Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Pesto Genovese Artizanal, Fresco, 1Kg - Rossi

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PRV-098
|  Producator: Rossi 1947, Italia

240 Lei (TVA inclus)

Pesto Genovese Artizanal, Fresco, 1Kg - Rossi Pesto genovese autentic , cremos, cu gust proaspat si echilibrat si o frumoasa culoare verde smarald, greu de gasit in afara Genovei (Liguria). Obtinut numai din ingrediente de cea mai buna calitate : busuioc genovese DOP, usturoi de...
+

Pesto Genovese Artizanal, Fresco, 1Kg - Rossi

Pesto genovese autentic, cremos, cu gust proaspat si echilibrat si o frumoasa culoare verde smarald, greu de gasit in afara Genovei (Liguria).

Obtinut numai din ingrediente de cea mai buna calitate: busuioc genovese DOP, usturoi de Vessalico, muguri de pin de origine italiana, parmezan maturat 24 de luni, peccorino Fiore Sardo, ulei de masline extravirgin Riviera Ligure DOP si sare de mare de Trapani.

Este unul dintre cele mai bune din Genova si, evident, din lume. Este cel mai bun pe care l-am gustat noi, si nu suntem singurii: renumita revista “Il Gambero Rosso” (in Iunie 2009) l-a declarat ce mai bun Pesto Genovese din Italia! 

Premii

  • 2009: Declarat cel mai bun pesto DOP din Italia de catre revista Il Gambero Rosso.
  • 2011: Castigatorii degustarii Gambero Rosso.
  • 2012: Taste Firenze - Cel mai bun pesto din Italia. 

Merge cu toate tipurile de paste: linguine, spaghetti, trofie, gnocchi, fierte in aceeasi apa cu cateva pastai de fasole verde si cateva felii de cartof. O lingura din acest pesto confera savoare unei salate reci de fasole verde. Este un aperitiv excelent, intins pe felii de tomate sau pe felii de paine calda. Merge foarte bine si cu legume, carne si pizza. 

Recomandare: se aduce la temperatura camerei inainte de folosire. Pesto Genovese este un sos rece si este perfect ca atare, nu trebuie gatit ca alte sosuri! Cand se foloseste pentru asezonat pastele, se poate dilua cu putina apa in care au fiert pastele si apoi se adauga pastele fierte in sos (niciodata invers). Pesto Rossi este complet si nu necesita adaos de parmezan sau de alte ingrediente. 

Pesto Genovese pare un preparat simplu, dar calitatea ingredientelor face diferenta, iar Roberto Panizza, omul din spatele Pesto Rossi, este strict in ceea ce priveste cele 7 ingrediente prevazute de Consorzio del Pesto Genovese. El considera ca busuiocul tanar, cu frunzele nu mai mari decat unghia, are cel mai proaspat gust si de aceea foloseste numai busuioc genovese DOP foarte tanar. Isi procura usturoiul (presidio Slow Food) din satul ligurian Vessalico (cu numai aproximativ 300 de locuitori) - acest soi rar de usturoi rosu fiind renumit pentru gustul delicat, usor picant si digerabilitate. Deasemenea, foloseste Parmigiano Reggiano di Montagna maturat 24 de luni si pecorino Fiore Sardo maturat 10 luni, muguri de pin de origine italiana, ulei de masline extravirgin Riviera Ligure DOP (ideal din masline Taggiasca) si sare de mare siciliana de Trapani. Fiecare ingredient este atent proportionat pentru a fi in echilibru gustativ cu celelate. 

Nu numai ca Roberto Panizza produce un pesto genial, dar el doreste sa-si transmita cunostintele mai departe si organizeaza “Campionato Mondiale di Pesto al Mortaio” in fiecare an. 

Ingrediente: ulei de masline extravirgin, 26% busuioc genovese DOP, parmigiano reggiano DOP (lapte, sare, cheag), muguri de pin, pecorino “Fiore Sardo” DOP (lapte, sare, cheag), sare de mare, usturoi, antioxidant: acid ascorbic (0,0028%).

  • Caracteristici: contine proteine din lapte de origine animala. Nu contine gluten.  
  • Alergeni: contine lapte. 
  • Galeata: 1Kg 

Se pastreaza in frigider (+2/4oC). Termen de valabilitate: max. 60 de zile.   

Se consuma in 3 zile de la deschidere. 

Producator: Rossi 1947, Italia

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 2377 kJ/553kcal
  • Grasimi: 55 g
  • din care, acizi grasi saturati: 18 g
  • Carbohidrati: 3,8 g
  • din care, zahar: 0 g
  • Proteine: 8,5 g
  • Sare: 1 g
Producator:
Rossi 1947, Italia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri