+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


ProSorbet 100 Cold, 3 Kg - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

ProSorbet 100 Cold, 3 Kg - SOSA

SOSA 57001000

 

Pret: 450,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

ProSorbet 100 Cold, 3 Kg - SOSA

 

Baza neutra pentru prepararea sorbeturilor.

Este un amestec stabilizatori, emulgatori, grasimi si zahar.

Ingrediente

Ingrediente: dextroza, maltodextrina, glucoza pudra, emulgatori: guma guar E412, carragenan E407, alginat de sodiu E401, grasimi vegetale, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi E471, esteri ai acizilor lactici de mono si digliceride E472b, esteri mono si diacetil tartric ai mono si digliceridelor E472e, alginat de sodiu E401, proteine din lapte, sucroza, antioxidant: fosfat dipotasic E 340(ii).

Stabilizator vegetal pentru sorbet, inghetata si supe reci.

Se amesteca la rece.

Pentru rezultate excelente, trebuie congelat 2 ore la -16oC.

Recomandam catalogul SOSA pentru retete de inghetata.

Dozaj

Utilizare

Proprietati

100 g/Kg

Se dizolva la rece, in crema de baza, si nu necesita incalzire pentru a-si face efectul.

Are cele mai bune rezultate cand este lasat la maturat 24 de ore.

Pentru orice tip de lichid sau semi-lichid pe baza de apa sau suc de fructe…

Stabilizeaza sorbeturile si supele reci.

 

A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 3 Kg

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Retete:

Sorbet de Caise

  • 200 ml apa
  • 800 g piure de caise
  • 100 g Prosorbet 100 Cold
  • 170 g zahar
  • 5 g Acid Neutru

 Se amesteca separat ingredientele solide si cele lichide.

 Se combina ambele parti si se mixeaza cu un blender vertical. Se lasa sa se odihneasca in frigider cel putin 3 ore. Se mixeaza din nou.

 Se toarna in masina de inghetata.

 

Semi-Sorbet din Ulei de Masline

  • 700 g apa
  • 300 g ulei de masline extravirgin
  • 60 g glicerina
  • 4 g Pasta Emulgatoare
  • 4 g sare
  • 100 g Prosorbet 100 Cold

 Se amesteca separat ingredientele solide si cele lichide.

 Se combina ambele parti si se mixeaza cu un blender vertical. Se lasa sa se odihneasca in frigider cel putin 3 ore. Se mixeaza din nou.

 Se toarna in masina de inghetata.

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 260,00 Lei

  Pret: 350,00 Lei

  Pret: 1.390,00 Lei

  Pret: 320,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115