Pro-Gianduja

Gianduja este o crema fina din ciocolata cu alune de padure macinate. Numele provine de la o marioneta de carnaval care reprezenta piemontezul arhetipal, locuitor al regiunii italiene Piemonte unde dulciurile din alune de padure sunt traditionale.

  Pe langa varianta clasica de gianduja, exista o gama larga de combinatii moderne de nuci, ciocolata si zahar, cum ar fi migdale, ciocolata neagra si zahar sau nuci, ciocolata cu lapte si zahar.

Dau posibilitatea prepararii cremelor de ciocolata pentru trufe de ciocolata sau ganache eliminind riscul inmuierii ingredientelor crocante. Sunt creme de ciocolata (ganache) cu 0% continut de apa!

Datorita absentei apei, rezulta doua avantaje importante:

Posibilitatea pastrarii pe termen lung fara a fi nevoie de conservanti. Ingredientele crocante pot fi incorporate in creme fara riscul inmuierii.
Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 172Lei
  • 1329.87Lei

Lei  –  Lei