Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Stridii Proaspete - Gillardeau N3 (Crassostrea gigas), cca. 100g/buc, 12buc. - Speciales Gillardeu, Franta

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B55257
|  Producator: Speciales Gillardeau

250 Lei (TVA inclus)

Stridii Proaspete - Gillardeau N3 ( Crassostrea gigas ), cca. 100 g/buc, 12buc. - Speciales Gillardeu, Franta Proaspete, carnoase, cu note iodate, delicate si cu un usor post-gust de alune de padure: stridiile Gillardeau sunt considerate de cate connoisseurs ca fiind cele mai bune dintre...
+

Stridii Proaspete - Gillardeau N3 (Crassostrea gigas), cca. 100g/buc, 12buc. - Speciales Gillardeu, Franta

Proaspete, carnoase, cu note iodate, delicate si cu un usor post-gust de alune de padure: stridiile Gillardeau sunt considerate de cate connoisseurs ca fiind cele mai bune dintre cele mai bune! 

Henri Gillardeau a fost primul ostreicultor care si-a asumat calitatea produselor sale, trecandu-si numele pe eticheta. Gillardeau este furnizor al Palatului Elysée si a multor restaurante cu stele Michellin! 

Stridiile Gillardeau, de o calitate absoluta, provenind din Ile d’Oléron - de pe malul orientat catre La Rochelle, regiunea Charentes Maritime, Franta. Sunt stridii de apa adanca si apartin genului Portugaises. Sunt crescute timp de patru ani, dupa reguli stricte, si, in acesti 4 ani, trec prin 60 de manipulari diferite.

Acestea fac parte din categoaria “Spéciale de Claire” si au un nivel de calitate peste “Fine de Claire”. Sunt special selectionate de catre producator, datorita formei regulate, rotunjimii si adancimii cochiliei. O concavitate mai adanca a cochiliei reprezinta o cantitate mai mare de carne. La gust, “Spéciale de Claire” se deosebesc de “Fine de Calire” printr-o textura mai ferma a carnii, volum si un echilibru remarcabil intre gustul dulceag si cel sarat.

Dupa deschidere, se observa diferenta fata de alte stridii deoarece - cel mai probabil - nu ati mai intalnit stridii cu un corp carnos atat de generos. Si aceasta se datoreaza algelor (fitoplancton) tipice numai acestei zone.

Carnea voluptoasa si ferma, aproape crocanta, invadeaza cavitatea bucala, creand o incantare gustativa, cu tonuri minerale si vegetale in acelasi timp, prelungita printr-un crescendo de savori usor dulcege, cu note subtile si rafinate. Savoarea persistenta, corpul carnos, finetea  aromatica si post-gustul lung confera identitatea stridiilor Gillardeau.

Claires sunt bazinele in care sunt finisate stridiile, dupa colectarea din largul marii, in ultima faza de crestere, cu apa limpede, fara noroi si nisip.

Terroir-ul, care inseamna totalitatea conditiilor de viata si crestere (geografie, clima, apa, sol) dintr-o anumita zona, nu numai ca determina aspectul dar si gustul stridiilor. In plus, traditia locala si cunostintele fermierilor sunt foarte importante. 

Gustul surprinzator de fin al stridiilor Giralldeau se datoreaza degorjarii (curatarii in mici bazine cu  apa de mare limpede si curata) realizata cu extrema atentie. 

Clasificarea stridiilor pe niveluri de calitate:

  • Huitre de Parc - fara degorjare
  • Claires Einfache - cu degorjare
  • Fine de Claires - degorjare speciala
  • Special de Claires - degorjare extrem de lunga 

Pentru expediere, stridiile sunt triate, spalate si ambalate in cosuri, asezate pe orizontala, cu valva mai adanca dedesubt. 

Dupa deschidere, stridiile emana putina apa care este foarte apreciata si savurata cu placere. Recomandare: aruncati aceasta “prima” apa si desfaceti muschiul de la baza cochiliei. Stridiile vor emana o “a doua” apa care are un gust mult mai fin decat “prima” apa! 

Savurarea stridiilor de acesta calitate reprezinta o experienta unica in lumea delicateselor marine!

Datorita calitatii constante, stridiile Gillardeau fac acum parte din patrimoniul gastronomic francez. 

Stridiile Gillardeau N3 au o greutate de aproximativ 100 g brut si pot fi folosite si la gatit (prajite, gratinate sau afumate). Dar noi le preferam crude cu cateva picaturi de lamaie!

  • Temperatura optima de servire a stridiilor crude: +8 /+12oC. Nu se recomanda servirea pe gheata deoarece temperatura prea scazuta le distruge savoarea.  
  • Metoda de pescuit: acvacultura. 
  • Origine: Franta - Atlanticul de Nord-Est (Normandia) + Irlanda. 
  • Ingrediente: stridii (Crassostrea gigas).
  • Alergeni: contine moluste.
  • Cos cu 12 stridii. Greutate bruta: 2Kg 

A se pastra la rece (0°C/+4°C). 

Producator: Speciales Gillardeau, Franta

Producator:
Speciales Gillardeau

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri