Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Pulpa de Curcan de Perlbach, cu Piele si Os, Lucki Maurer Selection, Congelata, cca. 1,8Kg - Germania

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG60011

Carne de Pasare: Curcan

Greutate aproximativa: 1.8Kg

Pret/kg: 225Lei

Info STOC: STOC FURNIZOR


40500 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate
  • Livrare produse

Descriere produs

Pulpa de Curcan de Perlbach, cu Piele si Os, Lucki Maurer Selection, Congelata, cca. 1,8Kg - Germania

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Curcan din Germania, regiunea Perlbach, localitatea Rattenberg.

Crescut in mod natural, adecvat rasei, bunastarea pasarilor fiind pe primul loc - acestea ciuglind tot anul pe pasuni verzi si fara ingrasaminte.

Suculenta, frageda si foarte gustoasa - asa cum trebuie sa fie carnea de pasare perfecta.

Recomandat de faimosul chef si crescator de Wagyu - Lucki Maurer.

  • Foarte suculent si fraged
  • Gust intens
  • Pasari crescute in libertate
  • Calitate extra din Bavaria
  • Pachet ambalat in vid: cca. 1,8Kg
  • Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1,80Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
  • Ambalat de Otto Gourmet, Germania
  • A se pastra congelat (-18oC). Nu se recongeleaza dupa decongealre.
  • Crescator: Geflügelparadies Perlbach Fam. Völkl
  • Rasa: Curcan
  • Origine: Germania
  • Regiune: Bayern
  • Transa: Pulpa
  • Clasa comerciala: A
  • Recomandari: Gratar, cuptor
  • Se consuma numai gatita in prealabil.

Curcan

Curcanul este originar din America de Nord, fiind foarte apreciat de amerindieni. Penele de curcan erau folosite de amerindieni pentru haine, bijuterii, podoabe si sageti.

Acum, curcanul este domesticit si crescut in toata lumea.

In SUA, curcanul este de obicei umplut si fript la cuptor de Ziua Recunostintei (Thanksgiving). In Romania, curcanul intreg se gateste rar, de obicei se consuma transat ca pulpe si piept.

Special Selection by Ludwig Maurer

Ludwig Maurer este un faimos chef german, specializat pe carne. In anul 2007, Ludwig Maurer si sotia sa Stephanie au fost primii din Europa care au inceput sa creasca vite Wagyu pe baze ecologice, una dintre cele mai exclusiviste rase de carne din lume. Acum ferma a ajuns la peste 60 de animale.

Ludwig Maurer conduce firma de catering Ludwig Maurers MEATing Point.

Ludwig Maurer colaboreaza cu reviste cum ar fi “BEEF” si “Rolling Pin”; in calitate de expert in carne si stilist culinar scrie retete si abordeaza intrega problematica a trasabilitatii si a manipularii corecte a alimentelor.

Tine cursuri, specializate pe carne si pe procesarea integrata, pentru bucatari profesionisti.

Prima carte semnata de Ludwig Maured a fost publicata in anul 2014 si a fost lansata la Frankfurt Book Fair. Lucrarea de 270 de pagini, denumita “Fleisch”, aparuta la editura Matthaes Verlag, a primit “World Gourmand Cookbook Award” pentru cea mai buna carte germana din categoria ei in anul respectiv.

In anul 2016 i-a aparut a doua carte, denumita “Rind Complete”, care a primit si de aceasta data World Gourmand Cookbook Award pentru “Best Book for Professionals”.

A treia carte, intitulata „verEDELung“, a fost lansata la Frankfurt Book Fair in toamna anului 2017. Impreuna cu cheful Heiko Antoniewicz si biologul molecular elvetian Michael Podvinec, Maurer a creat un standard al rafinamentului culinar, in special referitor la carne.

In Septembrie 2018 a fost publicata inca o carte a duetului de autori Antoniewicz / Maurer, cu titlul “Wilder Wald”.

Din anul 2016 are propria emisiune TV: “In 80 Steaks um die Welt“ (in jurul lumii in 80 de fripturi), pentru care calatoreste prin diferite tari, impreuna cu expertul in carne Wolfgang Otto, cautand cele mai bune steak-uri din lume. Printre altele, au ajuns in Argentina, Uruguay, Irlanda, Franta si Brazilia.

Premii:

  • World Gourmond Cookbook Award:
  • Fleisch - cea mai buna carte despre carne
  • Rind Complete - cea mai buna carte pentru profesionisti

Ludwig Maurer foloseste in mod frecvent cele mai bune transe de carne de la Morgan Ranch, pentru evenimentele pe care le organizeaza prin firma lui de catering. Uneori este atat de entuziasmat de marmorarea exceptionala a acestora incat selectioneaza manual piesele cele mai bune, de unde denumirea Special Selection by Lucki Maurer.

Pui de calitate din Perlbach

Cand ati inceput sa cresteti pasari in mod natural, adecvat rasei?

“Acum 10 sa 11 ani, spune Hermann Völkl. Sambata megream intodeauna in apropiere de München, unde o mare ferma de pui vindea la oferta. Puii care nu se incadrau in clasa de greutate erau taiati in doua jumatati, asezonate si marinate pe loc. 24 de jumatati de pui costau 16 Euro”, isi aminteste Hermann Voelkl. Intr-o zi cumparand din nou pui proaspeti, 5 jumatati au cazut de pe masa din bucatarie. “Asa ca le-am luat si le-am spalat cu apa rece, le-am curatat dar am inlaturat astfel si marianda.”

Ceea ce a iesit la lumina dupa aceea a schimbat complet perspectiva lui Hermann Völkl. Pete verzi, albastre si negre se observau prin piele, puii fiind plini de rani si lovituri. “M-am intors la magazinul din München, am aruncat puii pe tejghea, enervand clientii din magazin, si de atunci n-am mai compart pui ieftini niciodata.”

De 11 ani Hermann Völkl isi creste propriile pasari: 700 de gaste, 500 de rate si 2500 de pui cresc in mod extensiv la ferma sa, in fiecare an. Puii, gastele, ratele si curcanii zboara si ciugulesc pe o suprafata de 12000m2. Raul Perlbach serpuieste chiar pe terenul lui Völkl. Pe proprietate sunt amplasate aleatoriu corturi pentru a proteja pasarile de intemperii.

Puii au 14 zile cand ajung la ferma Perlbach. La aparitia primelor pene, pasarile sunt deja atrase de apa raului Perlbach. 10% dintre pasari cad prada vulpilor sau dihorilor. “Iau in calcul acest risc atunci cand comand pui noi” spune Hermann Völkl, referindu-se la dezavantajele cresterii in libertate (free-range) a pasarilor.

Hermann Völkl prepara personal furajele ce constau din grau, porumb, minerale si putina soia nemodificata genetic. “Sunt circa 30000 de tone de furaje pe an” specifica el. Gastele sunt sacrificate la varsta de aproximativ 4 luni si cantaresc circa 4 - 6Kg. Ratele sunt crescute in libertate timp de 3 -  4 luni si puii au circa 2 luni la sacrificarea intr-un abator certificat UE.

Pasarile nu sunt supuse stress-ului de transport, deoarece distanta intre abator si ferma este redusa, iar in noaptea de dinaintea sacrificarii pasarile se odhinesc intr-un spatiu generos langa abator. Dupa ce sunt jumulite, eviscerate si bine racite, familia Völkl trece la treaba. Inapoi la ferma, pasarile sunt cantarite, ambalate, vidate si etichetate. Apoi clientii familiei Voelkl pot achizitiona pasari de curte crescute corect, in mod adecvat rasei!

Detalii speciale

Info STOC:
STOC FURNIZOR
Greutate aproximativa:
1.8Kg
Pret/kg:
225Lei

Carne de Pasare

Carne de Pasare:
  • Curcan

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs