Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Porumbel Excellence, Pigeonneau Effilée (partial eviscerat), Refrigerat, cca. 550g - Miéral, Franta

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG5012

165 Lei (TVA inclus)

Porumbel Excellence, Pigeonneau E ffilée (partial eviscerat), Refrigerat, cca. 550 g - Miéral, Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 300 Lei/Kg Porumbeii Miéral Excellence sunt de...
+

Porumbel Excellence, Pigeonneau Effilée (partial eviscerat), Refrigerat, cca. 550g - Miéral, Franta

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 300 Lei/Kg

Porumbeii Miéral Excellence sunt de o calitate perfecta. Sunt crescuti in libertate, in Bresse, si sunt hraniti natural. Miéral Excellence reprezinta apogeul calitatii.  

  • O delicatesa cu gust unic
  • Foarte fraged si suculent
  • Calitate imbatabila Miéral, din Bresse, Franta

Denumirea “Pasare de Bresse” reprezinta o calitate deosebita, dar Miéral a ridicat stacheta si mai sus selectand, din cei 400 de crescatori din Bresse, numai 40 cu cele mai inalte standarde.  

Porumbeii cresc mai incet decat alte pasari, iar carnea lor este apreciata de mii de ani.

Volaille effilée: conform legislatiei franceze, unei pasari partial eviscerate (effilée) i s-a scos intestinul prin orificiul cloacal, fara indepartarea celorlalte viscere (gusa, ficat, pipota, inima si plamani) si nici a maruntaielor (gheare, cap si gat).

  • Recomandari: cuptor. 
  • Pachet: cca. 550g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,55Kg. 

A se pastra la rece (+2 / +4oC). 

  • Furnizor: Jean Claude Miéral
  • Origine: Franta
  • Regiune: Bresse
  • Rasa: Porumbel
  • Transa: pasare intreaga cu maruntaie, fara intestin
  • Clasa comerciala: A
  • Nota: se consuma gatita
  • Termen de valabilitate: 6 - 12 zile de la data sacrificarii 

JEAN CLAUDE MIÉRAL

Puiul de Bresse este de departe cel mai renumit si cel mai gustos din lume, fiind considerat un “Rolls Royce” al pasarilor.

Cei mai apreciati sunt puiul de Bresse (Poulet de Bresse) si claponul (Chapon) de Bresse de la Jean Claude Miéral, din Montrevel en Bresse. Miéral a reusit sa obtina, de la statul francez, protectia AOP (Appellation d’Origine Protégée) pentru puiul de Bresse, dobandita pana atunci numai de vin si branzeturi. Impreuna cu remumitii bucatari Paul Bocuse si Alain Chapel, Miéral a reusit renasterea puiului de Bresse in gastronomia franceza. In cercurile expertilor, Miéral este considerat gardianul puiului de Bresse deoarece perspectiva sa in ceea ce priveste puiul ideal este intruchiparea perfectiunii.

Prin ce se caracterizeaza puiul de Bresse?

Puiul de Bresse are creasta rosie, penajul alb ca zapada si picioarele albastre, culorile drapelului national al Frantei. Este singura pasare cu AOP (Appellation d'Origine Protégée), la fel ca marile vinuri. Cresterea puiului de Bresse este departe de ingrasarea ieftina obisnuita. Fiecare pui are la dispozitie o suprafata de minimum 10m2 de pajiste, pentru a alerga liber sa manance iarba, rame si gandacei, in ferme traditionale timp de cel putin 16 saptamani. Nu este tratat cu antibiotice.

Alimentatia pe baza de porumb si lapte confera carnii o savoare fina si distincta, fermitate dar si fragezime si suculenta. Denumit de marele gastronom francez al secolului al XIX-lea, Jean-Anthelme Brillat-Savarin, drept “regele pasarilor de curte si pasarea regilor”, este apreciat de marii bucatri ai lumii si este prezent pe mesele celor mai renumite restaurante.

Dintre cei aproximativ 400 de crescatori din Bresse, regiunea Rhône-Alpes, sub o zecime indelinesc conditiile impuse de Miéral. Numai pasari 100% perfecte sunt vandute ca pui de Bresse Miéral.

Pe langa puii de Bresse de cea mai buna calitate, Miéral comercializeaza si alte pasari exclusiviste: rate si claponi Label Rouge "Prince de Dombes", din sudul zonei Bresse. 

Deasemenea, Miéral comercializeaza si rate, porumbei si bibilici in gama premium “Excellence”.  

Porumbel (Columbidae)

Familia porumbeilor este foarte diversa, dar toate aceste pasari au ceva in comun: structura uniforma a corpului, caracterizata de trunchiul puternic si capul mic. Capul porumbeilor se poate misca inainte si inapoi in timpul zborului. 

Carnea de porumbel a fost intotdeauna considerata o delicatesa. Carnea porumbeilor salbatici este frageda si usor de digerat, dar trebuie bardata cu slanina pentru a un se usca. 

Stiati ca pasarea Dodo, care a disparut inca din secolul XVIII, apartinea tot familiei porumbeilor?

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri