Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Suc de Sudachi, 900ml - Ito Noen, Japonia

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISIF6-19-B
|  Producator: Ito Noen, Japonia

300 Lei (TVA inclus)

Suc de Sudachi , 900ml - Ito Noen, Japonia Sudachi este un fruct mic, recoltat inca necopt, are gust pronuntat ce reprezinta o noua dimensiune fata de citricele pe care le cunoastem in Europa. Sucul este obtinut din fructe cultivate in inima provinciei Wakayama - renumita pentru...
+

Suc de Sudachi, 900ml - Ito Noen, Japonia

Sudachi este un fruct mic, recoltat inca necopt, are gust pronuntat ce reprezinta o noua dimensiune fata de citricele pe care le cunoastem in Europa.

Sucul este obtinut din fructe cultivate in inima provinciei Wakayama - renumita pentru citricele sale - si nu contine coloranti, nici aditivi sau conservanti. O adevarata placere racoritoare! 

Sucul de Sudachi seamana cu cel de lime dar este mai intens, cu gust foarte proaspat si condimentat pe final. 

98% din citricele Sudachi se cultiva in Prefectura Tokushima. Perioada de recoltare este scurta, de la sfarsitul lunii August pana in Septembrie-Octombrie. Fructele sunt foarte mici, au diametrul de 30 - 55mm, si au foarte multi samburi. 

Recomandari culinare: asocierea dintre Sudachi si ciupercile salbatice Matsutake este perfecta, deasemena merge bine cu peste si crustacee, dar si cu carne rosie la gratar. Excelent pentru ponzu (condiment pe baza de sos de soia si dashi). Coaja este foarte apreciata rasa fin pentru peste, carne, deserturi (sorbet, bavareze, mousse), salate… Este savurat si in cocktail-uri.   

  • Ingrediente: 100% sudachi (citrus sudachi). Fara coloranti, aditivi sau conservanti.
  • Origine: Wakayama, Japonia 
  • Sticla: 900ml 

A se pastra in loc racoros, uscat si lipsit de lumina. Dupa deshidere, se pastreaza in frigider. 

Producator: Ito Noen, Japonia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 137 kJ/32kcal
  • Grasimi: < 0,5 g
  • din care, acizi grasi saturati: < 0,1 g
  • Carbohidrati: 7,5 g
  • din care, zahar: 1,6 g
  • Proteine: < 0,6 g
  • Sare: < 0,01 g 

ITO NOEN

Pasiune pentru fructe!

Din anul 1897, citricile produse la ferma Ito, in inima regiunii Wakayama, rasfata papilele celor mai fini connoisseurs japonezi.

Plantele sunt cultivate pe terase orientate spre Sud, folosind ingrasaminte 100% naturale si profitand de o insorite maxima care le favorizeaza caracterul suculent si savuros.  

Cel mai bun suc!

La ferma Ito, producerea sucurilor din concentrat este “interzisa prin lege”! Fara coloranti, fara aditivi, fara conservanti, sucurile si gemurile de citrice japoneze - yuzu, mikan, amanatsu, sudachi, daidai si lamaie - sunt obtinute din prima presare manuala, cea care confera fructelor un parfum intens si o prospetime absoluta.

Pentru a obtine un suc de yuzu veritabil, ferma Ito a conceput o metoda originala de presare. Pentru a evita ca pielita interna si externa sa se amestece cu sucul, citricele sunt taiate in doua semisfere.

Fiecare semisfera se aseaza pe o forma emisferica si presata delicat cu ajutorul unui bol emisferic astfel incat sa fie presata numai pulpa. Sucul este imediat racit pentru a-i pastra prospetimea si calitatile nutritionale.

Dupa presare, coaja isi pastreaza astfel forma originala si calitatile, nefiind presata excesiv. In timp ce sucul 100% pur este foarte gros, aceasta metoda originala ajuta la obtinerea unui suc pur numai din pulpa, cu un gust foarte racoritor.

Acest suc nu contine zahar, aditivi si nici conservanti adaugati.

Metodele industriale de presare in linie, precum si metoda de tocare a pulpei, duc la un randament de 40 - 45% suc de fructe. Prin metoda Ito Noen nu se obtine mai mult de 30% suc de fructe.

Producator:
Ito Noen, Japonia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri