Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Sunca Toscana, Fara Os, Sgambato Toscano, 18 Luni, cca. 2 Kg - Montalcino Salumi, Italia

Pret aproximativ: 298 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B12944
|  Producator: Montalcino Salumi

298 Lei (TVA inclus)

Sunca Toscana, Fara Os, Sgambato Toscano, 18 Luni, cca. 2 Kg - Montalcino Salumi, Italia ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 149 Lei/Kg Termenul "prosciutto" se refera la o transa din carne...
+

Sunca Toscana, Fara Os, Sgambato Toscano, 18 Luni, cca. 2 Kg - Montalcino Salumi, Italia

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 149 Lei/Kg

Termenul "prosciutto" se refera la o transa din carne de porc, corespunzand membrului posterior pana la primul rand de oase ale tarsului. In mod popular, este cunoscuta sub numele de pulpa din spate. Desi, in cazuri rare, acesta se poate gati proaspat, cantitatea majora de prosciutto se matureaza.

Pentru acesta, termenul de prosciutto este impropriu deoarece, desi este aceeasi transa din punct de vedere anatomic, este dezosat in stare proaspata, desfacut ca o carte, acoperit cu condiment si sarat manual, iar apoi maturat fara os - de unde si denumirea de "sgambato" (decupat).

Are gust intens si ferm, delicios si aromat datorita folosirii condimentelor tipic toscane (piper, usturoi, foi de dafin, rozmarin si boabe de ienupar).

Este obtinut exclusiv din porci crescuti in Toscana. Este maturat cel putin 18 luni.

  • Ingrediente: carne de porc, sare, piper, arome naturale, condiment, zaharoza, dextroza, antioxidant: E301, conservant: E252 & E250.
  • Calup: cca. 2 Kg

A se pastra la rece (0 - 18oC).

Producator: Montalcino Salumi, Italia

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 881 kJ/210kcal
  • Grasimi: 9,9 g
  • din care, acizi grasi saturati: 4,8 g
  • Carbohidrati: 0,3 g
  • din care, zahar: 0,3 g
  • Proteine: 29,9 g
  • Sare: 6,7 g
Pret aproximativ:
298 Lei
Producator:
Montalcino Salumi

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri