Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Sos de Curry Rosu Thai, Culinary Journey, 1Kg - SOSA

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
SOSA 19020313
|  Producator: SOSA Ingredients

110 Lei TVA inclus

Sos de Curry Rosu Thai, Culinary Journey, 1Kg - SOSA Culinary Journey O calatorie culinara prin geografia si istoria gastronomiei, aceasta este Culinary Journey®. Bucataria si calatoriile sunt doua mari placeri. Sosa Ingredients le-a reunit pe ambele, astfel incat sa se poata savura...
+

Sos de Curry Rosu Thai, Culinary Journey, 1Kg - SOSA

Culinary Journey

O calatorie culinara prin geografia si istoria gastronomiei, aceasta este Culinary Journey®. Bucataria si calatoriile sunt doua mari placeri. Sosa Ingredients le-a reunit pe ambele, astfel incat sa se poata savura acasa ca si cand am calatori pe toate meridianele, creand conceptul Culinary Journey®: o colectie de sosuri si condimente traditionale de inalta calitate, prin intermediul carora se poate voiaja prin bucatariile traditionale din toata lumea, descoperind cultura gastronomica si savurand o abundenta de delicii culinare. Cu multiple aplicatii, atat traditionale cat si moderne, fiecare sos si fiecare condiment contine toata savoarea si toata istoria regiunii de provenienta pentru a ne transpune in orice loc de pe planeta fara a ne deplasa. Sa incepem sa le descoperim!

Curry-urile tailandeze au o mare personalitate, acrisoare si proaspete, provin din influenta cu bucataria indiana. Pastele au gust concentrat, fiind varianta originala, si se pot folosi direct sau diluate in lapte de cocos. Sosurile, pe de alta parte, sunt deja preparate si gata de folosit. Aceste curry-uri sunt perfecte pentru preparate cu taitei, orez, legume, carne, peste sau fructe de mare. Se presara cu coriandru tocat sau cu busuioc si se servesc.

  • Perioada: s. XX
  • Zona: Gastronomia Thai
  • Subzona: Bucataria Tailandeza

Ingrediente: smantana de cocos (cocos, stabilizatori: guma xantan, guma guar, carragenan), apa, curry rosu (ceapa, chili, ulei de floarea soarelui, sare, usturoi, mirodenii, zahar, galangal, lemongrass, piper, kaffir lime, conservant: sorbat de potasiu), emulgator: esteri poliglicerici ai acizilor grasi, colorant natural: extract de paprika, ingrosator: guma xantan, conservant: sorbat de potasiu, aroma.

Alergeni: poate contine urme de gluten, soia, peste, crustacee, oua, fructe cu coaja lemnoasa, susan, mustar, telina, lapte, sulfiti, moluste.

Flacon: 1Kg

A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider.

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 876 kJ/212kcal

Grasimi: 19,97 g

din care, acizi grasi saturati: 14,64 g

Carbohidrati: 6,21 g

din care, zahar: 2,1 g

Proteine: 1,85 g

Sare: 2,19 g

Bucatariile din zona sud-est asiatica au in comun cultura orezului: sarbatorile si ritualurile sunt legate de aceasta cereala. In mod normal, orezul este preparatul principal si este acompaniat de o salata, o supa si un preparat gatit. Dispun de o “camara” imensa, cu o mare diversitate de alimente de o naturalete exuberanta: ierburi aromatice, plante comestibile, fructe. Este o gastronomie cu gust de ierburi aromatice de la frunzele de kaffir lime sau combava, la frunzele de curry, de coriandru si de busuioc, mai parfumate decat cele mediteraneene, si pana la lemongrass. In zona de mirodenii, marfa cu mare valoare comerciala inca din antichitate, nucsoara, macis-ul si cuisoarele din Insulele Moluce; chili, initial din America, sunt indispensabili in mancare, radacina de ghimbir, de galangal, de coriandru, usturoiul, esalota si ceapa sunt ingrediente importante. 

In ceea ce priveste sosurile si pastele, se foloseste un sos de soia mai cremos si dulce, sosul de peste se foloseste ca potentiator de gust, iar pasta de creveti si de cea de tamarind sunt foarte apreciate. De la cocotier se foloseste totul, atat nuca cat si laptele de cocos fiind ingrediente importante. Metoda de gatire cea mai comuna este sotarea rapida in wok, dar exista si o tehnica proprie de a gati alimentele la jar invelite in frunze de bananier, de pandanus, de cocotier sau in laptuci. Satay sau saté, frigaruile din zona, marinate cu mirodenii si servite cu orez, au fost popularizate de negustorii arabi acum multe secole, atunci cand musonii i-au purtat in cautarea mirodeniilor. Deasemenea, sunt foarte caracteristice rulourile si clatitele din pasta de orez umplute, precum si curry-urile foarte diferite de cele din India. 

Producator:
SOSA Ingredients

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri