- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrare puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
-
Livrare Produse Congelate/Refrigerate
Livrarea produselor congelate/Refrigerate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalarea produselor congelate/refrigerate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Plata si Returnarea produselor alimentare congelate/refrigerate
Plata pentru produsele alimentare congelate/refrigerate se poate face doar cu card online sau prin Ordin de Plata.
Conform OUG nr. 34/2014, art. 16, litera d: se excepteaza de la dreptul de retur furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Produsele alimentare, trebuie sa aiba ambalajul de origine intact. Va rugam sa aveti in vedere ca, din motive de siguranta alimentara, produsele alimentare congelate si cele al caror ambalaj a fost desfacut, NU se returneaza.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere:
- în București (Temperatura Controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrări puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- iPay BT
- Ordin de plată (virament bancar)
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs Roastbeef (Ramstec/Rumpsteak/Strip Loin), Hereford, Dry-Aged, Congelat, cca. 300g - Irlanda | Carne si Preparate din Carne
Roastbeef (Ramstec/Rumpsteak/Strip Loin), Hereford, Dry-Aged, Congelat, cca. 300g - Irlanda
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Irish Hereford Prime roastbeef este o adevarata delicatesa. Se poate pregati la gratar sau la tigaie, este suculenta si plina de savoare.
Gustul are note de alune de padure, iar textura este onctuoasa. Este preferata de doamne.
- Maturat uscat 21 de zile
- Foarte gustos
- Suculent si fraged
Gradele de gatire a fripturii de vita in functie de temperatura din centrul termic:
Rare (in sange): 45 - 50°C
Medium rare (mediu - spre in sange): 50 - 54°C
Medium (mediu): 54 - 56 ° C
Medium well (mediu - spre bine facut): 56 - 60°C
- Pachet: cca. 300g
Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,3Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.
A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
- Crescator: asociatia crescatorilor din Irlanda
- Origine: Irlanda
- Rasa: Herford
- Alimentatie: iarba
- Maturare: 21 de zile Dry-Aged
- Transa: lombara
- Structura: fara os
- Recomandari: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous vide.
Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Din Martie pana in Octombrie vitele Irish Hereford pasc iarba proaspata de pe pasuni. Carnea este maturata uscat timp de 21 de zile, un proces special de maturare in care carnea se matureaza pe os.
La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de 21 de zile. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK.
Antricotul este o piesa din partea anterioara a spatelui, fiind cunoscuta si ca ribeye. Este una dintre cele mai solicitate grupe de muschi si este ideal pentru frigere rapida. Este caracterizat, nu asa cum se crede, de ochiul de grasime (deseori nu foarte proeminent), ci de cele trei sau patru tipuri de muschi care compun piesa. Insertiile fine de grasime din ribeye confera suculenta carnii si gust excelent. Este piesa favorita a barbatilor amatori de carne.
Asociatia crescatorilor din Irlanda/Carne gustoasa din insula verde
In anii 1990 un grup de crescatori de vite irlandezi s-au organizat in asociatia crescatorilor “Irish Hereford Prime” pentru o mai buna promovare a rasei Hereford impreuna cu “Irish Hereford Breed Society”. Ivor Deverell de la “Irish Hereford Prime” detine un total de 110 vite si 4 tauri de reproducere pe cele 520 de hectare ale fermei din Geashill, langa Tullamore, in County Offaly, unde animalele traiesc afara tot timpul anului. Cresterea vitelor din rasa Hereford are o lunga traditie in familia lui Ivor: tatal sau este membru fondator al “Irish Hereford Breed Society”, iar bunicii sai au pus bazele fermei atunci cand au primit doua vaci Hereford cadou de nunta, acum mai bine de 70 de ani.
Rasa de Vite Hereford
Rasa Hereford a fost recunoscuta inca din secolul XVII, fiind originara din regiunea Herefordsshire (orasul Hereford este situat in vestul Angliei, in apropiere de Tara Galilor). Conditiile climatice ideale din Irlanda permit tinerea vitelor afata incepand cu luna martie si pana in Octombrie. Umiditatea ridicata din aer – in Irlanda ploua constant – confera suculenta ierbii si o pastreaza verde, formand baza ideala de furajare.
Irish Beef Hereford Prime provine de la o comunitate de crescatori care, de peste 10 ani, s-au angajat sa livreze carne premium. Animalele si carnea sunt supuse unor criterii stricte de calitate in ceea ce priveste pedigree-ul, varsta de sacrificare si marmorarea carnii. Numai circa 250, din 7000 de animale sacrificate saptamanal, intrunesc aceste criterii.
Ce gust are carnea de vita Hereford?
Vacile Irish Hereford Prime se hranesc in exclusivitate cu iarba cu un continut ridicat de fier, iar carnea are culoare rosu-intens. Carnea se caracterizeaza prin finetea fibrelor, gustul intens si fragezime.
De ce este carnea de vita Hereford asa speciala?
Carnea de vita Irish Hereford Prime provine de la o comunitate de crescatori din Irlanda, care s-au asociat in anii ’90 si care sunt preocupati de calitatea carnii de vita crescuta in libertate, selectand numai exemplarele de vita Hereford pur-sange cele mai promitatoare.
Stiati ca?
Rasa de vite Hereford este cea mai raspandita din lume.
Roastbeef/rumpsteak/strip loin
Roastbeef provine din zona lombara si mai este cunoscut ca ramstec, strip loin, (New York) strip steak. Indiferent de denumire, piesa se poate recunoaste datorita marginii proeminte de grasime. Dupa muschiul file, roastbeef-ul este una dintre cele mai cautate piese din carne de vita, fiind foarte apreciata de catre doamne. Roastbeef-ul cu os se numeste strip loin bone in sau club steak. T-bone si Porterhouse au o portiune de muschi file pe cealalta parte a osului.
Exste vreo diferenta intre roastbeef si rumpsteak?
Rumpteak sau strip loin sunt transate din roastbeef. Roastbeef este denumirea piesei lombare a animalului, din care se transeaza rumpsteak-ul. Deci nu exista nicio diferenta intre rumpsteak si roastbeef in cee ce priveste carnea, ci numai in modul de transare: roastbeef = piesa intreaga, rumpsteak = steak-uri transate din roastbeef. Roastbeef-ul are o calota de grasime, iar steak-urile taiate din el au si ele o margine clara de grasime care confera fripturilor o suculenta deosebita la frigere.
Cum se prepara un steak din roastbeef?
Margine clar vizibila de grasime este tipica pentru acest steak. NU trebuie indepartata inainte de frigere, ci numai crestata in cateva locuri. Inciziile sunt necesare pentru ca steak-ul sa nu se curbeze la frigere si astfel sa se gateasca neuniform. Numai marginea de grasime se cresteaza, nu si carnea. Este important sa ramana grasimea pe carne in momentul prepararii pentru a-i conferi savoare si suculenta. In plus, grasimea este cel mai bun purtator de gust!
Uleiul de rapita sau uleiul de floarea soarelui rafinat pot fi folosite le prajit deoarece rezista la temperaturi inalte. Se poate folosi si unt clarifiat care confera fripturii note placute de unt. Ca garnituri, o salata crocanta sau cartofi cu rozmarin merg foarte bine. Steak-ul se poate felia si folosi intr-un steak sandwich delicios. Totusi, este si va ramane clasic ca roastbeef-ul sa se serveasca rece, taiat felii subtiri, cu sos tartar.
Carnea se scoate din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de gatire astfel incat sa ajunga la temperatura camerei si sa se friga uniform. Se recomanda folosirea clestelui de bucatarie sau a spatulei pentru a intoarce friptura, inteparea cu furculita duce la pierderea sucurilor si la uscarea carnii.
Dupa gatire este importanta odihnirea fripturii pentru distribuirea uniforma a sucurilor si pentru a nu pierde suc la feliere. Se asezoneaza cu putina sare de mare si friptura este gata.
Ce gust are roastbeef?
Steak-ul are un continut ridicat de grasime, de unde si gustul specific intens. Tot datorita grasimii roastbeef-ul se poate matura. Se recomanda gradul de gatire rare (in sange) sau mediu spre in sange pentru a-i aprecia savoarea pe deplin. Bine facuta isi pierde gustul deoarece va fi mai putina grasime si se va intari. Roastbeef-ul este perfect pentru preparare la minut, dar nu este pretabil pentru tartar deoarece structura sa nu este suficient de fina.
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs