+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Tagliolini all Uovo con Spinaci - Paste cu Ou si Spanac, 2 mm Latime, 250 g - Cipriani, Italia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Tagliolini all Uovo con Spinaci - Paste cu Ou si Spanac, 2 mm Latime, 250 g - Cipriani, Italia

BOS 39114

 

Pret: 50,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Tagliolini all Uovo con Spinaci - Paste cu Ou si Spanac, 2 mm Latime, 250 g - Cipriani, Italia

 

Pastele cu ou (all’uovo) au gust mai bogat decat pastele simple si sunt cele mai bune pentru sosurile cremoase (unt-oua-branza), bolognese, cu smantana, sau cu unt si trufe. Merg foarte bine si in supe.

Arrigo Cipriani este fondatorul  renumitul Harry's Bar in Venetia, Itala, in 1931. Acest bar era preferatul marelui scriitor Ernes Hemingway.

Acum, familia produce si cele mai bune paste cu ou: cu textura ferma, rezistente la fierbere, elastice si delicate in acelasi timp. Folosesc cea mai buna semolina de grau dur din Puglia, includ 7 oua per kilogramul de paste, framanta aluatul de 30 de ori (fata de pastele comerciale care sunt framantate o singura data sau de doua ori) si usuca pastele la temperaturi foarte joase.

Ingrediente: faina de grau dur, oua, pudra de spanac.

Timp de fierbere: cca. 2 minute.

Pachet: 250 g

A se pastra la loc uscat si racoros.

Producator: Cipriani, Italia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115