+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Sos de Soia, Maturat 34 Ani, 55ml - Kamebishi, Japonia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Sos de Soia, Maturat 34 Ani, 55ml - Kamebishi, Japonia

DRN NISSK39

 

Pret: 830,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Sos de Soia, Maturat 34 Ani, 55ml - Kamebishi, Japonia

Un produs complet artizanal! Este sosul de soia cu cea mai lunga durata de maturare de pe piata. Un produs pentru adevaratii cunoscatori.

Obtinut prin fermentare traditionala, sosul de soia Kamebishi provine din boabe de soia bio, selectionate cu grija, maturat cu rabdare timp de 34 ani in butoaie de cedru.

Bogat in umami, exalta arome de tabac si soia. Veti fi surprinsi de intensitatea sa, de notele usor afumate si tostate. In post-gust, prezinta note lemnoase de butoi de cedru. Este foarte gros, onctuos si fin. Un produs rarisim si unic, fiind disponibile numai 120 de sticle.

Este un sos perfect pentru acompaniat sushi si sashimi de Saint-Jacques, dorada, calcan, lup de mare sau, de o maniera mai atipica, picurat pe inghetata de ciocolata neagra sau de vanilie, pe felii de mango bine copt sau pe felii de ananas.   

Ingrediente: apa, boabe de soia, grau, sare.

Alergeni: contine soia si gluten (grau). 

A se pastra in loc racoros si ferit de razele soarelui. Dupa deshidere, se pastreaza in frigider. 

Sticla: 55 ml 

Producator: Kamebishi, Japonia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115