Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Proteina din Lapte, Pudra, 300g - SOSA

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
SOSA 59000070
|  Producator: SOSA Ingredients

120 Lei TVA inclus

Proteina din Lapte, Pudra, 300g - SOSA Proteina din lapte , sub forma de pudra. Propietati: emulgator. Mod de folosire:  se comporta foarte bine in ganache, incorporat in partea apoasa, folosind mixerul vertical. Aplicatii:  in ganache in care exista deja smantana,...
+

Proteina din Lapte, Pudra, 300g - SOSA

Proteina din lapte, sub forma de pudra.

Propietati: emulgator.

Mod de folosire:  se comporta foarte bine in ganache, incorporat in partea apoasa, folosind mixerul vertical.

Aplicatii:  in ganache in care exista deja smantana, ciocolata cu lapte sau alba, este suficienta o proportie de 0,5%. In ganache in care partea lichida este apa sau alcool si ciocolata neagra, se prefera un dozaj de pana la 2% pentru a incorpora suficiente proteine.

Observatii: nu se fierbe si nici nu se incalzeste la temperaturi ridicate pentru a evita denaturarea.

Elaborare: ganache; deasemenea, mousse, creme, etc. in care se inlocuieste smantana sau alte produse lactate cu apa, pentru a obtine emulsia primara.

Dozaj: 0,5 - 2% / kg 

EMULGATORI: O emulsie este unirea mai mult sau mai putin stabila a moleculelor grase si a celor apoase. Emulsile sunt, in principiu, instabile si, cu timpul, picaturile fazei disperse tind sa se regrupeze, separandu-se de cealalta faza. Este ceea ce se intampla, de exemplu, cand se lasa in repaus un amestec de apa si ulei, agitat in prealabil. Pentru ca fenomenul de dispersie sa nu se produca, se folosesc emulgatorii care se situeaza intre stratul limita dintre picaturi si faza omogena. Bucataria si, in special, patiseria/cofetaria au o lunga istorie de amor intre aceste doua tipuri de molecule, in aparenta ireconciliabile, care se unesc intr-un preparat culinar. De fapt, este si greu de gasit un preparat de patiserie sau bucatarie fara emulsie. Practic, toate sosurile traditionale incearca sa rezolve o problema de emulsie, iar o trecere in revista a emulsiilor din bucatarie si patiserie/cofetarie ne indica importanta deosebita a acestei teme: sosuri, maioneze, creme, inghetata, spume aerate, sufeuri, pandispan, ganache, mousse etc.

Cutie: 300 g 

A se pastra la loc uscat si racoros. 

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Producator:
SOSA Ingredients

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri