Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Signature Dishes That Matter - Susan Jung, Howie Kahn, Christine Muhlke, Pat Nourse, Andrea Petrini, Diego Salazar, Richard Vines

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
GBS9780714879321

210 Lei (TVA inclus)

Signature Dishes That Matter - Susan Jung, Howie Kahn, Christine Muhlke, Pat Nourse, Andrea Petrini, Diego Salazar, Richard Vines In limba engleza. O celebrare globala a preparatelor-simbol care au definit cursul istoriei culinare din ultimii 300 de ani. Astazi, pasionatii de...
+

Signature Dishes That Matter - Susan Jung, Howie Kahn, Christine Muhlke, Pat Nourse, Andrea Petrini, Diego Salazar, Richard Vines

In limba engleza.

O celebrare globala a preparatelor-simbol care au definit cursul istoriei culinare din ultimii 300 de ani.

Astazi, pasionatii de gastronomie colinda intreg globul pamantesc pantru a savura preparatele celor mai renumiti chefi. Totusi traditia cautarii unor experiente culinare de neuitat dateaza de secole, iar aceasta carte minunata dezvaluie secretele bine pastrate din spatele celor mai renumite preparate culinare din lume – preparate care au pus restaurate pe harta culinara a lumii, incepand cu preparate fine dar si populare, din secolul XIX pana la cele mai inovatoare bucatarii din zilele noastre, atat cele de fine-dining cat si obisnuite. Realizata de experti si organizata cronologic, cartea este atat un punct de reper gastronomic cat si o istorie culturala fascinanta in ceea ce priveste luarea mesei la restaurant.   

Textele narative sunt scrise de Christine Muhlke, prefata este scrisa de Mitchell Davis, iar ilustratiile sunt realizate de Adriano Rampazzo. 

Realizata de o echipa internationala ce-i include pe Susan Jung, redactor sef pentru rubrica de gastronomie la South China Morning Post; Howie Kahn, scriitor si colaborator la revista Wall Street Journal; Christine Muhlke, scriitor si redactor-sef la Bon Appétit; Pat Nourse, scriitor gastronomic si critic; Andrea Petrini, scriitor, critic si creator culinar; Diego Salazar, jurnalist si redactor; si Richard Vines, critic culinar principal la Bloomberg.  

“Norma definitiva in gastronomie.” - Mitchel Davis

“Este unt text fascinant si usor de citit, despre originea preparatelor care au devenit parte a dictionarului gastronomic… Este o celebrare a preparatelor care definesc culturi, ere si popoare.” – The Globe & Mail

“Prezinta istoria surprinzatoare a preparatelor culinare celebre.” – Atlas Obscura

Detalii:

  • Cartonata: 448 pagini
  • Format: 270 x 205 mm
  • Ilustratii: 250
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2019

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri