Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Pui cu Penaj Negru, Label Rouge Le Prince de Dombes, Dry Aged, Congelat, cca. 1,7Kg - Miéral, Franta

Pret aproximativ: 247 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG5145

247 Lei (TVA inclus)

Pui cu Penaj Negru, Label Rouge Le Prince de Dombes, Dry Aged, Congelat, cca. 1,7K g - Miéral, Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 145 Lei/Kg Poulet fermier, PAC (prêts à cuire)....
+

Pui cu Penaj Negru, Label Rouge Le Prince de Dombes, Dry Aged, Congelat, cca. 1,7Kg - Miéral, Franta

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 145 Lei/Kg

Poulet fermier, PAC (prêts à cuire). 

A trecut testul maturarii. Maturat 13 zile. Gustul a devenit mai intens si carnea mai ferma, cu textura delicata si mai suculenta.

Este eviscerat si gata de gatit. 

Se incepe cu puiul cu penaj negru “Label Rouge Prince de Dombes” de la Miéral. A fost crescut in Dombes, o regiune a Frantei chiar langa faimosul Bresse. Datorita alimentatiei bazate pe cereale si a gradului de libertate dublu fata de puii conventionali, puiul cu pene negre “Label Rouge Prince de Dombes” are carne foarte suculenta si compacta. Maturarea uscata confera carnii ferme o textura mai delicata. Dupa multe incercari s-a ajuns la concluzia ca maturarea timp de 13 zile este perfecta pentru acest pui.   

Pe masura ce apa se evapora, gustul se concentreaza. Pielea, pieptul, pulpele capata o savoare si o consistenta excelente datorita maturarii.

Urmele de decolorare, care ar putea aparea, sunt datorate procesului de productie si nu afecteaza produsul in nicun fel. 

  • Carne ferma si piele crocanta
  • Gust aromat si delicat datorita maturarii uscate
  • Calitate imbatabila Miéral 

Recomandari: gratar, cuptor. 

  • Pachet: cca. 1700g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1,7Kg. 

Congelate ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Furnizor: Jean Claude Miéral
  • Origine: Franta
  • Regiune: Dombes
  • Maturare: 13 zile
  • Transa: pui intreg, fara maruntaie, cap si gheare
  • Clasa comerciala: A

Nota: se consuma gatit 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania

Pret aproximativ:
247 Lei

JEAN CLAUDE MIÉRAL

Puiul de Bresse este de departe cel mai renumit si cel mai gustos din lume. Puiul de Bresse este un “Rolls Royce” al pasarilor.

Cei mai apreciati fiind puiul de Bresse (Poulet de Bresse) si claponul (Chapon) de Bresse de la Jean Claude Miéral, din Montrevel en Bresse. Miéral a reusit sa obtina, de la statul francez, protectia AOP (Appellation d’Origine Protégée) pentru puiul de Bresse, dobandita pana atunci numai de vin si branzeturi. Impreuna cu remumitii bucatari Paul Bocuse si Alain Chapel, Miéral a reusit renasterea puiului de Bresse in gastronomia franceza. In cercurile expertilor, Miéral este considerat gardianul puiului de Bresse deoarece perspectiva sa in ceea ce priveste puiul ideal este intruchiparea perfectiunii.

Prin ce se caracterizeaza puiul de Bresse?

Puiul de Bresse are creasta rosie, penajul alb ca zapada si picioarele albastre, culorile drapelului national al Frantei. Este singura pasare cu AOP (Appellation d'Origine Protégée), la fel ca marile vinuri. Cresterea puiului de Bresse este departe de ingrasarea ieftina obisnuita. Fiecare pui are la dispozitie o suprafata de minimum 10m2 de pajiste, pentru a alerga liber sa manance iarba, rame si gandacei, in ferme traditionale timp de cel putin 16 saptamani.

Nu este tratat cu antibiotice. Alimentatia pe baza de porumb si lapte confera carnii o savoare fina si distincta, fermitate dar si fragezime si suculenta.

Denumit de marele gastronom francez al secolului al XIX-lea, Jean-Anthelme Brillat-Savarin, drept “regele pasarilor de curte si pasarea regilor”, este apreciat de marii bucatri ai lumii si este prezent pe mesele celor mai renumite restaurante.

Dintre cei aproximativ 400 de crescatori din Bresse, regiunea Rhône-Alpes, sub o zecime indelinesc conditiile impuse de Miéral. Numai pasari 100% perfecte sunt vandute ca pui de Bresse Miéral.

Pe langa puii de Bresse de cea mai buna calitate, Miéral comercializeaza si alte pasari exclusiviste: rate si claponi Label Rouge "Prince de Dombes", din sudul zonei Bresse. 

Deasemenea, Miéral comercializeaza si rate, porumbei si bibilici in gama premium “Excellence”. 

Rata Barbarie

Rata Barbarie este cunoscuta sub o multitudine de denumiri: rata leseasca, rata muta, rata zburatoare, rata turceasca, rata creola etc. Are diferite culori, dar ii sunt caracteristice ciocul colorat (in rosu) si partea din fata a capului tot rosie. Penajul este variat, de la tonuri de alb si gri pana la albastru, maro si negru. Are un aspect foarte placut, fiind crescuta si pentru decor, nu numai in scop comercial.  

Care este originea ratei Barbarie?

Rasa provine din America de Sud. Rata Barbarie a fost domesticita de azteci cu multe secole inainte de 1492. Chrisofor Columb le-a adus din “Noua Indie” in jurul anului 1514, de aceea aceste rate erau la inceput denumite Canard d’Inde (rate de India). Apoi s-au raspandit rapid in Africa, Madagascar si Asia tropicala. Denumirea de rata Barbarie se foloseste de obicei in context culinar si provine de la Coasta Barbary din nordul Africii, tadusa in franceza “Canard de Barbarie”. 

Prin ce se caracterizeaza rata Barbarie?

Ratele Barbarie de la Miéral, Franta, cresc in cele mai bune conditii, in libertate, avand un spatiu individual de minimum 10m2 per pasare. Pentru comparatie, in fermele industriale de ingrasare sunt aproximativ 28 de pui pe 1m2 de spatiu pe pardoseala. 

Miéral comercializeaza doua tipuri de rate Barbarie:

Exista gama premium “Excellence” sub care Miéral isi vine ratele, porumbeii si bibilicile de cea mai buna calitate, crescute in Bresse. Acestea ar putea sa nu poarte marca “AOP Bresse” deoarece apelatiunea a fost discreditata de alti producatori si, in consecinta, a fost prohibita pentru rate, porumbei si bibilici. Totusi, acestea sunt crescute in aceleasi conditii ca si puiul de Bresse AOP. Pasarile ajung la maturitate la aproximativ 18 - 25 de saptamani, de doua ori mai mult decat alte pasari similare.

Pe de alta parte exista si rata Barbarie Miéral Label Rouge “Prince de Dombes”. Regiunea Dombes, la sud de Bresse, este plina de lacuri si helestee. Si aici, Miéral are cerinte foarte ridicate in ceea ce priveste conditiile de crestere si alimentatie a pasarilor. Eticheta calitatii “Label Rouge” inseamna standarde de calitate ridicate si controale stricte ale Ministerului Francez al Agriculturii. Dupa aproximativ 3 luni, pasarile au ajuns la varsta optima de sacrificare. 

Ce gust are rata Barbarie?

Alimentatia ratelor Barbarie de la Miéral contine numai cele mai bune resurse naturale. Pentru rata Barbarie Excellence se foloseste numai porumb, grau si hrisca, dar si lapte de vaca sau lapte praf. De aceea pielea capata o tenta usor galbuie, iar carnea are tonuri brune si gust intens. Puii crescuti de Miéral in regiunea Dombes primesc numai proteine vegetale si cereale. Carnea are culoare rozalie si este foarte frageda.   

Cum se prepara rata Barbarie?

Rata Barbarie Miéral este gata de gatit, eviscerata manual, fara incizii, astfel incat sa nu se raspandeasca bacteriile. Deci pasarea are o durata de pastrare mai lunga.

Metodele clasice de preparare sunt la cuptor sau la rotisor. Nu exista limite in ceea ce priveste asezonarea. Spre final trebuie ridicta temperatura de gatire pentru a obtine o piele frumosa si crocanta. Prin reducerea jus-ului care ramane in tava se poate obtine un sos delicios.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri