Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Sare de Mare Moshio de Kagawa, Umami, 50g - Moshio Kobo, Japonia

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISMOKO3-S
|  Producator: Moshio Kobo

55 Lei (TVA inclus)

Sare de Mare Moshio de Kagawa, Umami, 50g | Sare de Origine Sare de mare Moshio , fina, speciala pentru a conferi gust de Umami. Moshio este o sare de mare care a absorbit extractul de alge ce contine o multitudine de minerale si o cantitate mare de umami. Este obtinuta manual, in...
+

Sare de Mare Moshio de Kagawa, Umami, 50g | Sare de Origine

Sare de mare Moshio, fina, speciala pentru a conferi gust de Umami.

Moshio este o sare de mare care a absorbit extractul de alge ce contine o multitudine de minerale si o cantitate mare de umami. Este obtinuta manual, in loturi mici, si uscata la soare. Datorita acestui proces de fabricare unic, se poate controla total culoarea si gustul sarii.

Are gust fin, echilibrat si usor dulceag. Este cea mai gustoasa sare pe care am incercat-o noi! 

  • Recomandari: tomate, alge, homar, trufe, maruntaie, carpaccio, tartar. Recomandam folosirea ei ca sare de finisare, presarata in ultimul moment. 
  • Ingrediente: sare de mare de Kagawa, alge de mare “akamoku” (Sargassum Horneri) si Hondawara (Sargassum Fulvellum).
  • Origine: Kagawa, Japonia 
  • Pachet: 50g 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. 

Producator: Moshio Kobo, Japonia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 68 kJ/16kcal
  • Grasimi: < 0,6 g
  • din care, acizi grasi saturati: < 0,01 g
  • Carbohidrati: 4 g
  • din care, zahar: < 0,2 g
  • Proteine: < 0,5 g
  • Sare: 95,1 g 

1000 ani de traditie.

Moshio sau “sarea de mare japoneza” se produce de peste 1000 de ani pe insula japoneza Seto-uchi. Se obtine prin etalarea algelor pe plaja, clatirea lor intr-o piscina cu apa sarata, apoi prin fierbere intr-un vas de argila deasupra unui foc de lemne, pentru a evapora apa si a cristaliza sarea, maruntind in alcelasi timp algele.

Pe coasta Prefecturii Kagawa se dezvoltata cultura algei Tamamao, de calitate superioara, ingredient principal al moshio.

Moshio este o sare de mare care absoarbe extractul de alge ce contine o multitudine de minerale si o cantitate mare de umami.

Moshio de Moshio Kobo este obtinuta manual, in loturi mici, si uscata la soare. Datorita acestui proces de fabricare unic, se poate controla total culoarea si gustul sarii. Algele ce intra in compozitia moshio sunt «akamoku» (Sargassum Horneri) si Hondawara (Sargassum Fulvellum).

Din ianuarie pana in martie, algele hondawara sunt aduse de pescarii cultivatori de alge nori. Acestia le aduna deoarece afecteaza dezvoltarea algelor nori. Algele hondawara sunt apoi uscate complet la soare, fiind stocate pentru a fi folosite in restul sezonului. Algele uscate sunt inmuiate in apa de mare proaspata pana sunt compet hidratate, fiind apoi taiate in bucati mici care sunt introduse in vas si fierte. Dupa filtrare, extractul se fierbe timp de 10 ore.

Acest extract poate fi stocat pentru a controla gustul sarii moshio. Extractul este apoi adaugat intr-un recipient cu sare de mare fina produsa local, care ulterior este lasata sa se usuce la soare pana cand extractul a fost complet absorbit. Aceasta operatiune dureaza 2 - 3 zile. Reziduurile de alge Hondawara se folosesc ca ingrasaminte organice pentru agricultorii locali.

Moshio produsa de Moshio Kobo merge foarte bine cu toate tipurile de preparate, in special cu tempura, yakiniku (carne la gratar), sashimi si sushi.

Recomandam folosirea ei ca sare de finisare, presarata in ultimul moment.

Este o sare apreciata de cei mai buni bucatari din Japonia. Este foarte rara si greu de procurat.

Producator:
Moshio Kobo

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri