Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Piept de Porc Iberic de Bellota, Congelat, cca. 3,5Kg - Garimori, Spania

Pret aproximativ: 560 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG6415

560 Lei (TVA inclus)

Piept de Porc Iberic de Bellota, Congelat, cca. 3,5K g - Garimori, Spania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 160 Lei/Kg Piept de porc (centro pancetta) iberic hranit cu ghinda (bellota),...
+

Piept de Porc Iberic de Bellota, Congelat, cca. 3,5Kg - Garimori, Spania

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 160 Lei/Kg

Piept de porc (centro pancetta) iberic hranit cu ghinda (bellota), cu soric. Frumos impanat. Continutul ridicat de grasime este o caracteristica a acestei piese. Perfect pentru gratar sau la tocanite.

  • Gust cu note de alune de padure, datorita ingrasarii cu ghinda
  • Extrem de aromat
  • Cea mai buna calitate

Cand este crud-uscat si afumat este cunoscut sub numele de sunca, kaiser sau bacon. Pieptul de porc iberic este totusi mai potrivit pentru gratar si tocanite. Poate fi gatit si la cuptor pentru a obtine soricul crocant. Merge foarte bine cu garnitura de legume, de cartofi sau varza calita.

Piept de porc par excellence

Taiat cuburi si rumenit in tigaie, confera savoare oricarui preparat: salate, paste carbonara sau tarte  flambée alsaciana cu ceapa, cuburi de piept de porc rumenite si crocante si creme fraîche. 

  • Pachet: cca. 3,5Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 3,5Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate 

Congelata ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: Garimori
  • Origine: Spania
  • Regiune: Extremadura
  • Rasa: porc iberic
  • Alimentatie: 30 - 40% ghinda
  • Transa: spate
  • Structura: fara os
  • Preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Ibérico - porc spaniol Pata Negra

Desi are o statura asemanatoare cu porcul domestic comun, dar cu picioarele mai svelte, porcul iberic (cerdo ibérico), cu o vechime de 3000 de ani, este mai probabil sa fie clasificat ca mistret. Porcul iberic Pata Negra (copita neagra), traieste liber in Dehesa, o zona plina de stejari din sud-vestul Spaniei. Ca toate rasele vechi de porci, porcul Ibérico are capacitatea naturala de a stoca intramuscular grasimi valoroase, carnea capatand o savoare specifica si ramanand frageda si suculenta chiar si dupa gatire. Datorita proportiei ridicate de acizi grasi nesaturati din carne, aceasi din uleiul de masline extravirgin, porcul Ibérico este denumit si „maslina cu patru picioare” de catre fanii Jamón Ibérico.

Pe langa aspectul lor, suinele iberice se remarca in mod clar fata de alte rase europene prin dieta pe care o au. Pe langa ierburi si fructe de padure, porcul iberic se hraneste, in principal in faza de ingrasare - Montanera - de pe parcursul toamnei si iernii, cu ghinda care confera suculenta savoare de alune de padure carnii. Numai un porc astfel crescut poate purta eticheta “Bellota” (ghinda). Un porc consuma intre 6 si 7Kg de ghinda pe zi in perioada de ingrasare.

Pret aproximativ:
560 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri