Suc de Struguri Riesling, BIO, 250ml - Van Nahmen

DISPONIBIL LA COMANDA
BOS 45282

30 Lei cu TVA

Suc de Struguri Riesling, BIO, 250ml - Van Nahmen DE-ÖKO-007 Obtinut din suc de struguri din soiul Riesling.   Aroma sa complexa se deschide cel mai bine la o temperature de servire de 8 - 10 o C. Sucurile Van Nahmen sunt servite in multe restaurant exclusiviste....
+

Suc de Struguri Riesling, BIO, 250ml - Van Nahmen

DE-ÖKO-007

Obtinut din suc de struguri din soiul Riesling.  

Aroma sa complexa se deschide cel mai bine la o temperature de servire de 8 - 10oC.

Sucurile Van Nahmen sunt servite in multe restaurant exclusiviste.

Regiune: valea Rinului, Germania. 

Ingrediente: suc de struguri reiesling*.

*Din agricultura biologica.   

Se pastreaza la racoare si, dupa deschidere, se consuma in 5 zile. 

Producator: Van Nahmen, Germania 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 337kJ/79kcal

Grasimi: 0,05 g

din care, acizi grasi saturati: 0,05 g

Carbohidrati: 20 g

din care, zahar: 20 g

Proteine: 0,06 g

Sare: 0,03 g

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri