ProMousse, 3 Kg - SOSA, Ingrosator si stabilizator neutru

DISPONIBIL LA COMANDA
SOSA 57001005

330 Lei cu TVA

ProMousse, 3 Kg - SOSA, Ingrosator si stabilizator neutru   Ingrosator si stabilizator neutru. Confera un aspect placut preparatului si o cremozitate deosebita, fara a utiliza oua.   Dozaj Utilizare Proprietati 70-100 g/Kg Se incorporeaza cu...
+

ProMousse, 3 Kg - SOSA, Ingrosator si stabilizator neutru

 

Ingrosator si stabilizator neutru. Confera un aspect placut preparatului si o cremozitate deosebita, fara a utiliza oua.

 

Dozaj

Utilizare

Proprietati

70-100 g/Kg

Se incorporeaza cu ajutorul unui mixer vertical.

Pentru orice tip de lichid, lapte, smantana, frisca, piure de fructe…

-Nu necesita incalzire.

-Preparatul devine mai bun dupa 24 de ore de maturare.

Este un amestec de stabilizatori, emulgatori, grasimi si zahar.

 Aplicatii: mousse, inghetata etc.

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 3 Kg

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Retete:

Mousse de Ciocolata Alba

  • 300 ml lapte
  • 75 g smantana
  • 50 g Promousse
  • 35 g Instantgel
  • 450 g ciocolata alba
  • 425 g frisca

 Se amesteca laptele, smantana, Instantgel si Promousse. Se mixeaza cu un blender manual, la viteza mare, timp de un minut.

Dupa ce amestecul a devenit omogen, se incorporeaza ciocolata alba topita. Se mixeaza bine.

Se incorporeaza si frisca si se toarna amestecul in forme.

 

Sfere din Mousse de Ciocolata

  • 250 g lapte
  • 75 g smantana
  • 50 g Promousse
  • 14 g Instantgel
  • 275 g ciocolta neagra 66%, topita
  • 425 g frisca

 Se amesteca laptele, smantana, Instantgel si Promousse. Se mixeaza cu un blender manual, la viteza mare, timp de un minut.

Dupa ce amestecul a devenit omogen, se incorporeaza ciocolata neagra topita. Se mixeaza bine.

Se incorporeaza si frisca si se toarna amestecul in forme.

 

Mousse de Vanilie

  • 175 ml lapte
  • 175 g smantana
  • 25 g Pasta Concentrata de Vanilie
  • 115 g zahar
  • 50 g Promousse
  • 30 g Instantgel
  • 530 g frisca

 Se amesteca laptele, smantana, Pasta Concentrata de Vanilie, Instantgel, zaharul si Promousse. Se mixeaza cu un blender manual, la viteza mare.

Dupa ce amestecul a devenit omogen, se incorporeaza si frisca si se toarna amestecul in forme.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri