Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Pasta
Crema de ciocolata alba (gianduja) simplu de folosit, cu 0% continut de apa.
Absenta apei confera doua mari avantaje:
A se pastra la loc uscat si racoros.
Cutie: 2,25 Kg
Dozaj:
- Textura ganache: 250 - 300 g/1100 g ciocolata couverture (alba)
- Textura cremoasa: 250 g/600 g ciocolata couverture (alba)
Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, zahar, smantana praf, lapte praf.
Cutiile intregi, sigilate, se pastreaza in loc racoros si uscat, ferit de razele soarelui.
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Retete:
Pro-gianduja alba
Textura ganache
Textura crema
PROGIANDUJA Ciocolata Alba
Textura Ganache
Textura Crema
PROGIANDUJA Neagra
Textura Ganache
Textura Crema
PROGIANDUJA Nuci
Textura Ganache
Textura Crema
Coji de ciocolata
Se tempereaza ciocolata neagra la 32oC. Se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza coji, in forme. Se la sa se solidifice 48 de ore la 16oC.
Umplutura de mango
Se tempereaza ciocolata si se amesteca cu aroma si Pro-Ganache. Se incorporeaza crispies si se lasa sa se solidifice 48 de ore la 16oC.
Se umplu cojile si se inched cu un nou strat de ciocolata.
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: