Nicio postare gasita
Sobrasada este un carnat traditional din Mallorca, Spania.
Acest pateu rustic din Porc Negre (rasa de porci din Mallorca crescuti in libertate cu roscove, smochine, masline si cereale) este condimentat cu sare, piper si pimenton Slow Food “Tap the Cortí" dulce (boia afumata). Este introdus in intestine naturale si apoi maturat timp de minimum 3 luni inainte de a fi comercializat.
Are aspect caramiziu-marmorat, iar pasta este moale, cremoasa, onctuoasa si usor fibroasa. Gustul este fin si caracteristic, cu note clare de pimenton.
Excelenta intinsa pe paine prajita si presarata cu miere, cu oua ochiuri, omleta, cartofi prajiti sau in compozitia diferitelor preparate culinare.
Ingrediente: 55% sunca de porc (antioxidanti: E320, E321), 45% carne de porc slaba, pimenton dulce Tap de Corti, sare, mirodenii, membrana naturala.
Caracteristici: nu contine gluten.
Pachet: 325g
A se pastra la racoare (+16oC/+ 20oC).
Producator: Xesc Reina, Spania
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.