Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising - The Silver Spoon

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9780714874975

215 Lei (TVA inclus)

Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising - The Silver Spoon In limba engleza. 150 de retete italiene, inspirationale si autentice, pentru carne, pui si vanat. Modul italian de a gati cu carne este orientat pe simplitate si maximizarea gustului. Aceasta carte...
+

Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising - The Silver Spoon

In limba engleza.

150 de retete italiene, inspirationale si autentice, pentru carne, pui si vanat.

Modul italian de a gati cu carne este orientat pe simplitate si maximizarea gustului. Aceasta carte etaleaza retete traditionale simple si consistente, de la pui cacciatore si carne de vita brezata in Barolo, la osso buco si miel in stil roman. Cu mai mult de 150 de retete, multe publicate pentru prima oara in limba engleza, este o carte cuprinzatoare si cu autoritate, care demistifica diferitele tipuri de transe de carne, metodele de gatit si tehnicile specifice fiecarui tip de carne – pe langa garniturile care vin in completarea lor.

Publicata prima oara in anul 1950, Il Cucchiaio d'Argento, sau The Silver Spoon in limba engleza, este culegerea suprema de retete traditionale italiene. 

The Silver Spoon Kitchen este o arhiva de retete traditionale colecatate din toata Italia, incluzand specialitati din toate regiunile. Mancatul este o chestiune serioasa in Italia, iar gatitul si mancarea sunt printre cele mai frumoase expresii ale culturii italiene, portretizand intr-un mod vivace istoria, regiunile si traditiile tarii. Priceperea gatitului, in Italia, este transmisa din generatie in generatie, iar acest caracter unic a razbatut prin secole de testari in bucatariile familiale. 

“Cea mai de succes carte italiana de bucate din toate timpurile.” - The Times 

“Un ghid serios si cuprinzator care arata ca bucataria italiana e mai mult decat pasta si pizza… Unul pentru italofilii cu greutate.” - Gordon Ramsay, The Times 

“Vreti sa gatiti preparate italiene autentice? Noua carte Recipes from an Italian Butcher va arata cum… Preparate care te fac sa-ti lase gura apa… Uluitor… Prezinta bogata diversitate de moduri in care italienii gatesc carnea. Preparate somptuoase si hranitoare… Cel mai complet ghid de preparare si consum al carnii in stil italian.” - Stir It Up 

“O colectie de retete cu carne incantatoare si rustica… Ce rezulta este o carte de bucate al carei subiect principal este respectul… Retete care sunt simple la baza, cinstite si adesea ieftine [si] care va vor imboldi sa vizitati macelarul local [...], sa aduceti o bucata de carne acasa si sa-i faceti dreptate, folosind cele mai bune ingrediente proaspete si tehnici vechi de cand lumea.” - The Essential Journal

“Osso buco, pui cacciatore, antricot cu panceta si portocala, polpettine de vitel si miel de primavara ca la Roma… Recipes from an Italian Butcher este noua carte care va va invata cum sa preparati toate aceste preparate clasice italiene si multe altele… Nu este numei despre carne, exista si un capitol tentant de garnituri cum ar fi mazare cu pancetta, panglici de zucchini cu piper roz, peperonata delicata pentru a echilibra masa si a satura musafirii vegetarieni… Sunt si o multime de sfaturi practice si indrumari in ceea ce priveste tipurile de transe de carne italiene, amaricane si britanice, fiind un ghid prietenos cu utilizatorii astfel incat sa fie in tema oriunde s-ar afla si sa vorbeasca aceeasi limba cu macelarul local.” - FineDiningLovers.com

“Calatorind prin Italia este imposibil sa nu-ti rasfeti si papilele gustative, iar aceasta colectie de 150 de retete ilustrate – multe publicate pentru prima oara in limba engleza – aduce in fata cititorilor tot ce e mai bun in bucataria italiana. “ - Globe Style Advisor (The Globe and Mail)

Detalii:

  • Cartonata: 312 pagini
  • Format: 270 x 180 mm
  • Ilustratii: 100
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2017

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri