Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Pro-Ganache White, 2,25 Kg - SOSA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SOSA 45355010
|  Producator: SOSA Ingredients

142 Lei (TVA inclus)

Pro- G anache White, 2,25 Kg - SOSA Pasta Crema de ciocolata alba (gianduja) simplu de folosit, cu 0% continut de apa. Absenta apei confera doua mari avantaje: Timp lung de pastrare fara a se recurge la conservanti. Incorporarea in crema a ingredientelor...
+

Pro-Ganache White, 2,25 Kg - SOSA


Pasta

Crema de ciocolata alba (gianduja) simplu de folosit, cu 0% continut de apa.

Absenta apei confera doua mari avantaje:

  • Timp lung de pastrare fara a se recurge la conservanti.
  • Incorporarea in crema a ingredientelor crocante (crispy) fara riscul de a se umezi.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 2,25 Kg

Dozaj:

-       Textura ganache: 250 - 300 g/1100 g ciocolata couverture (alba)

-       Textura cremoasa: 250 g/600 g ciocolata couverture (alba)

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, zahar, smantana praf, lapte praf.

Cutiile intregi, sigilate, se pastreaza in loc racoros si uscat, ferit de razele soarelui.

Producator: SOSA Ingredients, Spania

 Retete:

Pro-gianduja alba

Textura ganache

  • 250-300 g. Pro-gianduja alba Sosa
  • 1000 g. Ciocolata alba la 26-28ºC

 Textura crema

  • 250 g. Pro-gianduja alba Sosa
  • 600 g. Ciocolata alba la 26-28ºC

 

PROGIANDUJA Ciocolata Alba

Textura Ganache

  • 250-300 gr. Progianduja Alba Sosa
  • 1000 gr. Ciocolata Alba 26-28ºC

Textura Crema

  • 250 gr. Progianduja Alba Sosa
  • 600 gr. Ciocolata Alba 26-28ºc

PROGIANDUJA Neagra

Textura Ganache

  • 250-300 gr. Progianduja Neagra Sosa
  • 1000 gr. Ciocolata  Neagra 30-31ºC

Textura Crema

  • 250 gr. Progianduja Neagra Sosa
  • 500 gr. Ciocolata Neagra

PROGIANDUJA Nuci

Textura Ganache

  • 900 gr. Progiandujam Alune Sosa
  • 1100 gr. Couverture Alba
  • ori 900 gr. Couverture cu Lapte

Textura Crema

  • 900 gr. Progianduja Alune Sosa
  • 900gr. Couverture cu Lapte
  • ori 600 gr. Couverture Alba

Bomboane de cafea umplute cu mango

Coji de ciocolata

  • 100 g Pro-Ganche Alba
  • 100 g Pro-Ganache Neagra
  • 300 g Ciocolata Neagra 66% Sao Tome
  • 20 Crispies de cafea

Se tempereaza ciocolata neagra la 32oC. Se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza coji, in forme. Se la sa se solidifice 48 de ore la 16oC.

Umplutura de mango

  • 200 g Pro-Ganche Alba
  • 100 g Ciocolata cu lapte 40%
  • Aroma de mango SOSA
  • Crispies de mango

 Se tempereaza ciocolata si se amesteca cu aroma si Pro-Ganache. Se incorporeaza crispies si se lasa sa se solidifice 48 de ore la 16oC.

 Se umplu cojile si se inched cu un nou strat de ciocolata.

Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri