Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Purcel de Lapte Iberico, Congelat, cca. 4,5Kg - Garimori, Spania

Pret aproximativ: 945 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG6420

945 Lei (TVA inclus)

Purcel de Lapte Iberico, Congelat, cca. 4,5K g - Garimori, Spania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 210 Lei/Kg Cochinillo. Pentru o masa delicioasa intr-o companie placuta...
+

Purcel de Lapte Iberico, Congelat, cca. 4,5Kg - Garimori, Spania

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 210 Lei/Kg

Cochinillo.

  • Pentru o masa delicioasa intr-o companie placuta

  • Gust cu note de alune de padure, datorita ingrasarii cu ghinda

  • Fraged si suculent

Indiferent de metoda de gatire aleasa, trebuie mare atentie la soric. Se poate gati intreg sau portionat.

Se livreaza fara maruntaie. 

  • Pachet: cca. 4,5Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 4,5Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate. 

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid. 

  • Crescator: Garimori
  • Origine: Spania
  • Regiune: Extremadura
  • Rasa: porc iberic
  • Alimentatie: lapte
  • Transa: animalul intreg (cu exceptia maruntaielor)
  • Preparare: cuptor, bbq, frigere, afumare 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Cochinillo - purcel de lapte

Purceii de lapte sunt inca alaptati si sunt sacrificati la varsta de circa 4 saptamani. Au carnea lejera, suculenta, cu gust placut si delicat.

Mamele purceilor iberici traiesc in libertate si se hranesc cu ghinda in timplul perioadei Montanera. 

Cum se prepara purcelul de lapte?

Prepararea unui purcel de lapte se potriveste de minune pentru evenimente sociale in jurul unui foc de tabara. Atat la gratar cat si la cuptor, purcelul de lapte se gateste simplu si fara complicatii, oaspetii putand fi atrasi de spectacol. Trebuie doar intepat soriciul si condimentat purcelul inainte de gatire. In timpul gatirii, se unge din cand in cand cu grasimea lasata. Rezulta un soric crocant si carnea frageda si suculenta. 

Ibérico - porc spaniol Pata Negra

Desi are o statura asemanatoare cu porcul domestic comun, dar cu picioarele mai svelte, porcul iberic (cerdo ibérico), cu o vechime de 3000 de ani, este mai probabil sa fie clasificat ca mistret. Porcul iberic Pata Negra (copita neagra), traieste liber in Dehesa, o zona plina de stejari din sud-vestul Spaniei. Ca toate rasele vechi de porci, porcul Ibérico are capacitatea naturala de a stoca intramuscular grasimi valoroase, carnea capatand o savoare specifica si ramanand frageda si suculenta chiar si dupa gatire. Datorita proportiei ridicate de acizi grasi nesaturati din carne, aceasi din uleiul de masline extravirgin, porcul Ibérico este denumit si „maslina cu patru picioare” de catre fanii Jamón Ibérico.

Pe langa aspectul lor, suinele iberice se remarca in mod clar fata de alte rase europene prin dieta pe care o au. Pe langa ierburi si fructe de padure, porcul iberic se hraneste, in principal in faza de ingrasare - Montanera - de pe parcursul toamnei si iernii, cu ghinda care confera suculenta savoare de alune de padure carnii. Numai un porc astfel crescut poate purta eticheta “Bellota” (ghinda). Un porc consuma intre 6 si 7Kg de ghinda pe zi in perioada de ingrasare.

Garimori - Ibérico Bellota, Gijuelo/Salamanca  

Garimori este o companie de familie specializata pe jamon si produse din carne provenite de la porci iberici crescuti cu 100% ghinda in faza Montanera (Noiembrie - Martie), in zona Guijuelo din Salamanca. Ca si Extremadura, aceasta regiune este renumita pentru calitatea carnii de porc iberic si a produselor obtinute din aceasta rasa. Selectia atenta realizata de familia Moriñigo, conform unor criterii stricte de calitate, si prelucrarea artizanala, fac ca produsele obtinute din porcul iberic sa devina un adevarat lux. Produsele sunt caracterizate de un gust excelent, aroma placuta cu note de alune de padure, si textura ferma dar delicata in acelsai timp. 

Garmimori S.L. a fost fondata in anul 1995 de catre Maria Ángeles Garabaya si Antonio Moriñigo. La inceput compania se ocupa numai cu maturarea jamonului iberic. Dar dupa obtinerea certificarii IFS FOOD, in anul 2008, s-a trecut si la procesarea carnii proaspete de porc iberic Pata Negra.

De stiut: pentru a obtine calitatea Bellota, porcii ingrasati, in perioada Montanera, trebuie sa manance ghinda in ultimele de 60 de zile de viata, dublandu-si astfel greutatea.

Pret aproximativ:
945 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri