Sferificare-Bucataria Moleculara

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 45.17Lei
  • 4097.5Lei

Lei  –  Lei

B20403

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

Algin (Alginat de Sodiu), E400, 500g - TEXTURAS Albert y Ferran Adria Alginul este un produs natural ce se extrage din alge maronii (din speciile Laminaria, Fucus, Macrocystis etc) care cresc in regiunile cu apa rece din Irlanda, Scotia, America de Nord si de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud etc. In functie de partea din alga care a fost rafinata, rezulta textura si capacitatea de reactie a alginatului la CALCIC. De aceea am selectionat Algin ca produs ideal pentru o sferificare perfecta si garantata. Caracteristici: Pudra fina. Gelifica in prezenta CALCIC. Se dizolva la rece, prin amestecare...
Origine: ES

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

91638 Lei
+
B49788

Producator: Hampp Media

Info STOC: STOC FURNIZOR

Algin, Sferificare, 200g - Creative Cuisine Pudra. Alginatul este extras din alge brune si se foloseste ca agent de gelifiere si ingrosare. In amestec cu clorura de calciu gelifica la rece si devine mai fluid dupa o agitare puternica. Nu trebuie incalzit pentru activare. Se foloseste pentru sferificare : caviar fals, ravioli, gnocchi, mini-sfere etc.  Se recomanda amestecarea pudrei cu celelalte ingrediente solide. Timpul, temperatura si amestecarea sunt necesare pentru dizolvarea totala. Desi se poate dizolva la rece, este mai dificil in medii bogate in potasiu, cum ar fi apa dura sau laptele. Ar putea fi necesar sa se...
Origine: IT

Producator: Hampp Media

Info STOC: STOC FURNIZOR

20005 Lei
+
B45008

Producator: Hampp Media

Info STOC: STOC FURNIZOR

Algin, Sferificare, 500g - Creative Cuisine Pudra. Alginatul este extras din alge brune si se foloseste ca agent de gelifiere si ingrosare. In amestec cu clorura de calciu gelifica la rece si devine mai fluid dupa o agitare puternica. Nu trebuie incalzit pentru activare. Se foloseste pentru sferificare: caviar fals, ravioli, gnocchi, mini-sfere etc.  Se recomanda amestecarea pudrei cu celelalte ingrediente solide. Timpul, temperatura si amestecarea sunt necesare pentru dizolvarea totala. Desi se poate dizolva la rece, este mai dificil in medii bogate in potasiu, cum ar fi apa dura sau laptele. Ar putea fi necesar sa se...
Origine: IT

Producator: Hampp Media

Info STOC: STOC FURNIZOR

34519 Lei
+
B20369

Info STOC: IN STOC

Alginat de Sodiu, Alimentar, Pudra, 100g Alginatul de sodiu este un produs obtinut din diferite tipuri de alge (Fucus, Laminaria, Macrocrystis). Are particularitatea de a forma geluri in prezenta calciului. Este ireversibil dupa incalzire. Se foloseste ca gelifiant si ingrosator. Cand se lucreaza cu Alginat , este important de stiut cantitatea de calciu pe care o contine alimentul pe care dorim sa-l sferificam. In absenta unui mediu ce contine calciu, va actiona ca un ingrosator dar nu va gelifica.  Alginat-ul se poate hidrata atat la cald cat si la rece , dar chiar daca se incorporeaza mai bine la cald, rezultatul final...
Origine: CN

Info STOC: IN STOC

4517 Lei
+
B19424

Info STOC: STOC FURNIZOR

Alginat de Sodiu, Alimentar, Pudra, 1Kg.  Alginatul de sodiu este un produs obtinut din diferite tipuri de alge (Fucus, Laminaria, Macrocrystis). Are particularitatea de a forma geluri in prezenta calciului. Este ireversibil dupa incalzire. Se foloseste ca gelifiant si ingrosator. Cand se lucreaza cu Alginat, este important de stiut cantitatea de calciu pe care o contine alimentul pe care dorim sa-l sferificam. In absenta unui mediu ce contine calciu, va actiona ca un ingrosator dar nu va gelifica. Alginat-ul se poate hidrata atat la cald cat si la rece, dar chiar daca se incorporeaza mai bine la cald, rezultatul final...
Origine: CN

Info STOC: STOC FURNIZOR

35156 Lei
+
SOS37097

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Alginat, 10 Kg - SOSA Alginatul de sodiu este un produs obtinut din diferite tipuri de alge ( Fucus, Laminaria, Macrocrystis ). Are particularitatea de a forma geluri in prezenta calciului. Este ireversibil dupa incalzire. Cand se lucreaza cu Alginat , este important de stiut cantitatea de calciu pe care o contine alimentul pe care dorim sa-l sferificam.  In absenta unui mediu ce contine calciu, va actiona ca un ingrosator dar nu va gelifica.  Alginat-ul se poate hidrata atat la cald cat si la rece, dar chiar daca se incorporeaza mai bine la cald, rezultatul final nu este la fel de bun. Ca in cazul oricarui hidrocoloid,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

4.09750 Lei
+
SOS38467B23302

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: IN STOC

Alginat, 750 g - SOSA Alginatul de sodiu este un produs obtinut din diferite tipuri de alge ( Fucus, Laminaria, Macrocrystis ). Are particularitatea de a forma geluri in prezenta calciului. Este ireversibil dupa incalzire. Cand se lucreaza cu Alginat, este important de stiut cantitatea de calciu pe care o contine alimentul pe care dorim sa-l sferificam.  In absenta unui mediu ce contine calciu, va actiona ca un ingrosator dar nu va gelifica.  Alginat -ul se poate hidrata atat la cald cat si la rece, dar chiar daca se incorporeaza mai bine la cald, rezultatul final nu este la fel de bun. Ca in cazul oricarui hidrocoloid, Alginat-ul...
Origine: ES

Info STOC: IN STOC

59830 Lei
+
B20386

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

Calcic (Clorura de Calciu), 600g - TEXTURAS Albert y Ferran Adria Acest produs este o sare de calciu care se utilizeaza in mod traditional in alimentatie, de exemplu pentru elaborarea branzeturilor. CALCIC este esential pentru producerea reactiei cu ALGIN in vederea sferificarii. Este reactivul ideal pentru o buna sferificare , datorita marii facilitati de dizolvare in apa, importantului aport de calciu si deci a marii capacitati de facilitare a sferificarii. Foarte solubil in apa. Mare capacitate de absorbtie a umiditatii. Contine retetar. Caracteristici: Granule care faciliteaza foarte mult...
Origine: ES

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

11242 Lei
+
B20465

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

Citras (Citrat de Sodiu), 600g - TEXTURAS Albert y Ferran Adria Citras este un produs pe baza de citrat de sodiu, obtinut in special din citrice, care se utilizeaza in alimentatie pentru a evita oxidarea fructelor si legumelor taiate. Are proprietatea de reducere a aciditatii alimentelor, de aceea utilizare sa da posibilitatea obtinerii de preparate sferice cu ingrediente ce au aciditate excesiva. Foarte solubil in apa. Contine retetar. Dozaj : 4 g/litru Caracteristici: Pudra fina. Ingrediente: regulator de aciditate - pudra din citrat de sodiu (E331iii). Se dizolva instantaneu. Cutie: 600 g A...
Origine: ES

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

23116 Lei
+
SOS38548B23443

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Clorur (Clorura de Calciu), 750 g - SOSA Este o sare de calciu . In tehnica sferificarii, se foloseste pentru a reactiona cu Alginat -ul in vederea obtinerii sferelor lichide. Se dizolva foarte rapid, deci nu este necesar blenderul. Clorura se dizolva in apa plata. Sferificare directa . Sferificare directa Pentru realizarea sferificarii directe se folosesc trei recipiente: In primul se pune produsul pe care dorim sa-l sferificam si Alginat. Se amesteca cu blenderul si se lasa sa se odihneasca pana cand se elimina aerul incorporat. Trebuie avut in vedere nivelul de aciditate al produsului: daca PH-ul este mai mic de...
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

19761 Lei
+
B49789

Producator: Hampp Media

Info STOC: IN STOC

Clorura de Calciu, CalcicSalt, 250g - Creative Cuisine Aceasta sare de calciu se foloseste in industria alimentara, de exemplu la producerea branzeturilor. Calcic este esential in reactie cu ALGIN pentru a obtine sfere. Calcic este un reactiv ideal datorita solubilitatii sale in apa si a continutului ridicat de calciu, de unde capacitatea de a forma sfere.    Folosire: se amesteca CalcicSalt in lichidul de sferificat sau in baia de sferificare si se lasa la odihnit cel putin o ora.  Dozaj: 8 - 10 g/l  Ingrediente : clorura de calciu (E509). Caracteristici : fara gluten, vegan.  Cutie: 250g  A se...
Origine: IT

Producator: Hampp Media

Info STOC: IN STOC

6504 Lei
+
B22059

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

Gluco "Sferificare Inversa", 600g - TEXTURAS Albert y Ferran Adria Gluco este format din gluconolactat de calciu, un amestec de saruri de calciu (gluconat de calciu si lactat de calciu) care asigura un produs bogat in calciu, ideal pentru tehnica Sferificarii Inverse fara a conferi nici un gust preparatului cu care se lucreaza. In industria alimentara se foloseste gluconolactat de calciu pentru a imbogati cu calciu diverse alimente. Gluco a fost selectionat datorita comportamentului excelent in procesul de sferificare. Ingrediente: acidifiant: lactat de calciu (E327), intaritor: gluconat de calciu (E578). A...
Origine: NL

Producator: Sole Graells

Info STOC: STOC FURNIZOR

37858 Lei
+
SOS37304

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Gluconolactat, 10 Kg - SOSA Gluconolactat de Calciu.  Imbogateste continutul de calciu al preparatelor. Este complet insipid.  Este un amestec de saruri care permit incorporarea calciului intr-un anumit mediu, fara a afecta gustul. Este ideal pentru sferificarea inversa . Aduce suficient calciu in solutia lichida astfel incat Alginat-ul sa poata intra in reactie si sa sferifice. Nu are gust.  Se incorporeaza in preparatul pe care vrem sa-l imbogatim cu calciu.   Sferificarea Inversa Acele lichide care deja contin calciu, cum ar fi produsele lactate, trebuie sferificate invers. Ceea ce inseamna inversarea primelor doua...
Info STOC: STOC FURNIZOR

2.34900 Lei
+
SOS38683B32741

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Gluconolactat, 500 g - SOSA Gluconolactat de Calciu. Imbogateste continutul de calciu al preparatelor. Este complet insipid. Este un amestec de saruri care permit incorporarea calciului intr-un anumit mediu, fara a afecta gustul. Este ideal pentru sferificarea inversa . Aduce suficient calciu in solutia lichida astfel incat Alginat-ul sa poata intra in reactie si sa sferifice. Nu are gust. Se incorporeaza in preparatul pe care vrem sa-l imbogatim cu calciu. Ingrediente: conservant: lactat de calciu (E327), sechestrant: gluconat de calciu (E578). Sferificarea Inversa Acele lichide care deja contin calciu, cum ar fi...
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

16549 Lei
+
SOS36218

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Kit de Sferificare (Accesorii) - Home Chef Accesorii pentru sferificare.  Set de accesorii ce ajuta la realizarea tuturot tehnicilor de sferificare.   Kit-ul contine: Caviar Box cu 96 de duiuri; Seringa de 30ml; Set de lingurite de sferificare; Lingura perforata; Manual de instructiuni.   Producator:  SOSA Ingredients, Spania
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.33100 Lei
+
B21825

Producator: Biozoon, Germania

Info STOC: IN STOC

Lactat de Calciu (E327), Calazoon, TexturePro, 400g - BioZoon Calazoon® este lactat de calciu (E327) si serveste ca auxiliar pentru diferiti agenti de textura (alginat, gellan si iota) care necesita ioni (de calciu sau potasiu) pentru a forma geluri. Aceste geluri sunt stabile la cald, ferme si totusi flexibile, ori se incheaga rapid, iar aceste proprietati le fac interesante in gastronomie. Ingredientele bogate in calciu sau potasiu, cum ar fi laptele sau zerul, sunt suficiente pentru unele preparate. Pentru aplicatiile speciale, cum ar fi capsulele (sferele) de gel, concentratia de calciu sau potasiu trebuie sa fie mai mare...
Origine: DE

Producator: Biozoon, Germania

Info STOC: IN STOC

8050 Lei
+