+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Placa din Sare Roz de Himalaya, cca. 20 x 20 x 2.5 cm, 2.3 Kg
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Placa din Sare Roz de Himalaya, cca. 20 x 20 x 2.5 cm, 2.3 Kg

BOS 25937

 

Pret: 185,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Placa din Sare Roz de Himalaya, cca. 20 x 20 x 2.5 cm, 2.3 Kg

Placa translucida din sare roz de Himalaya, taiata si finisata. Se poate folosi ca platou pentru gatit, servire sau ca decor nou si artistic.

Fara chimicale sau aditivi! Este foarte versatila.

Se poate folosi si ca "plita" naturala: se incinge platoul de sare si apoi se rumenesc pe el felii subtiri de carne, peste, legume, fructe de mare si alte alimente ce pot fi gatite rapid.

Sau, se poate raci pentru a servi sushi, gustari, mezeluri si branzeturi, fructe si legume proaspete, chiar si deserturi reci.

Sfaturi pentru gatitul pe placa de sare:

  • Inainte de a o incalzi, asigurati-va ca placa de sare este complet uscata.
  • Dupa ce a fost folosita si curatata, asteptati cel putin 24 de ore pentru ca placa sa se usuce complet, inainte de a o incalzi pe gratar, pe plita sau in cuptor.
  • Placa de sare se incinge foarte puternic si retine caldura, manuiti-o cu atentie!
  • Incingerea placii de sare ii poate schimba aspectul, prin schimbarea culorii si prin evidentierea unor posibile defecte.
  • Placile de sare, fiind produse complet naturale, difera ca aspect dar si din punct de vedere al temperaturii maxime pe care pot sa o suporte.
  • Incalzirea pe gratare si plite cu gaz: Se incalzeste intai la foc mic, crescand usor pana la mediu. Temperatura ideala se atinge in aprox. 30 – 45 de minute.
  • Incalzirea pe plite electrice: Se aseaza placa de sare pe o platforma din metal rezistenta la caldura (astfel incat placa sa fie la cel putin 1,5 cm deasupra sursei de caldura). Se incalzeste intai la putere mica, crescand usor pana la medie. Temperatura ideala se atinge in aprox. 40 – 55 de minute.
  • Daca se foloseste placa de sare pentru a gati la cuptor, se recomanda sa se incalzeasca pe grill sau plita inainte de a o aseza (cu gija) in cuptorul preincalzit la aceeasi temperatura ca a placii de sare (placa de sare se incinge la temperaturi intre 150 – 200oC).

Dimensiuni: cca. 20 x 20 x 2,5 cm

Greutate: cca. 2,3 Kg

A se pastra la loc uscat.

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115