+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


ProTempura, 300 g - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

ProTempura, 300 g - SOSA

SOSA 00050804 (39267)

 

Pret: 55 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

ProTempura, 300 g - SOSA

Amestec de fibra de grau (trisol) si faina de grau, pentru a obtine preparate pané mai crocante si neuleioase.

Tempura este o tehnica de prajire a legumelor, pestelui sau fructelor de mare, de origine portugheza, care a evoluat pana la convertirea intr-un element esential al bucatariei nipone.

Prin aceasta tehnica se poate realiza o infinitate de preparate care incep cu acelasi nume (tempura), kakiage sau isobe-age. Diferenta intre tempura si kakiage este ca tempura se obtine prin acoperirea cu aluat a bucatilor mari de legume, pe cand la kakiage se taie in julienne si se prajesc in mici manunchiuri (iar aluatul poate contine si ou). Pe de alta parte, pentru isobe-age (sau prajeala de coasta) se adauga bucatele de alge nori in aluatul pentru prajit, conferindu-i o savoare caracteristica.

La tempura nu se adauga sare deoarece este acompaniata, in mod traditional, de sos tentsuyu in care se inmoaie bucatile de legume prajite in aluat crocant carora le potenteaza savoarea.

CUM SE ACOPERA CU ALUAT SI CUM SE PRAJESTE TEMPURA:

  • Toate alimentele trebuie sa fie reci (inclusiv amestecul de aluat).
  • Legumele se introduc direct in aluatul de tempura, dar pestele si fructele de mare se recomanda a fi trecute prin faina inainte.
  • De preferinta, se foloseste un wok (sau o cratita/oala mare) cu ulei vegetal care sa acopere alimentele (minimum 5 cm de ulei).
  • Alimentele se pun in centrul vasului in care se prajesc.
  • Pentru a controla temperatur uleiului, lasati sa cada o picatura de aluat: daca aluatul cade pana la fundul vasului si se ridica usor, temperatur uleiului este de 160ºC. Daca picatura de aluat cade pana la mijloc, temperatur este de 170ºC. Daca picatura se disperseaza la suprafata uleiului, temperatur este de peste 180ºC si aluatul se va arde.
  • La introducerea alimentelor in ulei, bulele trebuie sa fie mari si zgomotul puternic. Se mentine pana cand bulele se micsoreaza si sunetul devine mai slab.
  • Cand se scot, alimentele trebuie sa aiba un aspect lejer.
  • Pentru legume: 160ºC - 170ºC.
  • Pentru peste si fructe de mare: 170ºC - 180ºC.
  • Ordinea de prajire: legume, peste, fructe de mare.

Ingrediente: fibra de grau.

Alergeni: contine gluten (grau).

Cutie: 300 g

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Producator: Sosa Ingredients, Spania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 794 kJ/198kcal

Grasimi: 0,2 g

din care, acizi grasi saturati: 0,1 g

Carbohidrati: 98 g

din care, zahar: 0,1 g

Proteine: 0,4 g

Sare: 0,07 g

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid.

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  Pret: 445 Lei

  Pret: 285 Lei

  Pret: 75 Lei

  Pret: 335 Lei

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 1.100 Lei

  Pret: 550 Lei

  Pret: 280 Lei

  

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115