).
- Origine: Languedoc-Roussillon
- Sticla: 700ml
- A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.
- Producator: Pernod Ricard, Franta
Pernod Ricard, Franta - Prezentare producator:
Absintul Pernod a fost produs pentru prima data in 1798 de Henri Louis Pernod și Daniel-Henri Dubied in Couvet, Elveția. Apoi, in 1805, Pernod si-a construit o distilerie mai mare, in Franta, in micul orasel Pontarlier. In secolul al XIX-lea, lichiorul produs din pelin, anason, fenicul si alte plante aromatice, numit si “zâna verde” a devenit una dintre cele mai consumate bauturi in marile capitale ale Europei, cat si pe continentul nord american.
Din cauza preconcepțiilor legate de efectele acestei bauturi asupra omului, la sfarsitul perioadei Belle Epoque (circa 1914 - 1915), in timpul Primului Razboi Mondial, absintul a fost interzis in Franta, in celelalte state din vestul Europei cat si in SUA. In toata aceasta perioada, Pernod Fils și-a continuat activitatea prin productia a numeroase tipuri de lichioruri si bauturi alcoolice rafinate.
Pana in anii '60 absintul si-a pierdut popularitatea, iar Pernod a incetat sa-l mai produca. Dupa anul 1975, Pernod si-a unit forțele cu Ricard (fondat de Paul Ricard) și a devenit unul dintre cele mai mari grupuri din industria producatorilor de bauturi alcoolice. In ultimii ani, Pernod Ricard a reluat productia de absint si a revenit treptat la o varianta inspirata de reteta creata in Belle Epoque.
Pernod Absinthe a fost o bautura apreciata de multi artisti si scriitori faimosi din perioada Belle Epoque in Franta. Figuri legendare ca Vincent van Gogh, Oscar Wilde, Henri de Toulouse-Lautrec, Matisse, Gaugin, Renoir si Edgar Degas, erau cunoscuti ca bautori de absint, iar ei au descries adesea bautura in lucrarile lor de arta sau au mentionat-o in scrieri.
ZANA VERDE SE INTOARCE
Relansarea absintului din ultimii ani inseamna ca nu numai mai multi oameni au inceput sa aprecieze aceasta bautura, ci si intoarcerea scandaloasei Green Hour.
Pe masura ce din ce in ce mai multi oameni doresc sa experimenteze Pernod Absinthe asa cum era savurat in mod original in timpul La Belle Epoque, traditia Green Hour, sau L’Heure Verte, asa cum era cunoscuta, trece printr-o renastere in ultimii ani. The Green Hour era numele dat unui obicei popular la mijlocul anilor 1800 de a bea absint la ora 5 dupa-amiaza.
Entuziasmul crescut si interesul pentru bauturile si cocktail-urile traditionale, pupolaritatea barurilor vintage si a teraselor, precum si relansarea globala a bauturilor pe baza de absint s-au agregat pentru a sustine interesul fata de originile si obiceiurile associate cu The Green Hour.
IN ANII 1800 ORICE BARAMN BUN AVEA PE TEJGHEA O STICLA DE PERNOD ABSINTHE
Ritualul original al absintului
Din sticla in pahar, ritualul consumarii absintului se acompaniaza cu gesturi specifice. Pernod Absinthe reinvie traditia franceza a servirii absintului in secolul XIX, cu un set de ustensile (fantana, pahare, lingurite) create de tanarul si talentatul designer Pierre Gonalons. Modul de servire clasic se intalneste de la Montmartre la Williamsburg: 1 masura de absint la 5 masuri de apa. O lingurita perforata se foloseste pentru a dizolva, cu apa plata foarte rece (niciodata de la robinet), un cub de zahar intr-un pahar cu absint. Apa se toarna picatura cu picatura, dintr-o carafa mica tinuta mult deasupra paharului sau dintr-o fanatana pentru absint. Astfel absintul devine tulbure, fenomen cunoscut ca efectul louche. Unii considera ca lichidul este “eliberat” in acest punct, deoarece sunt eliberate uleiurile esentiale din mirodenii, conferind un plus de placere la savurarea bauturii.
Pernod Absinthe si cocktail-urile
Istoria cocktail-urilor este sinonima cu istoria absintului. Nascut in secolul XIX, in Old Absinthe House din New Orleans, “Sazerac” a fost primul cocktail American servit intr-un pahar clatit cu Pernod Absinthe in care se adauga un amestec de cognac, zahar si Paychaud’s bitters. Mai recent, Charles Vexenat a creat “The Green Beast” o bautura racoritoare din Pernod Absinthe, suc proaspat de lime, sirop de zahar, apa plata si felii de castravete. In aceasta a doua Epoca de Aur a cocktail-urilor clasice, absintul este o bautura esentiala pentru orice bar.
Astazi barmanii de la Paris la New York pot inca o data sa experimenteze cu gustul autentic al Pernod Absinthe, creand amestecuri perfecte pentru gusturile contemporane, dar pastrand autenticitatea din La Belle Epoque.
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs