Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

ProTempura, 300 g - SOSA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SOSA 00050804 (B39267)
|  Producator: SOSA Ingredients

56 Lei (TVA inclus)

ProTempura, 300 g - SOSA Amestec de fibra de grau (trisol) si faina de grau , pentru a obtine preparate pané mai crocante si neuleioase. Tempura este o tehnica de prajire a legumelor, pestelui sau fructelor de mare, de origine portugheza, care a evoluat pana la convertirea intr-un...
+

ProTempura, 300 g - SOSA

Amestec de fibra de grau (trisol) si faina de grau, pentru a obtine preparate pané mai crocante si neuleioase.

Tempura este o tehnica de prajire a legumelor, pestelui sau fructelor de mare, de origine portugheza, care a evoluat pana la convertirea intr-un element esential al bucatariei nipone.

Prin aceasta tehnica se poate realiza o infinitate de preparate care incep cu acelasi nume (tempura), kakiage sau isobe-age. Diferenta intre tempura si kakiage este ca tempura se obtine prin acoperirea cu aluat a bucatilor mari de legume, pe cand la kakiage se taie in julienne si se prajesc in mici manunchiuri (iar aluatul poate contine si ou). Pe de alta parte, pentru isobe-age (sau prajeala de coasta) se adauga bucatele de alge nori in aluatul pentru prajit, conferindu-i o savoare caracteristica.

La tempura nu se adauga sare deoarece este acompaniata, in mod traditional, de sos tentsuyu in care se inmoaie bucatile de legume prajite in aluat crocant carora le potenteaza savoarea.

CUM SE ACOPERA CU ALUAT SI CUM SE PRAJESTE TEMPURA:

  • Toate alimentele trebuie sa fie reci (inclusiv amestecul de aluat).
  • Legumele se introduc direct in aluatul de tempura, dar pestele si fructele de mare se recomanda a fi trecute prin faina inainte.
  • De preferinta, se foloseste un wok (sau o cratita/oala mare) cu ulei vegetal care sa acopere alimentele (minimum 5 cm de ulei).
  • Alimentele se pun in centrul vasului in care se prajesc.
  • Pentru a controla temperatura uleiului, lasati sa cada o picatura de aluat: daca aluatul cade pana la fundul vasului si se ridica usor, temperatur uleiului este de 160ºC. Daca picatura de aluat cade pana la mijloc, temperatura este de 170ºC. Daca picatura se disperseaza la suprafata uleiului, temperatura este de peste 180ºC si aluatul se va arde.
  • La introducerea alimentelor in ulei, bulele trebuie sa fie mari si zgomotul puternic. Se mentine pana cand bulele se micsoreaza si sunetul devine mai slab.
  • Cand se scot, alimentele trebuie sa aiba un aspect lejer.
  • Pentru legume: 160ºC - 170ºC.
  • Pentru peste si fructe de mare: 170ºC - 180ºC.
  • Ordinea de prajire: legume, peste, fructe de mare.

Ingrediente: fibra de grau.

Alergeni: contine gluten (grau).

Cutie: 300 g

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Producator: Sosa Ingredients, Spania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 794 kJ/198kcal
  • Grasimi: 0,2 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0,1 g
  • Carbohidrati: 98 g
  • din care, zahar: 0,1 g
  • Proteine: 0,4 g
  • Sare: 0,07 g
Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)