Pudra de Galbenus de Ou, 1Kg - Bos Food

DISPONIBIL LA COMANDA -
B13410

120 Lei cu TVA

Pudra de Galbenus de Ou, 1Kg - Bos Food Ouale deshidratate se folosesc, in general, pentru paste fainoase, supe si in patiserie/cofetarie si pentru maioneza. 100g de pudra de galbenus deshidratat corespund cu 12 galbenusuri proaspete. Folosire: de ex. se amesteca 500g pudra de...
+

Pudra de Galbenus de Ou, 1Kg - Bos Food

Ouale deshidratate se folosesc, in general, pentru paste fainoase, supe si in patiserie/cofetarie si pentru maioneza.

100g de pudra de galbenus deshidratat corespund cu 12 galbenusuri proaspete.

Folosire: de ex. se amesteca 500g pudra de galbenus cu 500g apa.

Ingrediente: galbenus de oua de gaina.

Alergeni: contine oua.

Pachet: 1000 g

A se pastra in loc racoros, uscat si intunecat.

Producator: Bos Food, Germania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 2769kJ/661kcal

Grasimi: 59,3 g

din care, acizi grasi saturati: 17,62 g

Carbohidrati: 2,1 g

din care, zahar: 2,1 g

Proteine: 31,7 g

Sare: 0,24 g

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

AVANTAJE

Profita de Reduceri