Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Pui de Bresse AOP, Effilée (partial eviscerat), Refrigerat, cca. 2,7Kg - Miéral, Franta

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG5017

446 Lei (TVA inclus)

Pui de Bresse AOP, E ffilée (partial eviscerat), Refrigerat, cca. 2,7K g - Miéral, Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 165 Lei/Kg Poulet de Bresse, effilé. Un pui de Bresse AOP...
+

Pui de Bresse AOP, Effilée (partial eviscerat), Refrigerat, cca. 2,7Kg - Miéral, Franta

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 165 Lei/Kg

Poulet de Bresse, effilé.

Un pui de Bresse AOP de extra-clasa, cu carne frageda dar ferma si savoare specifica. 

  • Carne suculenta, frageda, gustoasa

  • Textura ferma, cu piele crocanta

  • Calitate imbatabila Miéral, Franta 

Recomandari: cuptor, rotisor. 

  • Pachet: cca. 2,7Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 2,7Kg. 

A se pastra la rece (+2 / +4oC). 

  • Furnizor: Jean Claude Miéral
  • Origine: Franta
  • Regiune: Bresse
  • Alimentatie: porumb, cereale fierte, hrisca, smantana
  • Transa: pui intreg, cu organe, fara intestin
  • Clasa comerciala: A
  • Nota: se consuma gatit
  • Termen de valabilitate: 6 - 12 zile de la data sacrificarii 

JEAN CLAUDE MIÉRAL

Puiul de Bresse este de departe cel mai renumit si cel mai gustos din lume, fiind considerat un “Rolls Royce” al pasarilor.

Cei mai apreciati sunt puiul de Bresse (Poulet de Bresse) si claponul (Chapon) de Bresse de la Jean Claude Miéral, din Montrevel en Bresse. Miéral a reusit sa obtina, de la statul francez, protectia AOP (Appellation d’Origine Protégée) pentru puiul de Bresse, dobandita pana atunci numai de vin si branzeturi. Impreuna cu remumitii bucatari Paul Bocuse si Alain Chapel, Miéral a reusit renasterea puiului de Bresse in gastronomia franceza. In cercurile expertilor, Miéral este considerat gardianul puiului de Bresse deoarece perspectiva sa in ceea ce priveste puiul ideal este intruchiparea perfectiunii.

Prin ce se caracterizeaza puiul de Bresse?

Puiul de Bresse are creasta rosie, penajul alb ca zapada si picioarele albastre, culorile drapelului national al Frantei. Este singura pasare cu AOP (Appellation d'Origine Protégée), la fel ca marile vinuri. Cresterea puiului de Bresse este departe de ingrasarea ieftina obisnuita. Fiecare pui are la dispozitie o suprafata de minimum 10m2 de pajiste, pentru a alerga liber sa manance iarba, rame si gandacei, in ferme traditionale timp de cel putin 16 saptamani.

Nu este tratat cu antibiotice. Alimentatia pe baza de porumb si lapte confera carnii o savoare fina si distincta, fermitate dar si fragezime si suculenta. Denumit de marele gastronom francez al secolului al XIX-lea, Jean-Anthelme Brillat-Savarin, drept “regele pasarilor de curte si pasarea regilor”, este apreciat de marii bucatri ai lumii si este prezent pe mesele celor mai renumite restaurante.

Dintre cei aproximativ 400 de crescatori din Bresse, regiunea Rhône-Alpes, sub o zecime indelinesc conditiile impuse de Miéral. Numai pasari 100% perfecte sunt vandute ca pui de Bresse Miéral.

Pe langa puii de Bresse de cea mai buna calitate, Miéral comercializeaza si alte pasari exclusiviste: rate si claponi Label Rouge "Prince de Dombes", din sudul zonei Bresse. 

Deasemenea, Miéral comercializeaza si rate, porumbei si bibilici in gama premium “Excellence”.  

Volaille effilée: conform legislatiei franceze, unei pasari partial eviscerate (effilée) i s-a scos intestinul prin orificiul cloacal, fara indepartarea celorlalte viscere (gusa, ficat, pipota, inima si plamani) si nici a maruntaielor (gheare, cap si gat). Este o procedura care se realizeaza manual astfel incat pasarea sa nu fie incizata, prevenind raspandirea bacteriilor.

Toate celelalte organe raman intacte, precum si capul si ghearele. Prin acest sistem se prelungeste termenul de valabilitate al pasarii.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri