Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Sucre, l'Art et la Matière - Stéphane GLACIER

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MATFER 813053

324 Lei (TVA inclus)

Sucre, l'Art et la Matière - Stéphane GLACIER Bilingva: franceza & engleza. Un manual indispensabil pentru lucrul cu zaharul, pentru cei ce doresc sa descopere, sa invete si sa stapaneasca prelucrarea zaharului. Pedagogica, simpla si fara pretentii, aceasta carte este un ghid...
+

Sucre, l'Art et la Matière - Stéphane GLACIER

Bilingva: franceza & engleza.

Un manual indispensabil pentru lucrul cu zaharul, pentru cei ce doresc sa descopere, sa invete si sa stapaneasca prelucrarea zaharului. Pedagogica, simpla si fara pretentii, aceasta carte este un ghid si ofera “instrumentele” pentru stapanirea lucrului cu zaharul care va face sa straluceasca si va pune in valoare produsele de patiserie/cofetarie. Cartea se compune din doua parti: prima parte prezinta exemple de elemete de decor simplu de realizat, a doua parte prezinta toate tehnicile, fara exceptie, ale elementelor de decor din prima parte.

Cartea incepe prin a prezenta 16 piese artistice: unele sunt piese clasice modernizate, altele sunt creatii proprii. Toate sunt acompaniate de comentarii si imagini pas cu pas.

Tehnologia este explicata, inclusiv materiile prime si fisele tehnice (tratarea termica a zaharului, turnarea zaharului in forme, expandarea zaharului, colorarea zaharului, tratarea termica a isomaltului, dantele de isomalt, zahar tras si suflat), cu erorile de evitat.

Elementele de decor din zahar tras sunt explicate pas cu pas: tije, foi, flori, fasii si acadele. Zaharul suflat: sfere, tuburi, pasari sau pesti.

Un capitol complet trateaza o piesa de la conceptie si pana la montaj, fara a uita problema transportului de care sunt interesati toti cei care participa la concursuri.     

Detalii:

  • Legata: 186 pagini
  • Format: 207 x 267 mm
  • Editura : Editions Stéphane GLACIER, Franta
  • Limba: Franceza & Engleza
  • Anul publicarii: 2011
 

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: