Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Piper Negru de Timut, Nepal, 50g - Le Comptoir des Poivres

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI CDPRDEN2S
|  Producator: Palmifrance, Franta

65 Lei (TVA inclus)

Piper Negru de Timut, Nepal, 50g - Le Comptoir des Poivres Piperul de Timut este cunoscut si ca piper-grapefruit. Are aroma intensa, imbatatoare, emanand note de grapefruit copt, fructul pasiunii si fructe exotice. Gustul este fructat, floral, cu accente picante subtile si usor anesteziant....
+

Piper Negru de Timut, Nepal, 50g - Le Comptoir des Poivres

Piperul de Timut este cunoscut si ca piper-grapefruit. Are aroma intensa, imbatatoare, emanand note de grapefruit copt, fructul pasiunii si fructe exotice. Gustul este fructat, floral, cu accente picante subtile si usor anesteziant. 

Desi este i se spune piper, este de fapt o baca nu un piper.

Aceste bace de Timut sunt recoltate in sudul Nepalului, in regiunea muntoasa Mahabharat. Sunt recoltate la maturitate deplina, de unde si culoarea bruna. Sunt uscate natural la soare. 

Aceste bace, rasnite proaspat, se asociaza foarte bine cu scoicile saint-jacques crude, creveti, homar, langusta, scoici, sepie, peste gras la gratar (sardele, macrou, hering), lup de mare, dorada, barbun.

Merg foarte bine si cu un escalop de foie gras la tigaie, piept de rata, steak, cotlete de miel, carne de caprioara sau de cerb.

Deasemenea, se asociaza foarte bine cu branzeturile: branza proaspata de capra sau semi-maturata, faisselle, branzeturi cremoase (Brillat Savarin, mozzarella, burrata).

Bacele negre de Timut merg perfect si cu fructe: banane, mango, mere, caise, piersici, capsuni, litchi.

Se folosesc cu succes si in patiserie/cofetarie: panna cotta, mousse de ciocolata, sos de ciocolata, madeleines, financiers, tuiles, biscuiti etc. 

  • Ingrediente: 100% piper negru de Timut din Nepal (zanthoxylum armatum).
  • Origine: Nepal 
  • Cutie: 50g 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. 

Producator: Palmifrance, Franta

Producator:
Palmifrance, Franta

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)