Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

ProTempura Crunx, 2,5Kg - SOSA

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
SOSA 00050810
|  Producator: SOSA Ingredients

249 Lei TVA inclus

ProTempura Crunx, 2,5Kg - SOSA Dextrina de grau, pentru a obtine tempura foarte crocanta. Isi pastreaza textura corcanta mult timp dupa prajire. Dozaj : se incorporeaza un procent de 20 – 30% in faina. Tempura  este o tehnica de prajire a legumelor, pestelui sau fructelor de mare, de...
+

ProTempura Crunx, 2,5Kg - SOSA

Dextrina de grau, pentru a obtine tempura foarte crocanta. Isi pastreaza textura corcanta mult timp dupa prajire.

Dozaj: se incorporeaza un procent de 20 – 30% in faina.

Tempura este o tehnica de prajire a legumelor, pestelui sau fructelor de mare, de origine portugheza, care a evoluat pana la convertirea intr-un element esential al bucatariei nipone.

Prin aceasta tehnica se poate realiza o infinitate de preparate care incep cu acelasi nume (tempura), kakiage sau isobe-age. Diferenta intre tempura si kakiage este ca tempura se obtine prin acoperirea cu aluat a bucatilor mari de legume, pe cand la kakiage se taie in julienne si se prajesc in mici manunchiuri (iar aluatul poate contine si ou). Pe de alta parte, pentru isobe-age (sau prajeala de coasta) se adauga bucatele de alge nori in aluatul pentru prajit, conferindu-i o savoare caracteristica.

La tempura nu se adauga sare deoarece este acompaniata, in mod traditional, de sos tentsuyu in care se inmoaie bucatile de legume prajite in aluat crocant carora le potenteaza savoarea.

CUM SE ACOPERA CU ALUAT SI CUM SE PRAJESTE TEMPURA:

  • Toate alimentele trebuie sa fie reci (inclusiv amestecul de aluat).
  • Legumele se introduc direct in aluatul de tempura, dar pestele si fructele de mare se recomanda a fi trecute prin faina inainte.
  • De preferinta, se foloseste un wok (sau o cratita/oala mare) cu ulei vegetal care sa acopere alimentele (minimum 5 cm de ulei).
  • Alimentele se pun in centrul vasului in care se prajesc.
  • Pentru a controla temperatur uleiului, lasati sa cada o picatura de aluat: daca aluatul cade pana la fundul vasului si se ridica usor, temperatur uleiului este de 160ºC. Daca picatura de aluat cade pana la mijloc, temperatur este de 170ºC. Daca picatura se disperseaza la suprafata uleiului, temperatur este de peste 180ºC si aluatul se va arde.
  • La introducerea alimentelor in ulei, bulele trebuie sa fie mari si zgomotul puternic. Se mentine pana cand bulele se micsoreaza si sunetul devine mai slab.
  • Cand se scot, alimentele trebuie sa aiba un aspect lejer.
  • Pentru legume:160ºC - 170ºC.
  • Pentru peste si fructe de mare:170ºC - 180ºC.
  • Ordinea de prajire:legume, peste, fructe de mare.

Ingrediente: amidon de grau.

Cutie: 2,5Kg

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Producator:
SOSA Ingredients

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri