+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


ProMousse, 3 Kg - SOSA, Ingrosator si stabilizator neutru
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

ProMousse, 3 Kg - SOSA, Ingrosator si stabilizator neutru

SOSA 57001005

 

Pret: 330,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

ProMousse, 3 Kg - SOSA, Ingrosator si stabilizator neutru

 

Ingrosator si stabilizator neutru. Confera un aspect placut preparatului si o cremozitate deosebita, fara a utiliza oua.

 

Dozaj

Utilizare

Proprietati

70-100 g/Kg

Se incorporeaza cu ajutorul unui mixer vertical.

Pentru orice tip de lichid, lapte, smantana, frisca, piure de fructe…

-Nu necesita incalzire.

-Preparatul devine mai bun dupa 24 de ore de maturare.

Este un amestec de stabilizatori, emulgatori, grasimi si zahar.

 Aplicatii: mousse, inghetata etc.

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 3 Kg

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Retete:

Mousse de Ciocolata Alba

  • 300 ml lapte
  • 75 g smantana
  • 50 g Promousse
  • 35 g Instantgel
  • 450 g ciocolata alba
  • 425 g frisca

 Se amesteca laptele, smantana, Instantgel si Promousse. Se mixeaza cu un blender manual, la viteza mare, timp de un minut.

Dupa ce amestecul a devenit omogen, se incorporeaza ciocolata alba topita. Se mixeaza bine.

Se incorporeaza si frisca si se toarna amestecul in forme.

 

Sfere din Mousse de Ciocolata

  • 250 g lapte
  • 75 g smantana
  • 50 g Promousse
  • 14 g Instantgel
  • 275 g ciocolta neagra 66%, topita
  • 425 g frisca

 Se amesteca laptele, smantana, Instantgel si Promousse. Se mixeaza cu un blender manual, la viteza mare, timp de un minut.

Dupa ce amestecul a devenit omogen, se incorporeaza ciocolata neagra topita. Se mixeaza bine.

Se incorporeaza si frisca si se toarna amestecul in forme.

 

Mousse de Vanilie

  • 175 ml lapte
  • 175 g smantana
  • 25 g Pasta Concentrata de Vanilie
  • 115 g zahar
  • 50 g Promousse
  • 30 g Instantgel
  • 530 g frisca

 Se amesteca laptele, smantana, Pasta Concentrata de Vanilie, Instantgel, zaharul si Promousse. Se mixeaza cu un blender manual, la viteza mare.

Dupa ce amestecul a devenit omogen, se incorporeaza si frisca si se toarna amestecul in forme.

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 260,00 Lei

  Pret: 350,00 Lei

  Pret: 1.390,00 Lei

  Pret: 320,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115