ProGanache Black, 140 g - Home Chef

DISPONIBIL LA COMANDA -
HC-02040050

29 Lei cu TVA

ProGanache Black, 140 g - Home Chef Pasta Crema de ciocolata (ganache) simplu de folosit, cu 0% continut de apa.  Absenta apei confera doua mari avantaje: Timp lung de pastrare fara a se recurge la conservanti. Incorporarea in crema a ingredientelor crocante (crispy)...
+

ProGanache Black, 140 g - Home Chef


Pasta

Crema de ciocolata (ganache) simplu de folosit, cu 0% continut de apa.

 Absenta apei confera doua mari avantaje:

  • Timp lung de pastrare fara a se recurge la conservanti.
  • Incorporarea in crema a ingredientelor crocante (crispy) fara riscul de a se umezi.

Ingrediente: ulei de floarea soarelui, smantana praf, zahar, cacao, extract de cacao.

Dozare: dupa gust.

 A se pastra la loc uscat si racoros.

Borcan: 140 g

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Retete:

Pro-gianduja neagra

Textura ganache

  • 250-300 g. Pro-gianduja neagra HomeChef
  • 1000 g. Ciocolata neagra la 30-31ºC

 

Textura crema

  • 250 g. Pro-gianduja neagra HomeChef
  • 500 g. Ciocolata neagra

 

PROGIANDUJA Ciocolata Alba

Textura Ganache

  • 250-300 gr. Progianduja Alba HomeChef
  • 1000 gr. Ciocolata Alba 26-28ºC

Textura Crema

  • 250 gr. Progianduja Alba HomeChef
  • 600 gr. Ciocolata Alba 26-28ºc

PROGIANDUJA Neagra

Textura Ganache

  • 250-300 gr. Progianduja Neagra HomeChef
  • 1000 gr. Ciocolata  Neagra 30-31ºC

Textura Crema

  • 250 gr. Progianduja Neagra HomeChef
  • 500 gr. Ciocolata Neagra

PROGIANDUJA Nuci

Textura Ganache

  • 900 gr. Progiandujam Alune HomeChef
  • 1100 gr. Couverture Alba
  • ori 900 gr. Couverture cu Lapte

Textura Crema

  • 900 gr. Progianduja Alune HomeChef
  • 900gr. Couverture cu Lapte
  • ori 600 gr. Couverture Alba

Bomboane de cafea umplute cu mango

Coji de ciocolata

  • 100 g Pro-Gianduja Alba
  • 100 g Pro-Gianduja Neagra
  • 300 g Ciocolata Neagra 66% Sao Tome
  • 20 Crispies de cafea

Se tempereaza ciocolata neagra la 32oC. Se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza coji, in forme. Se la sa se solidifice 48 de ore la 16oC.

Umplutura de mango

  • 200 g Pro-Gianduja Alba
  • 100 g Ciocolata cu lapte 40%
  • Aroma de mango HomeChef
  • Crispies de mango

 

Se tempereasa ciocolata si se amesteca cu aroma si Pro-Ganache. Se incorporeaza crispies si se lasa sa se solidifice 48 de ore la 16oC.

 Se umplu cojile si se inched cu un nou strat de ciocolata.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

AVANTAJE

Profita de Reduceri