- Garantat 100%
- Mai mult de 14.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrare puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0771 020 417.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere:
- în București (Temperatura Controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrări puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- iPay BT
- Plătește in Rate online prin TBI
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs Piept de Porc Gascon, maturat cca. 8 - 12 luni, Ventrèche affinée de Porc Gascon, cca. 1Kg - Maison Duler, Franta | Sunca - Slanina
Piept din Porc Gascon, maturat cca. 8 - 12 luni, Ventrèche affinée de Porc Gascon, cca. 1Kg - Maison Duler, Franta
Pieptul este piesa aflata de-a lungul coastelui porcului. Calitatea grasimii o face o piesa preferata pentru a gati foarte digerabil, recomandat de dieteticieni.
Gustul intens al acestui piept de porc se datoreaza maturarii indelungate in beciurile proprii (8 - 12 luni). cateva grame sunt suficiente pentru a parfuma un preparat si a-i conferi savoare si o profunzime a gustului incomparabila.
Dupa doua luni de pastrare la sare de mare nerafinata, de Guérande sau de Noirmoutier, pieptul se spala cu apa de izvor. Apoi se matureaza ca si jambonul, de la 6 la 12 luni, in beciurile domeniului, pentru a obtine, prin munca drojdiilor indigene, un gust persistent si complex. Degustat cu ochii inchisi s-ar putea crede ca este jambon!
Taiat in julienne fin si tras la tigaie ajuta la gatirea carnii, pestelui si legumelor intr-o grasime delicioasa. Asezat crud pe un aliment fierbinte ii potenteaza gustul si actioneaza ca un condiment. Se poate folosi si pentru a barda (inveli, infasura) mici pasari, vanat, terine sau pateuri in crusta. Se asociaza perfect cu trufele!
- Ingrediente: piept de porc gascon, sare, piper.
- Caracteristici: fara nitriti, fara nitrati.
- Origine: Quercy Blanc, Sud-Ouest
- Maturare: 8 - 12 luni
- Greutate: cca. 1Kg
- Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- Ambalat in vid.
- A se pastra in frigider (0 / +4oC).
- Producator: Maison Duler, Franta
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
- Valoare Energetica: 1980 kJ/473kcal
- Grasimi: 46,40 g
- din care, acizi grasi saturati: 34 g
- Carbohidrati: < 1 g
- din care, zahar: < 0,5 g
- Proteine: 14,2 g
- Sare: 5 g
Filosofia maison Duler
Selectia genetica, modul de crestere agroforestier*, modul de procesare. Ei nu se considera producatori de salamuri ci maturatori care lasa timpul sa-si urmeze cursul (qui laissent le temps au temps).
*Sistemul agroforestier reprezinta combinatia dintre doua elemente:
– elementul forestier: plante perene lemnoase (arbori silvici, pomi fructiferi sau arbusti fructiferi);
– elementul agricol: plante erbacee (cereale, pasune, faneata, culturi anuale de legume).
Genetica:
Maison Duler foloseste exclusiv carne de porc negru gascon, rasa cu crestere lenta si grasime intramusculara foarte apreciata pentru salamuri. Inrudit cu porcul iberic, este o rasa rustica cu origini in timpuri preistorice.
Porcul gascon este o rasa pura, indentificat cu claritate de IFIP - Institut du Porc, iar puritatea rasei este controlata de LIGERAL (Livre Généalogique Collectif des Races Locales de Porcs). Acum 15 ani porcul gascon era o rasa pe cale de disparitie, dar in 1996 a fost creata in Franta l’Association Nationale de Sauvegarde du Porc Gascon (ANSPG).
Mod de crestere ultra-modern
De mii de ani, porcii sunt crescuti afara. Industria, orientata pe productivitate, i-a inchis pentru a-i ingrasa mai repede dar cu costul unei calitati mai slabe; au fost selectionate rase care s-au adaptat acestui tip de crestere „in arest”, dar porcul gascon nu s-a adaptat.
Maison Duler a optat pentru un mod de crestere ultra-modern, in padure, respectand mereu ciclul de viata al animalului in ceea ce priveste modul si durata vietii: crestere lunga intre 20 si 24 de luni (de 3 - 4 ori mai mult decat la crestere industriala si de 2 ori mai mult decat cresterea artizanala). Porcii traiesc o veritabila viata de porc ramand solul in cautarea hranei (iarba, frunze, radacini, ciuperci, fructe, rame, soareci de camp, castane si ghinda in sezon). Datorita acestui tip de hrana variata se obtine o carne cu grasime intramusculara marcanta care da calitate mezelurilor.
Mod de procesare
In 1995, Maison Duler a produs primul salam certificat bio, fara nitrit si fara nitrat, in parteneriat cu CRITT (Centrul Regional pentru Inovare si Transfer de Tehnologie) si ANVAR (L'Agence Nationale de Valorisation de la Recherche).
Un produs maturat
Salamurile Maison Duler sunt rezultatul unei maturari lente, in beci. Sunt rezultatul muncii drojdiilor indigene asupra carnii, spre deosebire de drojdiile chimice folosite de catre industria de profil. Drojdiile indigene sunt drojdii prezente in mod natural in aerul ambiant.
Camerle de maturare, una la nivelul solului si 3 de maturare, au toate ambiante diferite. Pentru ca salamurile trec dintr-o camera in alta, pe perioada maturarii, astfel incat sa dezvolte arome diferite in fiecare dintre ele. Astfel se obtine complexitatea aromatica si persistenta gustativa a mezelurilor Maison Duler.
Ingrediente personalizate
Fiecare ingredient este selectionat si contribuie la dezvoltarea aromatica.
Fara nitrat, fara nitrit.
Recomandari de degustare
Se deschide ambalajul cu 48 de ore in avans (minimum 24 de ore) si se lasa suspendat intr-un mediu aerat si racoros.
Se consuma in felii subtiri. Se poate trage la tigaie cu oua ochiuri.
In 2019, Maison Duler a fost recompensata pentru excelenta de catre statul francez, fiind declarata Intreprindere a patrimoniului Viu „Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV).
Si este declarata producator Artizanal de Calitate de catre College Culinaire de France.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs