Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Suribachi (mojar) 12cm & Surikogi (pistil) 18cm - KAI, Japonia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
PALNISVJ5-6F

Producator: KAI

Info STOC: IN STOC


12705 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Suribachi (mojar) 12cm & Surikogi (pistil) 18cm -KAI, Japonia

Acest mojar solid, din ceramica, se foloseste foarte mult in bucataria japoneza pentru a zdrobi/pisa alimentele.

Fiind striat la interior, chiar si semintele mici sau bacele se pot zdrobi mai usor. Unicitatea lui consta tocmai in faptul ca pe interior are acest design striat si abraziv (kushi-no-me), ceea ce, de multe ori, il face preferabil unui mojar obisnuit. Suprafata interioara este oarecum similara razatoarei japoneze oroshigane.

Zdrobirea in suribachi scoate in evidenta uleiurile esentiale, conferind mai multa aroma alimentelor. Suprafata abraziva poate fi folositoare si pentru a rade legume moi cum ar fi cartofii, wasabi sau hreanul.

Realizat complet manual, acest suribachi este perfect pentru pisat si zdrobit: seminte de susan, seminte de mustar, miez de nuca, alune de padure, migdale, sare, cardamom, boabe de piper, chimion, schinduf, bace de sansho, nuci cajun, arahide, ierburi aromatice etc.

Pistilul (surikogi) este din lemn.

Dimensiuni:

  • Suribachi(mojar): 12cm diametru,
  • Surikogi(pistil): 18cm lungime.

Veti descoperi, sau redescoperi, toate savorile si calitatile unei gastronomii stravechi care este in acelasi timp simpla dar si foarte elevata: gastronomia japoneza!

Pentru a folosi mojarul (suribachi), acesta se aseaza pe o suprafata nealunecoasa (un covoras de cauciuc sau un prosop umed), iar cu pistilul (surikogi) se zdrobesc alimentele.

Cel mai inalt munte de pe insula Iwo Jima, Muntele Suribachi, a fost denumit dupa aceasta ustensila de bucatarie.

Produs manual in Japonia.

Producator: KAI, Japonia

Detalii speciale

Producator:
KAI
Info STOC:
IN STOC

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs