Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Sake Kasu, Drojdie de Sake, 500g - Japonia

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISTOSH1

96 Lei (TVA inclus)

Sake Kasu, Drojdie de Sake, 500g - Japonia Sake kasu inseamna drojdie de sake. Pasta de sake kasu este excelenta in panificatie, patiserie, sosuri si marinade.  Sake kasu este drojdia care ramane dupa presarea moromi-ului (mustului) de sake. Se foloseste pentru a obtine Sochu (un...
+

Sake Kasu, Drojdie de Sake, 500g - Japonia

Sake kasu inseamna drojdie de sake. Pasta de sake kasu este excelenta in panificatie, patiserie, sosuri si marinade. 

Sake kasu este drojdia care ramane dupa presarea moromi-ului (mustului) de sake. Se foloseste pentru a obtine Sochu (un fel de tuica din tescovina) sau in alimentarie: confera consistenta si profunzime sosurilor, in marinade, se poate deshidrata si apoi praji ca chips-urile, se poate amesteca cu apa si putin zahar pentru a obtine Amazake (un fel de braga japoneza), la fermentarea aluatului de paine, in tocanite si curry-uri, la ramen (in loc de miso).
Se poate utiliza si ca masca de fata, pentru infrumusetare, deoarece faciliteaza eliminarea sebumului, rezultand o piele frumoasa si sanatoasa. 

Kasu este reziduul solid, de culoare alba, rezultat din procesul de presare a mustului de sake (nihonshu). Contine 6 - 8% alcool rezidual, care se poate elimina prin incalzire.

Are o mare valoare nutritiva, iar disponibilitatea sa depinde de productia de sake, care este din ce in ce mai mica in Japonia.

Este compus din orez si koji de orez (orez insamantat cu ciuperca aspergillus oryzae); uneori se poate adauga putin alcool distilat in mustul de fermentare. 

  • Nu contine conservanti, nici coloranti si nici potentiatori de gust. 
  • Are valoare nutritiva ridicata: este bogat in proteine, vitamina B si fibre.
  • Este foare concentrat in polifenoli, este un antioxidant puternic, fiind apreciat in Japonia pentru efectele anti-imbatranire. 

Producatorul foloseste pentru sake 4 soiuri de orez cultivate in regiunea Nagano, selectionate riguros, si o foarte buna apa de adancime. Rezulata un sake caracterizat de echilibrul excelent intre gustul dulceag, aciditate, amareala si astringenta. 

Sake kasu se foloseste in panificatie, patiserie, ciocolaterie, gelaterie, diferite sosuri si, de exemplu, sosuri dip in amestec cu crema de branza. 

  • Ingrediente: orez, alcool distilat din trestie de zahar, koji de orez (orez, aspergillus oryzae). 
  • Pachet: 500g 

A se pastra in frigider. 

  • Origine: Nagano, Japonia

Idee de reteta:

Somon marinat cu Sake Kasu

Ingrediente (pentru 4 persoane): 

4 fileuri de somon cu piele (150g bucata)  

Pentru marianda de sake kasu:

  • 400g Sake kasu
  • 3 linguri de sake pentru gatit 
  • 4 linguri de mirin
  • 5 linguri de zahar fin
  • Sare (o lingurita rasa)

Instructiuni de preparare

  • Se pune sake kasu intr-un bol, se adauga 1 ceasca (150ml) de apa calda si se amesteca.
  • Se bate bine cu mixerul sau cu telul pentru a obtine o pasta fina.
  • Se adauga sake, mirin, zaharul fin, sarea si se amesteca pana se obtine o crema omogena.
  • Se toarna o treime din pasta intr-o mica tava dreptunghiulara.
  • Se infasoara fiecare fileu de somon intr-un start de tifon alimentar si se aseaza pe stratul de marinada de sake kasu din tava si apoi se acopera cu celelalte doua treimi ramase din marinada de sake kasu.
  • Se acopera tava cu folie transparenta, in contact cu marinada, si se lasa la temperatura camerei o jumatate de zi.
  • Apoi se pune tava in frigider timp de 7 pana la 10 zile.
  • Se scoate tava din frigider si se mai lasa inca 3 ore la temperatura camerei.
  • Se scoate somonul din marinada, se indeparteaza tifonul alimentar si se da cateva minute la cuptor la 250oC. Se serveste.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)