+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Pro-Ganache White, 2,25 Kg - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Pro-Ganache White, 2,25 Kg - SOSA

SOSA 45355010

 

Pret: 140 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

Pro-Ganache White, 2,25 Kg - SOSA


Pasta

Crema de ciocolata alba (gianduja) simplu de folosit, cu 0% continut de apa.

Absenta apei confera doua mari avantaje:

  • Timp lung de pastrare fara a se recurge la conservanti.
  • Incorporarea in crema a ingredientelor crocante (crispy) fara riscul de a se umezi.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 2,25 Kg

Dozaj:

-       Textura ganache: 250 - 300 g/1100 g ciocolata couverture (alba)

-       Textura cremoasa: 250 g/600 g ciocolata couverture (alba)

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, zahar, smantana praf, lapte praf.

Cutiile intregi, sigilate, se pastreaza in loc racoros si uscat, ferit de razele soarelui.

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 Retete:

Pro-gianduja alba

Textura ganache

  • 250-300 g. Pro-gianduja alba Sosa
  • 1000 g. Ciocolata alba la 26-28ºC

 Textura crema

  • 250 g. Pro-gianduja alba Sosa
  • 600 g. Ciocolata alba la 26-28ºC

 

PROGIANDUJA Ciocolata Alba

Textura Ganache

  • 250-300 gr. Progianduja Alba Sosa
  • 1000 gr. Ciocolata Alba 26-28ºC

Textura Crema

  • 250 gr. Progianduja Alba Sosa
  • 600 gr. Ciocolata Alba 26-28ºc

PROGIANDUJA Neagra

Textura Ganache

  • 250-300 gr. Progianduja Neagra Sosa
  • 1000 gr. Ciocolata  Neagra 30-31ºC

Textura Crema

  • 250 gr. Progianduja Neagra Sosa
  • 500 gr. Ciocolata Neagra

PROGIANDUJA Nuci

Textura Ganache

  • 900 gr. Progiandujam Alune Sosa
  • 1100 gr. Couverture Alba
  • ori 900 gr. Couverture cu Lapte

Textura Crema

  • 900 gr. Progianduja Alune Sosa
  • 900gr. Couverture cu Lapte
  • ori 600 gr. Couverture Alba

Bomboane de cafea umplute cu mango

Coji de ciocolata

  • 100 g Pro-Ganche Alba
  • 100 g Pro-Ganache Neagra
  • 300 g Ciocolata Neagra 66% Sao Tome
  • 20 Crispies de cafea

Se tempereaza ciocolata neagra la 32oC. Se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza coji, in forme. Se la sa se solidifice 48 de ore la 16oC.

Umplutura de mango

  • 200 g Pro-Ganche Alba
  • 100 g Ciocolata cu lapte 40%
  • Aroma de mango SOSA
  • Crispies de mango

 Se tempereaza ciocolata si se amesteca cu aroma si Pro-Ganache. Se incorporeaza crispies si se lasa sa se solidifice 48 de ore la 16oC.

 Se umplu cojile si se inched cu un nou strat de ciocolata.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid. Timpul de livrare, pentru produsele aflate in stoc, este de 24-48 ore.

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  Pret: 170 Lei

  Pret: 375 Lei

  Pret: 490 Lei

  Pret: 860 Lei

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 160 Lei

  Pret: 39 Lei

  Pret: 350 Lei

  

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115