+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Sunca Toscana, Fara Os, Sgambato Toscano, 18 Luni, cca. 2 Kg - Montalcino Salumi, Italia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Sunca Toscana, Fara Os, Sgambato Toscano, 18 Luni, cca. 2 Kg - Montalcino Salumi, Italia

BOS 12944

 

Pret: 298,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Sunca Toscana, Fara Os, Sgambato Toscano, 18 Luni, cca. 2 Kg - Montalcino Salumi, Italia

 

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 149 Lei/Kg

Termenul "prosciutto" se refera la o transa din carne de porc, corespunzand membrului posterior pana la primul rand de oase ale tarsului. In mod popular, este cunoscuta sub numele de pulpa din spate. Desi, in cazuri rare, acesta se poate gati proaspat, cantitatea majora de prosciutto se matureaza.

Pentru acesta, termenul de prosciutto este impropriu deoarece, desi este aceeasi transa din punct de vedere anatomic, este dezosat in stare proaspata, desfacut ca o carte, acoperit cu condiment si sarat manual, iar apoi maturat fara os - de unde si denumirea de "sgambato" (decupat).

Are gust intens si ferm, delicios si aromat datorita folosirii condimentelor tipic toscane (piper, usturoi, foi de dafin, rozmarin si boabe de ienupar).

Este obtinut exclusiv din porci crescuti in Toscana. Este maturat cel putin 18 luni.

Ingrediente: carne de porc, sare, piper, arome naturale, condiment, zaharoza, dextroza, antioxidant: E301, conservant: E252 & E250.

Calup: cca. 2 Kg

A se pastra la rece (0 - 18oC).

Producator: Montalcino Salumi, Italia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 1.550,00 Lei

  Pret: 1.170,00 Lei

  Pret: 1.015,00 Lei

  Pret: 756,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115