+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


ProCrema 100 Cold, 3 Kg - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

ProCrema 100 Cold, 3 Kg - SOSA

SOSA 57001010

 

Pret: 350,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Stabilizator vegetal ProCrema 100 Cold, 3 Kg - SOSA

Stabilizator vegetal neutru pentru inghetata si semi-sorbet.

 Este un amestec de stabilizatori, emulgatori, grasimi si zahar.

 Ingrediente: glucoza, dextroza, grasimi vegetale, emulgator: E-471, E-472B, E - 472E, alginat de sodiu (E401), guma carruba (E410), ingrosator: guma guar (E412), carragenan (E407), proteine din lapte, fosfat de potasiu (E340ii).

 Procrema se dizolva la rece. Emulsifica inghetatele cu pana la 25% continut de grasimi.

Dozaj: 100 g/l.

 Poate fi utilizat si ca stabilizator pentru supele reci si mousse.

 

Dozaj

Utilizare

Proprietati

100 g/l

Se dizolva la rece si nu necesita incalzire pentru a-si face efectul.

Se incorporeaza in crema de baza si se introduce in masina de inghetata.

-Stabilizeaza, emulsifica si regleaza textura inghetatelor cu un continut de grasime de pana la 25%.

-Se dizolva la rece si nu are nevoie de incalzire pentru a-si face efectul.

-Are cele mai bune rezultate cand este lasat la maturat 24 de ore.

Pentru orice preparat lichid sau semi-lichid pe baza de lapte.

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 3 Kg

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Retete:

Inghetata de Vanilie

  • 1000 ml lapte
  • 200 ml smantana cu 35% m.g.
  • 150 g zahar
  • 50 g dextroza
  • 100 g Procrema 100 Cold
  • 25 g glicerina
  • 25 g pasta concentrata de vanilie
  • 250 g unt de cacao, topit
  • 250 g ciocolata neagra

Migdale caramelizate granule

 Se amesteca separat ingredientele solide si cele lichide.

 Se combina ambele parti si se mixeaza cu un blender vertical. Se lasa sa se odihneasca in frigider cel putin 3 ore. Se mixeaza din nou.

 Se toarna in masina de inghetata. Se adauga migdalele caramelizate.

Semi-Sorbet de Fructe

  • 200 g apa
  • 800 g piure de caise
  • 100 g Procrema 100 Cold
  • 170 g zahar
  • 5 g Acid Neutru

 Se amesteca separat ingredientele solide si cele lichide.

 Se combina ambele parti si se mixeaza cu un blender vertical. Se lasa sa se odihneasca in frigider cel putin 3 ore. Se mixeaza din nou.

 Se toarna in masina de inghetata.

Inghetata de Iaurt

  • 300 ml milk
  • 120 g zahar
  • 20 g glicerina
  • 100 g Procrema 100 Cold
  • 700 g iaurt
  • 15 g Iaurt Mediteranean, pudra
  • Zmeura Crispy Wet-Proof

 Se amesteca separat ingredientele solide si cele lichide.

 Se combina ambele parti si se mixeaza cu un blender vertical. Se lasa sa se odihneasca in frigider cel putin 3 ore. Se mixeaza din nou.

 Se toarna in masina de inghetata.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 260,00 Lei

  Pret: 1.390,00 Lei

  Pret: 320,00 Lei

  Pret: 1.280,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115