+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Praliné Migdale / Alune de Padure, pasta fina, 3 Kg - Valrhona
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Praliné Migdale / Alune de Padure, pasta fina, 3 Kg - Valrhona

BOS 39372

 

Pret: 440 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

Praliné Migdale / Alune de Padure, pasta fina, 3 Kg - Valrhona

Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Pralin: Masa pastoasa din fructe uleioase si zahar (caramelizat), este un semipreparat de cofetarie (a NU se  confunda cu bomboanele denumite praline). Se foloseste in cofetaria moderna pentru creme, inghetate, umpluturi pentru bomboane, sau ca decor pentru prajituri.

Aceasta pasta de pralin contine 25% migdale si 25% alune de padure, in total 50% fruct.

Prajirea indelunga a nucilor si caramelizarea zaharului ii confera un gust armonios si echilibrat, cu note subtile de caramel.

Este ideal pentru umpluturi de ciocolata, bomboane si produse de cofetarie/patiserie, precum si pentru inghetata. 

Ingrediente: 25% migdale din Spania, 25% alune de padure din Italia, zahar, extract de vanilie.

Alergeni: contine fructe cu coaja lemnoasa (migdale, alune de padure). Poate contine urme de gluten, oua, arahide, lapte, soia.

Punga flexibila: 3 Kg

A se pastra in loc racoros si uscat, la 16 - 18°C.

Producator: Valrhona, Franta

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 2237 kJ/536kcal

Grasimi: 30 g

din care, acizi grasi saturati: 2,5 g

Carbohidrati: 55 g

din care, zahar: 36 g

Proteine: 9,4 g

Sare: 0,02 g

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid.

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  Pret: 220 Lei

  Pret: 360 Lei

  Pret: 375 Lei

  Pret: 475 Lei

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 1.261 Lei

  Pret: 90 Lei

  Pret: 260 Lei

  Pret: 75 Lei

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115