Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Piure de Prune Umeboshi Nanko Ume, 100g - Fukami Umeten, Japonia

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
DRN NISFU14

65 Lei TVA inclus

Piure de Prune Umeboshi Nanko Ume, 100g - Fukami Umeten, Japonia Umeboshi este o specialitate din Kishu, actualul Wakayama. Wakayama, mai precis partea sa sudica, concentreaza cele mai importante cantitati de prune ume din Japonia. Ume este un pom fructifer din familia prunus, adesea...
+

Piure de Prune Umeboshi Nanko Ume, 100g - Fukami Umeten, Japonia

Umeboshi este o specialitate din Kishu, actualul Wakayama. Wakayama, mai precis partea sa sudica, concentreaza cele mai importante cantitati de prune ume din Japonia.

Ume este un pom fructifer din familia prunus, adesea considerat prun dar, in realitate, este mai apropiat de cais. 

Fara potentiatori de gust, nici coloranti si nici arome artificiale. 

Umeboshi este apreciat ca aliment sanatos datorita continutului ridicat de acid citric. 

Piurelul de umeboshi este obtinut exclusiv din soiul Nanko Ume cultivat in regiune Nambe, cea mai renumita. Fructele sunt lasate sa se coaca in copaci pana cand pica in mod natural pe o plasa asezata dedesubt. Frutele sunt recoltate manual. Sunt selectionate numai fructele cele mai mari, mai carnoase si mai sanatoase. 

Prunele ume sunt introduse in apa special filtrata, pentru a elimina toate impuritatile si pentru a inmuia pulpa. Apa este apoi transformata in apa alcalina, ionizata cu cele mai mici molecule. Aceasta apa confera umeboshi gustul delicat.

Prunele inmuiate sunt apoi transformate in piure, ambalate in pachete de 100g si pasteurizate la 95oC.

Nu contin niciun alt ingredient. 100% natural. 

Piureul de umeboshi merge bine in vinegrete, maioneza, salate de cruditati, marinade, potenteaza gustul fondurilor brune etc.

Se asociaza foarte bine cu carnea grasa cum ar fi cea de porc (coaste caramelizate…). 

  • Ingrediente: 100% prune umeboshi din soiul Nanko Ume din Nambe.   
  • Punguta doy pack: 100 g 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deshidere, se pastreaza la frigider. 

Origine: Wakayama, Japonia

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri