Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Porterhouse Steak de Vita Black Angus Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

Pret aproximativ: 456 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1344

456 Lei (TVA inclus)

Porterhouse Steak de Vita Black Angus Dry-Aged, Congelat, cca. 8 00g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 570 Lei/Kg Filé > 3,2cm Steak-ul perfect prin excelenta! Rasa Angus...
+

Porterhouse Steak de Vita Black Angus Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 570 Lei/Kg

Filé > 3,2cm

Steak-ul perfect prin excelenta!

Rasa Angus este renumita pentru marmorarea excelenta a carnii. Carne este frageda si are textura fina. Maturarea timp de 3 saptamani ii confera gust intens, cu usoare tonuri de alune de padure.

  • Steak-ul perfect
  • Maturat 21 de zile
  • Foarte suculent si fraged

Mod de preparare: la gratar, la tigaie, la temperatura joasa. 

  • Pachet: cca. 800g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg. 

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme de familie din SUA
  • Origine: SUA
  • Regiune: Midwest
  • Rasa: Certified Black Angus
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: 21 de zile Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara posterioara
  • Structura: cu os 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania

Ce este Porterhouse Steak?

Porterhouse Steak o transa din partea lombara posterioara a vitei, similar cu T-Bone Steak doar ca al doilea este taiat din partea lombara anterioara. Se compune din vrabioara si o parte din muschiul filé (semnificativ mai mare decat cel al T-Bone Steak-ului). Osul in forma de T separa cele doua parti. 

De unde vine denumirea de Porterhouse steak?

Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!

Dimensiunile filé-ului determina numele pe care aceasta piesa il primeste. Cu un filé de aproximativ 1,2cm vorbim de T-Bone Steak, de la 3,2cm este deja Porterhouse Steak.  

Cum se prepara un Porterhouse Steak?

Carnea se dezgheata in frigider, se dezambaleaza si se tine 2 ore la temperatura camerei. Porterhouse Steak este perfect pentru gratar. Inainte de gatire se cresteaza marginea grasa pentru a evita torsionarea carnii si a asigura gatirea uniforma. Prima oara se pune marginea cu grasime pe gratar!

Apoi se rumeneste rapid pe amble parti (aproximativ 1,5 minute pe fiecare parte), la temperatura ridicata, si apoi se da la cuptor 15 minute la 100oC (cu ventilatie) pana cand se obtine temperatura de 48oC in centrul termic. Se scoate si se lasa 5 minute la odihnit. Temperatura din centrul termic va creste la aprox. 52oC. Se glazureaza apoi rapid intr-o tigaie incinsa, cate 20 de secunde pe fiecare parte. Temperatura in centrul termic va ajunge la 50 - 54oC (Mediu Rare). Se taie carnea de pe os, se feliaza si se presara cu sare de mare.

Pret aproximativ:
456 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri